Çerez Politikası | Biboya.com.tr
Usta Fiyatı Al Alternate Text
Ücretsiz Renk Kartı Al

Çerez Politikası

Kale
Çerez Politikası

www.biboya.com.tr sitesinde çerez(ler) kullanılmaktadır. Çerezler, web sitesi ziyaretçilerinin web sitesi kullanımını analiz etmek amacıyla bilgisayara, tablet ve cep telefonu gibi mobil cihazlara bırakılan bir tür tanımlama dosyalarıdır. Tarayıcınızın çerez ayarlarına göre çerezleri kabul edebilir veya kabul etmeyebilirsiniz. Herhangi bir internet sitesi tekrar ziyaret edildiğinde çerezler, bilgisayarların tanınmasını sağlar. Eğer çerezleri devre dışı bırakmak ya da konu ile ilgili daha fazla bilgi almak isterseniz, lütfen Çerez Politikası’nı okuyunuz. Tarayıcınızdan Çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece, bu sitedeki çerez kullanımını kabul etmiş olacağınızı özellikle belirtmek isteriz.

Kalekim Kimyevi Maddeler San. Ve TİC. A.Ş. (www.biboya.com.tr) olarak, web sitemizi ziyaret eden kullanıcıların kişisel verilerinin gizliliğinin sağlanması ve korunması amacıyla gerekli teknik ve idari önlemleri alıyoruz. Kişisel verilerinizi 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili mevzuata uygun olarak işliyor, bu kişisel verileri gerekli olduğu süre boyunca muhafaza ediyor, bu sürenin sonunda siliyor, anonimleştiriyor veya imha ediyoruz.

www.biboya.com.tr adlı web sitemizden gerektiği gibi yararlanılabilmek ve sitemizi geliştirilebilmek için çerezler (cookie) kullanılmaktadır. Bununla birlikte siz çerez kullanılmasını istemiyorsanız, tarayıcınızın ayarlarından çerezleri silebilir ve/veya engelleyebilirsiniz. Ancak bu, web sitemizin gerektiği gibi kullanabilmesini olumsuz etkileyebilecektir. Tarayıcınızdan çerez ayarlarınızı değiştirmediğiniz sürece, web sitemizdeki çerez kullanımını kabul etmiş olduğunuzu varsayacağız.

Toplanan kişisel verilerle ilgili Politikamızı ve ilkelerimizi https://biboya.com.tr/gizlilik-politikasi adresinde yer alan Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası’nda okuyabilirsiniz.

Çerez nedir?

Çerezler, ziyaret ettiğiniz internet siteleri tarafından tarayıcılar aracılığıyla cihazınıza veya ağ sunucusuna depolanan bilgilerin, şifrelerin kaydedildiği, o internet sitesine tekrar girildiğinde bilgilerinizin hatırlanarak giriş yapıldığı metin dosyası, kod veya yazılım öğesidir.

Çerezler nasıl kullanılır?

İnternete erişim sağlayan araçlara (bilgisayar, tablet, telefon vd.) yüklenen çerezler veya elde edilen bilgiler aşağıda yazılı amaçlarla toplanmaktadır:

  • istatistiksel analizleri yapılabilmek,
  • web sitesi güvenlik önlemlerini güncelleyebilmek,
  • web sitesinin kullanılabilirliği ve performansını artırabilmek,
  • web sitesini geliştirebilmek ve web sitesinde sunulan özellikleri sizlerin tercihlerine göre kişiselleştirebilmek,
  • web sitemizin, kullanıcıların ve Şirketimizin hukuki ve ticari menfaatlerini koruyabilmek,
  • Şirketimizin 5651 sayılı Internet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun ve Internet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesine Dair Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik gereğince yasal ve ticari sorumluluklarını yerine getirebilmek için

Web Sitemizde Kullanılan Çerez Türleri:

  • Geçici çerezler:
  • Kalıcı çerezler:
  • Zorunlu Çerezler:
  • Performans ve analiz çerezleri:
  • İşlevsellik çerezleri:
  • İzleme çerezleri:

Çerezleri nasıl kontrol edebilirsiniz?

Web sitemizi kullandığınız taktirde çerezleri otomatik olarak kabul ettiğiniz varsayılacaktır. Bununla birlikte siz çerezleri kontrol edebilir veya silebilirsiniz. Çerezleri silmenin veya engellemenin çeşitli yolları bulunmaktadır. İnternete erişim sağladığınız cihazdaki çerezleri silebilir veya 3. taraf çerezlerini engelleyebilirsiniz. Ayrıca belli bazı sitelerden çerezleri engelleyebilir veya ayrım yapmaksızın tüm çerezleri engelleyebilir veya internet erişimine son verdiğinizde hali hazırdaki tüm çerezleri silebilirsiniz. Böylece çerezlerin cihazınızda kaydedilmesine engel olabilirsiniz.

KALEKİM’e ait web sitelerine farklı cihazlar üzerinden erişiyorsanız, her bir cihaz için (bilgisayar, tablet, telefon gibi) internet tarayıcınızın çerez ayarlarının tercihlerinize uygun olarak düzenlenip düzenlenmediğini kontrol edebilirsiniz. Bir veya daha fazla çerez kategorisini engellerseniz, mevcut çerezler ile bilgi toplamaya devam edebiliriz, ancak engellenen çerezlerin kullanımına derhal son verilecektir.

Çerezleri silmeyi tercih ederseniz ilgili web sitesindeki tercihleriniz de silinecektir. Ayrıca, çerezleri tamamen engellemeyi tercih ederseniz bu eyleminiz www.biboya.com.tr sitemizi kullanımınızı etkileyebilir, web sitemizin belirli bölümlerini görüntüleyemeyebilir veya sizin için özelleştirilmiş olan bilgiler varsa artık erişemeyebilirsiniz

Kullanıcı Anlaşması

Çerezlerden bazılarını veya hepsini silmeksizin veya engellemeksizin web sitemizi kullanmaya devam ettiğiniz taktirde, silmediğiniz veya engellemediğiniz çerezlerin cihazınıza yerleştirebileceğini kabul etmiş oluyorsunuz.

Bize Ulaşın

KALEKİM olarak işbu Çerez Politikasında, ihtiyaçlar veya yasaların öngördüğü değişiklikler ve güncellemeleri yapabiliriz. Bunları web sitemizi ziyaret ederek öğrenebilirsiniz.

Çerez Politikasına ilişkin herhangi bir sorunuz olması halinde, kkim-kvkk@kale.com.tr adresten bizimle iletişime geçebilirsiniz.

KALEKİM KİMYEVİ MADDELER SAN. VE TİC. A.Ş.

Toast Message