Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yatak odası için 4 çarpıcı tavan dekorasyonu önerisi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yatak odası için 4 çarpıcı tavan dekorasyonu önerisi

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Yatak odası günün yorgunluğunu üzerinden atman için en ideal yer değil mi? Tabi bu mekanın dekorasyonu da senin için son derece önemli. Tıpkı diğer odalarda olduğu gibi yatak odasında da dekorasyon deyince akla gelen ilk şeyler duvar boyaları, mobilyalar gelebilir. Ancak ihmal etmemen ve yatak odası dekorasyonunu tamamlayacak olan diğer bir ayrıntı da yatak odası tavan dekorasyonu. Bu konuda pek fikir sahibi değilsen sana çarpıcı fikirler vermek isteriz.

Yatak odası tavanı cam

Yatak odası tavan dekorasyonu için cam tavan kullanmak biraz garip bir fikir gibi gelse de son zamanlarda oldukça moda. Tüm gün çalışıp eve geldikten sonra şöyle rahat bir uyku çekmek için yatak odasına girdiğini ve yatağında uzandığında sanki açık havada yatıyormuş hissi veren ve yıldızları, ayı seyredebileceğin bir oda hayal et. Cam yatak odası tavan gökyüzü düşkünleri için biçilmiş kaftan. Tabi cam tavan soğuk havalarda, kış aylarında biraz sakıncalı görünebilir. Ancak bir kat üstten kapatılabilen cam yatak odası tavan modelleri mevcut. Özellikle sıcak iklime sahip yerleşim yerlerinden birinde oturuyorsan yatak odası tavanı cam modellerini değerlendirmen öneririz.

Yatak odası tavan duvar kağıtları

Duvar kağıtları sadece duvarlarda mı kullanılır? Neticede teknik olarak tavan da bir odanın üst duvarı. Dolayısıyla duvar kağıdının tavan da kullanılması teknik olarak mümkün. Dekorasyon fikri olarak son yıllarda oldukça popüler hale gelen yatak odası tavan duvar kağıtları, evinin en özel mekanı olan yatak odasına farklı bir hava katabilir. Yatak odanda tavanda yıldız baskılı bir duvar kağıdı ile gökyüzünü seyrediyor hissi yaşayabilirsin. Yatak odası tavan duvar kağıtlarında oldukça farklı seçenek mevcut. Yıldız dekoru ile sınırlı kalmayıp senin ruh dünyanı yansıtan şık ve modern duvar kağıdı desenlerini yatak odası tavanında da kullanabilirsin.

Yatak odası Asma tavan modelleri

Teknolojideki hızlı gelişmelerin de etkisiyle son yıllarda farklı malzemelerden imal edilen asma tavan modelleri evinin sadece salonunda, oturma odasında değil, aynı zamanda yatak odalarında da kullanılan, son derece şık bir dekorasyon aracı haline geldi. Bu yılın trend asma tavan modellerinde asma tavan içine gömme led aydınlatma gereçleri de dikkatini çekecektir. Akıllı otomasyon sistemleri ile desteklenen yatak odası asma tavan seçenekleri ile de kumandadan farklı renklerde kullanabileceğin bir yatak odası asma tavana sahip olabilirsin.

Yatak odası duvar boyaları

Evinin dekorasyonunda olmazsa olmaz duvar boyalarına da değinmeden geçmeyelim. Yılın modası sıcak renklerle yatak odası duvarlarını boyasını değiştirmeyi düşünebilirsin. Duvar boyası seçiminde kaliteyi ve güveni ön planda tutuyorsan sevdiğin renklerde boyalara sahip olmak için hemen şimdi Bi’Boya web sitesini ziyaret edebilirsin. Bi’Boya‘nın sitesinden vereceğin boya siparişin aynı gün içerisinde kargoya verilir! Boyamayı bitirdikten sonra olur da boyan artarsa, bunları Bİ’Boya’ya geri iade edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message