Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yemek odasında bank kullanımı için 3 farklı öneri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yemek odasında bank kullanımı için 3 farklı öneri

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Yemek odası bank modelleri arasında birbirinden farklı alternatifler yer alıyor. Bazıları kumaş kaplı ürünleri tercih ederken, bazılarının seçimi doğal ahşap modellerden yana oluyor. Banklı yemek odası takımları, dekorasyonda önemli ölçüde yer kazandırırken; günlük hayatta daha düzenli ve derli toplu bir dekorasyona sahip olmanı sağlıyor. Banklı yemek odası modelleri ile yemek odası dekorasyonu yapmanın, birden fazla yolu var. En etkileyici yemek odası bank modelleri hangileri? Kullanışlı ve göze hitap eden bir yemek odası için bank seçimi nasıl olmalı? İşte, birbirinden güzel 3 farklı öneri…

1. Kapitone şıklığını yemek odası bank tasarımlarında yaşatabilirsin

Yemek odası bank tasarımlarında klasik uslubuyla dikkat çeken ve göz kamaştırıcı detayları ile dekorasyona zarafet katan kapitoneli tasarımlar öne çıkıyor. Oturma minderinde kullanılan kapitoneler, kıvrımlı ahşap ayaklarla bir araya gelerek klasik ve elegan bir şıklık yaratıyor. Metal ayak tasarımları üzerinde yükselen kapitoneli minderler ise modern ve klasik tarz arasında estetik köprüler kuruyor. Bazı yemek odası bank modelleri sadece oturma minderi ve bu minderi taşıyan ayaklardan oluşurken bazı tasarımlarda sırt minderi de bulunuyor. Bu tarz tasarımlar, sırt minderi bulunmayan alternatifler ile kıyaslandığında daha konforlu bir deneyim vadediyor.

2. Doğal ahşabın sıcaklığını hissettiren yemek odası bankları

Masif ahşap masaların yemek odası dekorasyonlarında popüler hale gelmesinin ardından sandalye ve bench tasarımlarında da doğal malzemelerin kullanımına ağırlık verilmeye başlandı. Yemek odası bank tasarımlarında doğadaki formunu koruyan doğal ahşap tasarımlar öne çıkıyor. Kalın ve keskin hatlara sahip ayaklar üzerinde uzanan doğal ahşap oturma yüzeyleri; yemek odası dekorasyonlarına otantik ve country bir hava katıyor.

3. Sandıklı bank modelleri ile yemek odasında ek depolama alanları yaratabilirsin

Spor tarzda dekore edilen yemek odalarında sandıklı bank modelleri sayesinde ekstra depolama alanları oluşturabilirsin. Bir veya birkaç adet olarak kullanabileceğin sandıklı benchleri salon ile bir arada kurgulanan yemek odası tasarımlarında çok yönlü kullanabilirsin. Gerektiğinde yemek masasının uzun kenarlarına parelel olarak yerleştirebileceğin sandıklı bank modellerini; oturma alanına ihtiyaç duyulduğu durumlarda salonda ve yaşam alanının farklı bölümlerinde özgürce hareket ettirebilirsin. Sandıklı bankların taşınabilirliğini kolaylaştırmak adına tekerlekli modelleri tercih edebilirsin. Sabit ürünlerde ise sandık içlerini daha hafif materyalleri depolamak için kullanmanda fayda var. Aksi takdirde bu hareketli mobilyanın yerini değiştirmekte oldukça zorlanabilirsin.Yemek odası için bank seçiminde farklı malzemelerle dekorasyona bambaşka bir atmosfer katabilirsin. Tüylü ve peluş kumaşların metal ayaklarla kombinlendiği banklar sayesinde glam bir yemek odası dekorasyonu yapabilir; ahşap ayaklı ürünlerin doğal tarzını keten kumaş seçimleri ile vurgulayabilirsin. Kadife kumaşlarda kapitone detaylara yer verebilir; mermer bir masa ile birlikte kullanacağın bank modelinde deri kumaş seçeneklerini değerlendirebilirsin. Hem malzeme, hem de form olarak farklı tarzlara hitap eden zengin seçenekler sunan yemek odası bank tasarımları arasında, göz zevkine ve mekânın dekorasyonuna uygun, farklı alternatifler bulabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message