Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfak Duvarlarında Kullanabileceğin Desenli Duvar Kağıdı Modelleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfak Duvarlarında Kullanabileceğin Desenli Duvar Kağıdı Modelleri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Mutfak dekorasyonunda duvar renklerini tamamlayıcı en etkili uygulamalardan biri de duvar kağıdı kullanmak. Duvarlarınla ve mutfak mobilyalarınla uyumlu duvar kağıtlarıyla şık bir dekorasyon oluşturabilirsin. Mutfak duvar kağıdı tasarımlarının  pek çok renk ve model seçeneğinin olması, mekanı dilediğin gibi kişiselleştirmene olanak sağlıyor. Desen ve model seçeneklerinin çeşitliliği mutfak duvar kağıdı fiyatları için de geçerli.

Farklı Dokulardan Yararlanabilirsin

Dekoratif duvar kağıtlarının kadife dokulu ya da simli seçenekler gibi alternatiflere sahip çok sayıda modeli mevcut. Gün geçtikçe çeşitlenen bu modeller arasından tercihini yaparak mutfağın için şık dokunuşlar yapabilirsin. Bu tür mutfak duvar kağıdı modelleri dekorasyonunu etkili bir şekilde tamamlaman için ideal. Ancak mutfak duvar kağıdı seçiminden önce mutlaka yaşam alanının genel tarzını göz önünde bulundurmalısın. Örneğin mutfak sandalyelerinde kadife kullandıysan kadife dokulu duvar kağıtlarıyla göz alıcı bir dekorasyona imza atabilirsin. Kabartmalı duvar kağıdı desenlerinde floral ögelere yer vererek mutfağında doğal esintiler yaratabilirsin.

Duvar Renklerini Tamamlayan Seçeneklere Göz Atabilirsin

Mutfak desenli duvar kağıdı kullanımı için en uygun alanlardan biridir. Tüm duvarlarında ya da belli bölümlerde mutfak duvar kağıdı modellerinden yararlanabilirsin. Duvar renklerinle uyumlu duvar kağıtları tercih edersen uyumlu ve şık bir mekan yaratabilirsin. Ayrıca koyu tonlardaki duvarları dengelemenin en iyi yollarından biri duvar kağıtlarında açık renkler kullanmaktır. Bitki temalı seçeneklerle doğal ve ferah bir ortam yaratabilirsin. Modern bir dekorasyon istiyorsan geometrik desenli ve çizgili mutfak duvar kağıdı modellerini değerlendirebilirsin. Geometrik desenler arasında üçgen temalı tasarımlar oldukça popüler.

Sudan Etkilenmeyen Duvar Kağıtlarını Değerlendirebilirsin

İnovatif mutfak duvar kağıdı tasarımlar içerisinde sudan etkilenmeyen modeller de gün geçtikçe çeşitleniyor. Özellikle tezgah arkası gibi alanlarda bu tür duvar kağıtlarından yararlanabilirsin. Ahşap ve mermer desenli duvar kağıtları ile şık bir görünüm yakalayabilirsin. Rengarenk soyut desenleri de tezgah arkasına taşıyarak mutfağında canlı bir görünüm elde edebilirsin. Sudan etkilenmeyen mutfak duvar kağıdı modellerini hasar görmeden mümkün olduğunca uzun süre kullanabileceksin.

Mutfağı Bölümlere Ayırabilirsin

Mutfağının tamamında aynı duvar kağıdı modelini kullanmak zorunda değilsin. Masa kısmında floral desenlerden yararlanırken tezgah arkasında sade ve tek renkli modelleri değerlendirebilirsin. Böylece mutfağındaki farklı kullanım alanlarını dekoratif bir şekilde ayırabilirsin. Farklı mutfak duvar kağıdı kombinasyonları ile mutfak dekorasyonunu tekdüzelikten kurtarabilirsin.

Meyve Desenli Duvar Kağıtları Oldukça Popüler

Mutfağın ana teması yemek üzerine olduğu için yiyecek desenli duvar kağıdı modellerine mutlaka göz atmalısın. Özellikle meyve desenli duvar kağıtları, mutfak dekorasyonu için sıklıkla tercih edilen alternatiflerden biri. Meyve desenli duvar kağıtlarını aynı temadaki mutfak havlusu, buzdolabı magnetleri ve çeşitli mutfak gereçleri gibi aksesuarlarla hoş bir şekilde tamamlayabilirsin. Aydınlatmalarda ya da perdelerde de yiyecek figürleri tercih edebilirsin. Böylece mutfağına esprili bir hava katabilirsin.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message