Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yemek Odanıza Renk Katmanın 3 Farklı Yolu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yemek Odanıza Renk Katmanın 3 Farklı Yolu

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Günümüzde evler çok daha küçük ve çekirdek ailelere uygun bir biçimde inşaat ediliyor olsa da yemek odaları hemen her evde bulunuyor. Yemek masası ve sandalyeler bir yemek odasının vazgeçilmezleri olmakla beraber dekorasyon noktasında insanlar kimi zaman daha farklı bir dekorasyon yapabilmek için neler yapabileceğini düşünüyor. İster minimal bir ev düzeni olsun, ister daha büyük evlerde işte bu noktada devreye yemek odası duvar dekorasyonu giriyor. Zira bugün özellikle yeni yapılan evlerin içinde özel bir bölüm olarak yer almadıkları için yemek odalarında fark yaratmanın, odaya renk katılmasının temeli işin özünde duvarlara yapılacak olan dekorasyondan geçiyor. O zaman işte senin için en son trendler de göz önüne alınarak derlediğimiz yemek odası duvar dekorasyonu fikirleri.

Yemek odasının vazgeçilmesi etkileyici türden tablolar

Eğer evinde genel olarak modern tarzda bir dekorasyon yaptıysan yemek odası duvar dekorasyonu için de yemek masanın bulunduğu bölüme son derece modern tablolar asabilirsin. Burada büyük veya duvardan duvara tablolar kullanabileceğin gibi, daha küçük yan yana birbiri ile uyumlu tabloları da tercih edebilirsin. İstersen ünlü ressamların çalışmalarını da yemek odasının dokusuna ve ruhuna uygun olarak kullanabilirsin. Burada genel renk uyumuna dikkat edilmesi ise işin püf noktası. Lakin klasik gündelik bir yemek odası duvar dekorasyonu yapmış olsan bile, o zaman da ona uygun tablolar seçerek sanatın güzelleştirici etkilerini yemek odanıza taşıyabilirsin.

Yemek odası duvar süsleri ortama bambaşka bir hava katıyor

Tablo kullanmayı tercih etmeyenler için bir diğer seçenek ise hiç kuşku yok ki yemek odası duvar süsleri. Daha cıvıl cıvıl, daha hareketli yemek odası duvar dekorasyonu isteyenler için çok sayıda farklı malzemelerden yapılan, farklı ebatlarda duvar süsleri bulunuyor. Bu noktada birkaç örnek vermek gerekir ise ilk başta söylenebilecek olanlar duvar konsolları. Bunun yanında özellikle yemek odası duvar dekorasyonu için üretilen muhtelif renkte tuğlaları da es geçmemek gerekiyor. Saatler, kabartmalı tablolar, dekoratif renkli halkalar, yemek odası duvar stickerleri, fil geyik gibi vahşi hayvan figürlerinden farklı tarzlardaki duvar dekorları da yemek odasına bambaşka bir hava katacak olan duvar süsleri. O yüzden yemek odası duvar dekorasyonu yaparken böylesi bir seçeneğin de olduğunu unutmamalısın.

Aynalar ile benzersiz mekanlar yaratmanın farkı

Aynalar son derece özel olan objeler ve gündelik yaşamda herkesin yaşamında büyük bir önem arz ediyor ama elbette yemek odası duvar dekorasyonu için de son derece doğru bir tercih. Yemek odalarına derinlik katıyor, şık ve ferah da bir görünüm veriyor. Son yılların en büyük trendi yemek odası duvar dekorasyonu için duvardan duvardan aynalar. Ama eğer duvardan duvara ayna istemezsen, çerçeveli olanları da tercih edebilir ve yine benzer bir etkiyi yaratabilirsin. Tercih tamamen sana kalmış durumda.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message