Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Zamansız mutfak dekorasyonunun sırları
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Zamansız mutfak dekorasyonunun sırları

Yayınlanma tarihi: 19.02.2020

Dekorasyon tarzları zaman zaman demode kalabiliyor. Bu açıdan yaşam alanlarında modası geçmeyen dekoratif uygulamalar yaparak uzun süre sıkılmadan kullanabileceğin bir tarz benimseyebilirsin. Zamansız dekorasyonlar sayesinde ufak dokunuşlarla harikalar yaratabilirsin. Mutfak dekorasyonunda zamansız uygulamalar yapmak istiyorsan sana bazı tavsiyelerimiz var.

Mutfak dolaplarında açık tonlar kullan

Zamansız mutfak dekorasyonu için dolaplarını açık renklerde tercih edebilirsin. Mavi, yeşil, pembe ve krem tonlarındaki mutfak dolapları her dekorasyon tarzıyla kolaylıkla bütünleşebilir. Bu seçimle aynı zamanda monotonluktan uzak bir mutfak dekorasyonu elde edebilirsin. Aydınlatmalarında da dolaplarında kullandığın renkleri tercih ederek hoş bir uyum yakalayabilirsin. Ahşap dolaplar çoğu dekorasyon tarzıyla kolaylıkla bütünleşebiliyor. Küçük dokunuşlarla ahşap dolaplarınla uyumlu kombinler yapabilirsin.

Ahşap ile zamansız dekorasyon çok kolay

Ahşap, modası asla geçmeyen bir materyal. Mutfak dekorasyonu için de etkili bir şekilde kullanabileceğin ahşabın pek çok rengine ulaşabilmek önemli bir avantaj. Böylece mutfağının ihtiyaçlarına uygun bir şekilde duvarlar ve zemin de dahil olmak üzere pek çok alanda ahşap ürünlerden yararlanabilirsin. Modern mutfak dekorasyonu için uygun bir seçenek olan ahşap masa ve sandalyelerle şık bir yaşam alanı tasarlayabilirsin. Açık ahşap tonlarını yoğun bir şekilde kullanarak aydınlık bir mekana merhaba diyebilirsin. Kahverengi ve yeşil tonlarındaki mutfak aksesuarlarıyla tasarımını tamamlayabilirsin.

Perdelerin için modern tasarımlara göz atabilirsin

Zebra stor perdeler ve stor güneşlik modelleri modern dekorasyonlarla oldukça uyumlu. Bu açıdan mutfak dekorasyonu için de kullanışlı ve şık seçenekler sunuyor. Açık ve yumuşak tonlardaki perdelerle zamansız dekorasyon uygulamaları yapabilirsin. Perdelerinle uyumlu masa örtüleri ile modern ve estetik bir mutfağa sahip olabilirsin. Mutfağında yer sorunu yoksa perdelerini tamamlayacak bir tablo ile duvarları şık bir şekilde canlandırabilirsin.

Minimal raf seçenekleriyle yer tasarrufu sağla

Minimal tasarımlar ile zamansız dekorasyonlar birbiriyle yakından ilişkili. Çoğu mutfakta yaşanan yer sorununu minimal raflar yardımıyla çözerek zamansız bir dekorasyon yaratabilirsin. Mutfak dekorasyonu için masanın karşısı gibi uygun duvarlara minimal raflar ekleyerek çeşitli aksesuarları bu alanda sergileyebilirsin. Hem yer tasarrufu yapıp hem de mutfak dekorasyonu için şık bir adım atabilirsin. Bu uygulama için ahşap, metal ve mermer raf seçeneklerine göz atabilirsin.

Duvarlarda pastel tonlardan vazgeçme

Mutfak dekorasyonu sürecinde duvar tasarımının önemli bir yeri var. Duvarlarında pastel tonlara ağırlık vererek zamansız dekorasyon için etkili bir adım atabilirsin. Duvarlarının seçtiğin bölümlerinde yumuşak ve açık tonlardaki duvar kağıdı seçeneklerinden de yararlanabilirsin. Yine pastel tonlardaki duvar boyaları ile hoş renk geçişleri de yaratabilirsin. Halı ve aydınlatmalarda benzer renk geçişlerini etkili bir şekilde kullanabilirsin. Mutfak dekorasyonu için etkili renkler seçerek duvarlarını zamansız bir şekilde tasarlamak istiyorsan Bi’Boya‘nın iç cephe ürünlerini değerlendirebilirsin. Ücretsiz renk deneme kartı ile mutfak duvarların için uygun renkleri kolaylıkla belirleyebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message