Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yazlık ev için dekorasyon fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yazlık ev için dekorasyon fikirleri

Yayınlanma tarihi: 12.03.2020

Havalar ısındığında insanı mutlu eden ifadelerin başında tatil ve yazlık ev geliyor. Bütün yılın stresini atabileceğin konforlu bir yazlık ev, rahat edip tam anlamı ile dinlenebileceğin bir dekorasyona sahip mi? Yoksa sen de yazlık ev dekorasyonu için eğlenceli fikirle mi arıyorsun? Yer döşemelerinden bahçe dekorasyonuna kadar pek çok konuda yararlanabileceğin birçok fikri senin için bir araya getirdik.

Yazlık ev nasıl olmalı?

Serin rüzgar eşliğinde yapılan uzun kahvaltılar ya da terasta içilen akşam kahveleri yazlık evlerin olmazsa olmazları arasında sayabiliriz. Huzuru yansıtan yazlık evini dekore ederken konforu da ön planda tutmalısın. Dekorasyon detaylarını araştırmadan önce “Yazlık ev nasıl olmalı?” sorusuna cevap aramakla işi başlayabilirsin. Yazlık ev dekorasyonunda genellikle daha ekonomik olması adına eski ve kullanılmayan eşyalar tercih ediliyor. Eşyaların birbiri ile uyumlu olması durumunda dekorasyona pozitif bir katkı sağlayabilir. Peki yazlık ev dekorasyonunda nelere dikkat etmek gerekir?Nemin normalin üzerinde olması nedeniyle mobilyaların da neme dayanıklı olmasına özen göstermelisin. Hafif ve taşınabilir mobilyaların az yer kaplaması da yazlık ev dekorasyonunda sana avantaj sağlar.Ev keyfini sonuna kadar yaşamak istediğin zamanlarda kaçamak yapabileceğin bir köşe olsun. Kitap okuma, film izlemek ya da sadece dinlenmek için zaman zaman buna ihtiyaç duyabilirsin. Yazlık evi botanik bahçesine çevirmeyin. Bahçeli bir eviniz varsa sade bir bahçe dekorasyonu yapabilirsiniz. Fakat evin içinde gereğinden fazla bitkiye yer verip konfor alanını sınırlamayın.

Yazlık evlerin mutfaklarında yeni trend

Yazlık evlerde mutfak dekorasyonunun daha sade olmasını özen göstermelisin. Sade ve ferah detayları bulunan yazlık ev mutfak modelleri, zamanını daha doğru yönetmene de yardımcı olur. Mutfağında gereğinden fazla eşya bulundurman ise hem hareket alanını kısıtlar hem de mutfakta daha çok zaman harcamana neden olur. Mutfak duvarlarında ve dolaplarında birbiri ile uyum sağlayan açık tonları tercih edebilirsin. Açılıp kapanabilir bir yemek masası tercih ederek mutfaktaki alanı verimli kullanabilirsin. Mutfak perdelerini ise boydan değil pencere ile orantılı modeller arasından seçmen hem mutfağın aydınlık olmasını hem de daha ferah görünmesini sağlar.

Yazlık ev dekorasyonunda öne çıkan renkler

Turkuaz, beyaz ve mavinin alt tonları yazlık ev dekorasyonu 2020 renkleri içinde liste başı oluyor. Birbiri ile uyumlu olan renkleri yazlık ev dekorasyonu için seçtiğin mobilyalarda ve objelerde kullanabileceğiniz gibi duvar rengi olarak da değerlendirebilirsin. Yazlık evde dinginliği vurgulamak isteyenler duvar boyasında su yeşili ile kum bejini talep ediyor. Yılın trend renkleri küçük yazlık ev dekorasyonu bakımından da kurtarıcı oluyor. Küçük bir yazlık ev dekorasyonu yaparken duvar renkleri gibi yer döşemelerini de açık tonlarda seçmeye özen göstermelisin. Yazlık ev yer döşemeleri için krem, açık vizon ya da çok açık bir gri renkleri değerlendirirsen duvar boyası ve mobilya kombini yapmakta da zorlanmazsın.Yazlık ev dekorasyonu yaparken sezonun duvar renklerini Bi’Boya senin için kapına kadar getiriyor. Yazlık ev dekorasyonunda hangi rengin sana hitap ettiğini görmek için Bi’Boya adresini ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message