Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Sımsıcak İtalyan Evleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Sımsıcak İtalyan Evleri

Yayınlanma tarihi: 12.03.2020

Ev dekorasyonu örnekleri gün geçtikçe klasik tarz ve modernliğin karıştırmış haline dönüşmeye başlıyor.Klasik tarzdan vazgeçemeyenler ancak yine de modaya ayak uydurmak isteyenler arasında yer alıyorsan İtalyan dekorasyonu izlerini taşıyan sımsıcak evler tam sana göre. İtalyan dekorasyonu Rönesans klasiğini Akdeniz modernliğinde birleştiren dekorasyon stilinin başında geliyor. Hem koyu renk mobilyaları hem de duvar boyası olarak canlı tonları kullanabileceğin İtalyan tarzı ev dekorasyonu klasik-modern tarz arasında sıkışanların imdadına koşuyor. Soft-canlı ve koyu renkleri kullanabileceğin en değişik İtalyan tarzı iç dekorasyon yöntemlerini merak ediyorsan; evinde bu 4 kolay adımı uygulayabilirsin…

Dekorasyonda cesur çizgilere yönel ancak dengeli ol

İtalyan dekorasyonu modern, şık, çarpıcı ve sıra dışı tasarımların minimal dokunuşlarından oluşan uyumlu bir tarzdır. Bu dekorasyon stilinde hem iddialı, lüks, gösterişli parçalar hem de daha salaş eşyaları birlikte kullanabilirsin. Önemli olan renkleri uyumlu bir şekilde birbirinin içine harmanlayabilmektir. Doğal ahşap dokulardan oluşan mobilyalar tercih ettiysen İtalyan dekorasyonu izlerini yakalamak için bordo, yeşil ve kırmızı gibi canlı, gösterişli renkleri duvarlarda kullanabilirsin. Aynı şekilde şampanya, bej, krem gibi açık veya pastel tonlarından oluşan bir duvar rengi seçtiysen; altın renkli aksesuarlar, kenarları oymalı büyük aynalar ve avizelerle mekanın havasını değiştirebilirsin.

Taş dokuları sıcak tonlarla kombinleyebilirsin

İtalyan tarzı evlerin dekorasyon fikirleri için en önemli adım Barok izlerini Akdeniz’i yansıtan renklerle birlikte kullanabilmektir. Birbirine bu kadar uzak görünen iki tarzı İtalyan dekorasyonu potasında harmanladığında aydınlık, doğal ve sımsıcak mekanlar elde edebilirsin. Deri veya keten gibi kumaşlarla kaplı koltukları, işlemeli mobilyaları sarı, turuncu ve mavinin bütün tonlarıyla yakıştırabilirsin.İtalyan mimarısını yansıtan dekorasyon ev modelleri doğal taş dokulu duvarlarla da desteklenebilir. Canlı renkler ve doğal taş dokusunun yarattığı spor havayı ise tül perdeler ve şamdanlarla desteklenebilirsin. Bu aşamada doğal taşlardan oluşturduğun TV ünitesinin yer aldığı köşenin İtalyan dekorasyonu izlerini taşıması için altın, bakır ve pirinçten yapılma aksesuarlar ekleyebilirsin.

Mutfağına şarap mahzeni havasını taşı

İtalyan dekorasyonu adımıyla dizayn edilmiş bir evde tasarımların en rahat ve yaratıcı kullanılabildiği yerler mutfaklardır. İtalyan tarzı mutfak tarzı dekorasyon önerileri incelendiğinde karşına yeşil bitkiler, puantiye desenleri ve capcanlı renkler çıkar. Özellikle kiremit dokularının kullanıldığı İtalyan dekorasyonu mutfaklarda kırmızının neredeyse bütün tonları hakimdir. Eskitme beyaz dolaplar ve pastel tonlarında tercih edildiği mekanlarda hem şarap mahzeni gizemi hem de ev sıcaklığı birlikte verilmeye çalışır.

Yatak odanı sadeleştir

İtalyan tarzı ev dekorasyonunda gösterişten en uzak olan mekan yatak odalarıdır. Çünkü İtalyan dekorasyonu için yatak odası tamamen dinlenmek ve huzurlu olmak adına sade bir şekilde tasarlanır. Özellikle odanın aydınlık olması üzerine planlanan tasarımda toz pembe, beyaz ve açık toprak tonlarını kullanabilirsin. Tamamen sade çizgilerle dizayn edilen İtalyan dekorasyonu yatak odasına ihtiyacın kadar mobilya yerleştirmelisin.Sen de İtalyan dekorasyonu izlerini evine taşımaya duvar renklerini seçerek başlayabilirsin. Bi’Boya geniş renk kartelasındaki tonlardan sana en uygun olanı seçerek evini baştan yaratabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message