Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yatak odası aksesuarı seçme rehberi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yatak odası aksesuarı seçme rehberi

Yayınlanma tarihi: 21.06.2020

Yatak odasında kullanılan temel mobilyalar dışında işlevsel aksesuarlar kullanarak hoş bir mekan tasarımı yapabilirsin. Böylece mekandan daha fazla verim alarak kullanışlı bir yatak odasına sahip olabilirsin. Yatak odası aksesuarı tavsiyelerimize göz atarak yaşam alanının ihtiyacına uygun ürünleri tercih edebilirsin.

Led aydınlatmalar kullanabilirsin

Aydınlatmalar, yatak odası aksesuarı olarak pek çok şekilde değerlendirilebilir. Günümüzde niş tasarımları led lambalarla sıklıkla süsleniyor. Özellikle yatak başı üzerindeki duvar için bu ledli nişler popülerliğini korumaya devam ediyor. Niş bölümünde mum, biblo ve vazo gibi pek çok eşyanı şık bir şekilde sergileyebilirsin. Tercihine uygun olarak farklı tonlarda led şeritlerden yararlanarak yatak odası dekorasyonunu canlandırabilirsin. Yatak odası aksesuarı daha çarpıcı hale gelsin istiyorsan gece lambanla aynı tonlarda led şeritler tercih edebilirsin. Böylece bütünleşmiş ve estetik görünüme sahip bir mekan tasarlayabilirsin. 

Giysi mankenleri zamandan tasarruf etmeni sağlar

Yatak odaları aynı zamanda giyinme odası olarak da kullanılabiliyor. Sabahları kombin yapmanın ne kadar zor olduğunu bilirsin. Ertesi gün giyeceğin giysileri manken üzerine giydirerek sabah koşturmasından kurtulabilirsin. Dekoratif bir yatak odası aksesuarı olan giysi mankenlerinin farklı formlarına ulaşabilirsin. Modern ve minimal bir yaşam alanına sahipsen metalik ve sade manken seçenekleri ile dekorasyonuna şık bir hava da kazandırabilirsin. Sadece iskelet kısmı bulunan mankenlerle çağı yakalayan ve yenilikçi bir yatak odası aksesuarı edinebilirsin. Bu tasarımlar endüstriyel dekorasyonlarla da mükemmel bir uyum yakalar. 

Portatif askı tasarımlarından yararlan

Gardırobuna sığmayan giysilerin varsa ya da yatak odanda minimal esintiler yaratmak istiyorsan portatif askılar tam da sana göre. Bu askıları hafif ve kullanışlı yapıları sayesinde mekanın dilediğin kısmına kolaylıkla taşıyabilirsin. Tekerlekli modellerle yerleştirme işlemini pratik bir şekilde yapabilirsin. Tercihine ve kişisel zevklerine göre ahşap, metalik ya da plastik içerikli ürün seçeneklerinden yararlanabilirsin. Portatif askılar sayesinde sıklıkla kullandığın giysiler hep gözünün önünde olur. Bu yatak odası aksesuarı ile dilediğin parçaya anında ulaşarak zamandan tasarruf edebilirsin. Aynı zamanda dekorasyonun için de işlevsel bir aksesuar kazanmış olacaksın. Farklı boyutlarda askı seçeneklerine ulaşabilmen önemli bir dekoratif avantajdır. Yatak odasının boyutlarını göz önünde bulundurarak çeşitli boyutlarda portatif askı modellerine ulaşabilirsin.

Dekoratif berjer modellerine göz atabilirsin

Yatak odası aksesuarı olarak dekorasyon stiline uygun berjer modellerine yönelebilirsin. Berjerini giyinme sürecinde kolaylık elde etmek için kullanabilirsin. Aynı zamanda pratik bir dinlenme köşesi de elde edebilirsin. Dinlenme köşesi olarak daha yoğun kullanacağın bir aksesuar olacaksa, berjerini ayaklı tasarımlar içerisinden tercih ederek konforu yakalayabilirsin. Klasik dekorasyonlar için chester berjerlerden ilham alabilirsin. Modern stiller içinse asimetrik kesime sahip açık ve pastel tonlardaki ürün seçeneklerini değerlendirebilirsin. Berjerinle uyumlu tonlarda puflar kullanarak hem konforlu hem de şık bir yatak odası aksesuarı kazanabilirsin.Şık, modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar, ahşap ve kapı boyası renkleri için biboya.com.tr yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message