Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Pembe mutfaklar mı? Evet! Bu yıl çok trendy…
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Pembe mutfaklar mı? Evet! Bu yıl çok trendy…

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Pembe mutfak dekorasyonu mu? Evet. Moda alanında sıklıkla tercih edilen, kadınların sevdiği renkler arasında en yukarılardan yerini almış olan pembe; son zamanlarda mutfak dekorasyonunda da popülariteyi kazanmış bir renk! Genellikle ev dekorasyonunda çok fazla tercih edilmeyen pembe renginin mutfak dekorasyonunda trend olmasıyla ve bunun yanında sağladığı şıklıkla beraber tercih oranları da bir hayli yükselmiş vaziyette. Mutfağını hızlıca gözden geçirdiğinde, pembenin doğru renklerle kombinasyonu sağlandığında mutfağına vereceği gücü rahatlıkla görebilirsin. Aksesuarlarından dolaplarına kadar; açık ya da daha kapalı tonlarını tercih edebileceğin, pembe ton renklerle tarzını ifade edebileceğin güçlü pembe mutfaklar! Bunun yanında tabii ki sana bu konuda yardımcı olabilecek bir kaç püf nokta mevcut!

Pembe mutfak dekorasyonu için hangi pembeyi tercih etmeli?

Renkler, içinde bulunulan düşünce yapısını, ruh halini direkt olarak etkilediği için bunları göz önüne alarak seçim yapmak yerinde olur. Her zaman seni daha iyi hissettirebilecek pembe aslında tüm tonlarıyla yardımına koşar. Pembe mutfak dekorasyonu ile kendini üzgün hissetmen neredeyse imkansız! Magenta, fuşya veya pudralı gül tonlarında daha sıcak renklere sahip mutfak dolapları, hayal gücü ve romantizm duygularını beraberinde getirir. Yine modern bir görüntü elde edebilmek için pembe mutfak dekorasyonlarında gümüş ve gri tonlu metal aksesuarlar da sıklıkla kullanılan, tercih edilenler arasında. Sıcak ve davetkar alanlar yaratmak, sofistike bir pembe mutfak dekorasyonuna sahip olabilmek adına daha açık bir pembe tonuyla eşyalarını kombinlemen gerekli!Mutfağını daha lüks ve modern olarak da tasarlayabilirsin. Bunun için tercihini daha gölgeli ve koyu tonlardaki pembelerden yana yapmalısın. Pembenin yanında sıklıkla kullanılan siyah ve gri tonları yine mutfağının havasını değiştiren küçük ama etkili noktalardan. Bu etkili tercihleri ile beraber mutfağındaki zarafeti sonuna kadar hissedebilirsin.

Pembe renkleri mutfakta nerelerde kullanabilirim?

Pembe renklerini çeşitli birbirinden güzel tonlarıyla beraber mutfağının neredeyse her yerinde kullanabilmen mümkün.  Retro tarzı mutfaklarda veya daha modernize mutfaklarda tercih edilen pembe renk ev aletleriyle veya beyaz eşyalarla mutfağın görüntüsünün ve tarzının değiştiğini rahatlıkla hissedersin. Özellikle küçük ev aletleri noktasında pembe renk fazlasıyla tercih ediliyor.Pembe mutfak dekorasyonu için yine karolar ve fayanslar tercih edebilirsin. Mutfak dolabının adeta kimliği olabilecek pembe karolarla bu işi başarabilirsin. Ya da bugünlerin trendlerinden olan pembe renkli bir mutfak dolabından yana tercih hakkını kullanabilirsin. Uzun yıllardan beri tercih edilen renkli dolaplarda pembe rengi, günümüzde bir numarada yerini almış durumda! Pembe renkleri mutfakta büyük kesimlerde, beyaz eşyalarda kullanmak istemeyenler, o kadar cesaret fazla diyenler için pembe renkli mutfak havluları, önlükler gerçekten iyi seçenekler arasında.Son olarak pembe mutfak dekorasyonu kısmında yine oldukça tercih edilen pembe ton duvarlar! 18. yüzyılda Fransa’da en iyi kırmızı topraklarla beyaz renk karıştırılarak elde edilebilen, o yıllarda trend olan ve hala popülaritesini koruyan gölgeli ve yumuşak bir pembe renge kimse hayır demez! Stiline en uygun pembe mutfak dekorasyonu için birbirinden güzel renkleri hızlıca Bi’Boya üzerinden kolaylıkla seçebilirsin!

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message