Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfak köşe takımları ile yapabileceğin farklı dekorasyonlar
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfak köşe takımları ile yapabileceğin farklı dekorasyonlar

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Geniş bir mutfağın varsa, bu mutfakta sevdiklerinle keyifli yemekler yemek veya çay eşliğinde uzun sohbetler etmek ister misin? Eğer cevabın evetse ihtiyacın olan şey mutfak köşe takımı! Mutfağının boş bir köşesini değerlendirmek istiyorsan hemen evinin şekline ve boş alanına uygun bir mutfak köşe takımı araştırmasına başlayabilirsin. Bu köşe takımı sayesinde misafirlerini ağırlayabileceğin bir alan oluşturduğun gibi, yemek yaparken kendin için sakin bir dinlenme alanı da yaratabilirsin. Hatta mutfak köşe takımları sandıklı da olabildiğinden, eşyaların için fazladan saklama alanı dahi oluşturabilirsin. Mutfak köşe takımları fiyatları masanın büyüklüğüne, oturma grubuna, takımın yapıldığı materyale göre değişkenlik gösterebilir. Her bütçeye uygun mutfak köşe takımları arasından senin için en uygununu kolayca bulabilirsin.

Her zevke uygun mutfak köşe takımı modelleri

Mutfağına samimi ve sıcak bir esinti katacak mutfak köşe takımını, evinin genel dekorasyon teması ne olursa olsun ona uydurabilirsin. Masa örtünü, mutfak köşe takımın pencereye yakınsa perdeni, aydınlatmanı ve dekoratif aksesuarlarını köşe takımına uygun seçerek mutfağındaki stili en güzel şekilde tamamlayabilirsin. Mutfak köşe takımını uyarlayabileceğin bazı dekoratif stiller:

El değmemiş doğallıktan hoşlananlar için rustik stil

Evinin bazı alanlarında rustik dekorasyon oluşturmak istiyorsan mutfak köşe takımında uygulamayı deneyebilirsin. Eskitme dokuya sahip ahşap renkte bir masa, masaya uyumlu bir bank ile istediğin etkiyi oluşturabilirsin. Hatta ahşap malzemeden yapılmış, kısa ve yuvarlak tabureler bulabilirsen tam anlamıyla rustik bir mutfak köşe takımına sahip olabilirsin. Mutfağında köşe takımının bulunduğu duvarları yeşil bitkiler ile süsleyerek yumuşak geçişlere sahip, doğal bir ambiyans yaratabilirsin. 

Mutfağında bahçe açmasını istiyorsan country dekorasyon

Mutfağında bol ışık alan bir köşe varsa, işte o köşe country stilde mutfak köşe takımını yerleştirmek için en ideal alan! Oval hatlara sahip açık renk ahşap bir masayı country stilde çokça rastlanan açık yeşil sandalyeler ile kombinleyebilirsin. Duvara yaslayacağın köşe oturma alanını U veya yarım U şeklinde ayarlayabilirsen daha yumuşak ve nostaljik bir geçiş sağlayabilirsin. Yine yeşil tonlarında, ekose desene sahip bir masa örtüsü ile country ruhunu mutfak köşe takımında canlandırabilirsin.

Köşe takımında da sadelikten yanaysan minimalist dekorasyon

Evinin diğer alanlarında olduğu gibi mutfak köşe takımında da sadelik peşindeysen, minimal çizgilere sahip bir köşe takımı ile en verimli sonucu alabilirsin. Göze çarpan herhangi bir detayı bulunmayan L şeklinde düz bir bank, beyaz renkte sade dizaynlı bir masa sana yeter de artar! Dekoratif stilin İskandinav tarza biraz daha yaklaşmasını istiyorsan bankın ve sandalyelerin üzerini siyah minderler ile kaplayıp, masanın üzerine de siyah renkte sade bir vazo yerleştirerek estetik bir kontrast elde edebilirsin.  

Her köşesinde farklı bir renk: Bohem dekorasyon

Mutfak köşe takımında bohem dekorasyonun sırrı rahatlık ve renkten geçiyor. Duvarlarını açık pembe renk ile boyadığın köşen için beyaz veya açık renk ahşap köşe takımı seçebilirsin. Seçtiğin köşe takımı geniş bir oturma alanına sahipse rengarenk, çiçekli minder ve kırlentler yerleştirerek hem samimi ve konforlu bir oturma alanı yaratabilir hem de renkli bir köşe oluşturmuş olabilirsin.Mutfağında bulunan köşe takımın için sayısız dekoratif stil seçeneğin var! Hayalindeki her görüntüye uygun duvar boyasını Bi’Boya web adresinde bulabilirsin. Hemen hayalindeki rengi sepetine ekle ve aynı gün kargoda olan duvar boyana en kısa zamanda kavuş!

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message