Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Rattan mobilyalarla zamansız balkon dekorasyonu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Rattan mobilyalarla zamansız balkon dekorasyonu

Yayınlanma tarihi: 19.02.2020

Balkonlar evinin dışarıya açılan vitrinleri konumundadır. Ev dekorasyonun belki de en çok ihmal edilen alanları balkonlarda; yepyeni tasarım önerileriyle kendine özel alanlar yaratabilirsin. İşten geldiğinde, yorgunluk atmak istediğinde ya da nefes almak için oluşturduğun bu alanları büyük bir keyifle kullanabilirsin.2020 balkon dekorasyonu fikirleri kişisel huzur alanlarını yaratmak için sana bir fırsat sunuyor. Şehir hayatının monotonluğu ve stresinden kaçmak için beton yığınlarının yanında doğayla iç içe bir alan kurabilirsin. Soft renklerden oluşan balkonlarını canlı çiçeklerle ve doğal dokulu rattan mobilya modelleriyle tamamlayabilirsin. İşte rattan mobilya örnekleriyle trendleri yakalayabileceğin birbirinden yenilikçi balkon dekorasyon fikirleri…

Balkon mobilyası seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Balkonlara yerleştirilecek mobilyalar, doğa görüntüsünü yansıtması için genellikle ahşap malzemelerden seçilir. Rattan mobilya olarak adlandırılan bahçe mobilyası türü ise en çok tercih edilen modellerin başında gelir.

Balkon mobilyası seçerken dikkat edilmesi gerekenler nelerdir?

Bahçe ya da açık balkona yerleştirecek mobilyaların suya dayanaklı olması aranılan ilk şartlardan biridir. Suya dayanaklı olmayan materyallerin tercih edilmesi kışın ev sahiplerini zorlar.Seçilecek rattan mobilya modelleri renklerinin tüm dekorasyonla uyumlu olması da şık bir görüntü elde etmek için önemlidir. Balkon duvarlarında soft renkler tercih edildiyse; ratton mobilya takımının doğal tonlarda olması huzurlu atmosfer yaratmak için iyi bir adım olur.Aile bütçesine uygun mobilyaların seçilmesi de dekorasyonda seni zorlamayan etkili bir yöntemdir. Rattan mobilya fiyatları kullanılan malzemenin doğal ya da sentetik olmasına göre değişir. Bu nedenle hem ortamın durumuna hem de bütçene göre mobilya seçmen uzun ömürlü kullanım sağlar.

Kış bahçesi dizayn etmek için neler yapmalıyım?

Salonla bitişik kapalı balkona sahipsen; kış bahçenizde tercih ettiğin tonların salonla uyumlu olması şık bir görüntü oluşturur. Birebir aynı tonlarda mobilya kullanmasan bile yakın tonları ya da geçiş renklerini tercih edebilirsin. Beyaz, krem, ekrü gibi açık tonlar sakin bir geçiş yapman için uygun seçimler olur. Ratton mobilya modellerinin de renk ve doku olarak uygunluk göstermesi önemli bir seçimdir. Böylece sıkıldığında ya da salonuna yeni bir hava katmak istediğinde rattan mobilya modelleri sırıtmadan odana yerleştirebilirsin.Uygun renk tonlarını bulduktan sonra doğal ve yapay çiçekler, bitkilerle mekanı daha renkli bir hale getirebilirsin. Aynı zamanda ratton mobilya takımını doğal tonlarda seçersen; renkli minder ve yastık gibi aksesuarla da balkonunu neşeli hale getirebilirsin. Sarı, yeşil ve turuncu tonlarıyla rattan mobilya modellerini renklendirebilirsin. Renklerle yaptığın küçük oyunlar yepyeni, hareketli bir ortam yaratmana olanak tanır.2019 balkon dekorasyonu trendlerini yakalamak için işe önce duvar rengini yenilemekle başlayabilirsin. Rattan mobilya önerilerine bakıp uygun olanı seçtikten sonra; Bi’Boya kataloğuna göz atarak capcanlı renklerle dekorasyonunu tamamlayabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message