Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Sarı Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Sarı Salon Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Salonunda istediğin tarzı oluşturabilmek için çok önem gösterir, birçok dekorasyon önerisi incelersin. Dekorasyonda öncelikle kullanacağın renge karar vermelisin. Evine gelen misafirlerini çok daha havalı ve şık bir salon dekorasyonu ile karşılaman çok dikkat çekici olur. Salon için sarı salon dekorasyonu yaparak bu etkiyi yakalayabilirsin. Sarı salon oluşturmak için farklı dekorasyon önerini gel birlikte inceleyelim.

Sarı ile uyumlu renkler nelerdir?

Sarı salon için gerekli aksesuar, mobilya, perde, halı gibi parçaların renkleri de çok önemlidir. Sarı renk ile birlikte parlak bir pembe kullanman hoş olmazken, gri, beyaz, siyah gibi daha sade renkleri kullanman görünümde harikalar yaratmanı sağlar. Sarı salon içinde sarı bir koltuk kullandığında duvar rengini enerjisiyle her zaman pozitif olmanı sağlayacak laciverti kullanabilirsin. Renk çarkında sarının yanında yer alan yeşil ve turuncuyu da dekorasyon içerisinde rahatlıkla kullanabilirsin. Dilersen kırmızı renkli kırletleri sarı koltuklarının üzerinde kullanarak zıt uyum yakalayabilirsin. Sarı salon takımı ile en çok kullanılan renk gri olmakla beraber gözüne hoş gelen bir diğer renge de dekorasyon içerisinde yer verebilirsin. Sarı salon dekorasyonunda gri rengi minderlerde, fon perdede, post halıda hatta aksesuarlarda da kullanarak sarı rengi daha fazla öne çıkarabilirsin. Sarı salon içinde lavicert, kırmızı gibi canlı renkler kullandığında ise sarının etkisi gri- sarı kombininden farklı olarak her renk eşit olarak ilgi çekici olur.

Canlılık ve sadeliği harmanla!

Sarı salon dekorasyonuyla sonbaharı evine taşıyabilir, canlılık ve sadeliği salonunda harmanlayabilirsin. Sarı rengi yalnızca salonda değil, yatak odası, mutfak, antre gibi alanlarda da kullanabilirsin. Sarı salon oluşturmak için sarı rengi ister duvar boyası olarak ister mobilyada istersen de sarı salon aksesuarları kullanabilirsin.

Duvarlarına sarı ile hayat ver!

Sarı salon dekorasyonunda sarı rengi duvar boyasında kullanman ve mobilyalarında da sarı ile uyumlu renkler kullanman salon içerisindeki ahengin tamamlanmasını sağlar. Sarı renk duvarlara canlılık ve hayat katar. Cıvıl cıvıl sarı renkli duvarlar sayesinde salonda kullandığın mobilya ve aksesuarlar da ön plana çıkar. Dilersen, sarı renk salon halısı ile devamlılık sağlayabilirsin. Fakat, sarı halı kullandığında göz yoruculuğu önlemek için mobilyaların genelinde daha nötr renkler olmasına dikkat etmelisin.

Sarı salonda ahşabın sıcaklığını hisset!

Sarı salon dekorasyonu genellikle sonbaharı çağrıştırdığından dolayı ahşap ürünlerle dekorasyonu destekleyebilir, sarının cıvıltısı ve ahşabın sıcaklığını bir arada hissedebilirsin. Ahşap ayaklı sarı renkli mobilyalar, ahşam sehpa ve masalar, ahşap görünümlü duvar kağıdı, doğal odun parçalarından yapılmış aksesuarlar, hasır halı ve ahşap tv ünitesini sarı salon dekorasyonunda kullanarak bu etkiyi her daim yanıbaşında hissedersin. Sonbahar konseptine uygun ahşap ürünlerle süslediğin sarı salonun bir duvarında şömine kullanarak yaşadığın sıcaklığı katlayabilir, şöminenin başında keyifli vakitler geçirebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message