Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfak fayansları için yaratıcı fikirler
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfak fayansları için yaratıcı fikirler

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Mutfak fayansları için bir değişikliğe gitmeyi mi düşünüyorsun? Standart bir fayans seçimi yerine, farklı düşünerek yaratıcı olmalısın. Mutfak fayanslarını seçerken birçok farklı seçeneğin var. Bunların başında mozaik fayanslar, mutfak sıçramaları, geometrik desenli fayanslar geliyor. Ayrıca, mutfak fayansı yenilerken artan karolarını da mutfak duvarlarını şekillendirmek için yaratıcı bir şekilde kullanabilirsin. İyi haber şu ki, mutfak duvarlarını ve zeminlerini geliştirmene yardımcı olabilecek birkaç fikir bir araya getirdik. İlham almak için okumaya devam et!

Mozaik fayanslar

Mozaik fayanslar, mutfak fayansları içinde mutfağına parlak ve canlı bir renk getirmenin mükemmel bir yoludur. Çok yönlüdürler ve mutfaklardan duş duvarlarına kadar mutfak ve banyolardaki çoğu yüzeye monte edilebilirler. Tasarımını oluşturmak için farklı fayans şekilleri, malzemeleri ve renkleri birleştirebilirsin. Unutma, mozaik fayansların tek sınırı kendi hayal gücündür. Bu yüzden değişime başlamadan önce büyük düşün. Mutfak fayanslarını monte ederken doğru mala türünü kullandığından emin olmak önemlidir. Mozaik karolar, daha ince bir çentikli bir mala kullanılarak sağlam bir sabitleme gerektirir.

Mutfak sıçralamaları

Mutfak sıçramasının, duvarını istenmeyen sıçramalardan koruması ve temizliğinin kolay olması gibi birçok pratik faydası vardır. Ayrıca mutfağını kişiselleştirmene de olanak sağlarlar. Mutfağında sade bir tarz varsa, bir sıçrama, bazı cesur desenleri veya renkleri denemek için mükemmel bir araç olabilir. Bu mutfak fayansları hem çok yönlü hem de yaygın olarak bulunmaktadır. Açık renkler ve derzleme ile odanın nötrlüğünü arttırmaya yardımcı olur.

Geometrik

Geometrik fayanslar, cesur renkleri ve göz alıcı desenler ile kombinasyon oluşturduğunda birçok tasarımcı tarafından tercih edildi ve 2015’te mutfak fayansları dekorasyonunda önemli bir trend oldu. Bu fayanslar odanda çok boyutlu parlak bir efekt oluşturmak için kullanılabilir. Geometrik fayanslar ile mutfağınıza fütüristik bir hava katmak istersen kesinlikle düşünmelisin.

Artan fayanslar

Mutfak fayansı yenileme projeni bitirdikten sonra, etrafta birkaç ekstra fayans veya kalıntısı olabilir. Onlardan kurtulmak için yaratıcı olabilirsin. Bunları evinde kullanman için de bir dizi yenilikçi yol var. Fazla fayansların en popüler kullanımlarından biri, düz bir yüzeyi canlandırmak için harika bir yol olabilecek bir masa veya tezgah gibi küçük bir yüzeyi süslemektir. Bunları bardak altlıkları olarak kullanabilir, çekici mozaikler oluşturabilir veya bahçenizde basamak taşları olarak kullanabilirsin. Artık karoları yaratıcı kullanmak için onları kesmen ve şekillendirmen gerekebilir. Bu yüzden elinde iyi bir fayans kesicinin olduğundan emin ol.Harekete geçmen için birçok yol mevcut. En çok vakit geçirdiğin alanlardan biri olan mutfağını güzelleştirmek de senin elinde. Bunun için hazırladığımız bu yazıyı referans olarak alarak araştırmalara hemen başlayabilir ve mutfağının görünümünü yenileyebilirsin. Mutfak fayansları için BiBoya‘da çeşitli desenlerdeki karolara göz atabilir ve mutfak fayansı dekorasyonun için dilediğini seçerek uygun fiyatlarla sipariş verebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message