Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfakta ada fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfakta ada fikirleri

Yayınlanma tarihi: 7.06.2020

Mutfağın için özgür ve yenilikçi fikirlere ihtiyaç duyuyorsan ada tasarımlarını tercih edebilirsin. Ada tasarımları mutfak ortasında ekstra bir tezgah bulunması anlamına geliyor. Tezgah altında pek çok raf ve bölme de bulunabiliyor. Mutfak boyutun bu tasarımlar için yeterince genişse dekorasyon stiline uygun modelleri öğrenmek ister misin?

Modern ve minimal ortamlar için cam şıklığı

Sade dekorasyon stillerinden ilham alıyorsan mutfağında cam detaylardan oluşan ada tasarımlarını kullanabilirsin. Modern stiller için bu ada fikirleri pek çok özgün tasarıma sahip. Sadece tezgah kısmının cam olduğu tasarımları tercih edebileceğin gibi ada fikirleri için metalik detaylara da yönelebilirsin. Farklı boyutlarda ürün seçeneklerine ulaşarak mutfağına uygun modele ulaşabilirsin.

Geleneksel şıklıktan vazgeçmeyenlerin gözdesi

Ahşap ağırlıklı dekoratif yaklaşımların hakim olduğu geleneksel ve klasik mutfaklar için ada fikirleri değerlendirilebilir. Oyma ve işleme detaylarını barındıran ada tezgahlar, yine işlemeli kulp detaylarıyla dekorasyon stilini hoş bir şekilde vurgulayabilir. Ahşabın açık tonlarını tercih ederek aydınlık ve ferah görünen bir mutfak tasarımı yapabilirsin.

Granit popüler bir seçenek

Sadece mutfak duvarı ve tezgah için değil ada fikirleri için de granitten yararlanabilirsin. Granitle yaşam alanına doğal bir doku kazandırır. Granitle kontrast yaratacak koyu renklerde halı, perde ya da aydınlatmalar tercih ederek ada yapısını ön plana çıkarabilirsin. Koyu kırmızı ve siyah gibi çarpıcı renkleri içeren aksesuarlar mutfağına çarpıcı ve göz alıcı bir görünüm kazandırmana yardımcı olur. Mutfak dolabı dekorasyonuna da bu renkleri yansıtabilirsin.

Kullanışlı bir yemek masası yarat

Ada fikirleri sadece yemek hazırlamak için kullanışlı ve işlevsel bir alan olmakla kalmaz. Bu alana dekorasyon stilinle uyum sağlayan sandalyeler yerleştirerek dostlarınla ve misafirlerinle keyifli vakit geçirebileceğin bir ortam yaratabilirsin. Göz alıcı ada fikirleri için sarkıt tasarımlı aydınlatma seçeneklerini ada üzerine konumlandırabilirsin. Böylece sıcak ve samimi bir atmosfer yaratabilirsin.

Endüstriyel tasarımlarla çağı yakala

Gri ve siyah gibi kontrast oluşturacak temel renklerin yoğun olarak kullanıldığı endüstriyel dekorasyonlar, ada fikirleri için de hoş seçenekler sunuyor. Siyah mermer şıklığı ve metalik detaylarla bütünleşen ada tasarımları, mutfağına göz alıcı bir şıklık kazandırır. Gri tonlarında detaylarla süslenmiş bölmeler, dekorasyon stilini bütünleştirmek için idealdir. Siyah mermer, yaşam alanına elit ve görkemli bir hava kazandırmak için idealdir. Mutfak dolapların için mermer dokusuyla uyum sağlayacak parlak cilalı ürünleri tercih ederek ada stilini ön plana çıkarabilirsin.

Country stiller için gerçek dokular kullan

Country dekorasyon tarzları için de ada fikirleri sana ilham verebilir. Doğal ağaç dokusunu yansıtan ada seçeneklerini country mutfaklarda değerlendirebilirsin. Bu doğal ahşap dokular yaşam alanlarına doğal bir dokunuş kazandırır. Sıcak ve salaş stili vurgulaman sakin ve huzurlu hissetmene yardımcı olur. Ahşap tabure ve sandalyelerle ada tasarımını şık bir şekilde tamamlayabilirsin.Şık, modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar, ahşap ve kapı boyası renkleri için biboya.com.tr’ yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message