Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfak Duvar Dekorasyonu Fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfak Duvar Dekorasyonu Fikirleri

Yayınlanma tarihi: 18.02.2020

Evin kalbi olarak adlandırılan mutfaklar; yemek hazırlamaktan çok daha fazla sebeple kullanılan evin en işlek bölümüdür. Şık bir mutfak tasarımı elde etmek ve misafirlerinizi etkilemek için bütün detayların dikkatlice düşünülmesi gerekir. Stilini mutfak duvar dekorasyonunda göstermek, sıcak ve kişilik sahibi bir mutfak elde etmek için oldukça önemlidir. Dekorasyonunu yenilerken veya mutfak tasarımını oluştururken mutfak duvar dekorasyonu önerilerinden ilham alabilir, hayal ettiğiniz stili uygulayabilirsin.

Mutfak duvarı dekorasyon fikirleri

 Göz alıcı döşemelerden faydalanın: Sanat eseri gibi görünen çini uygulaması ile canlı bir görüntü oluşturabilir, mutfağınızın odak noktası haline getirebilirsin.  Açık raflar ile ilginç ürünleri sergileyin: Sıradan yemek ve bardak takımlarını kapalı dolaplarda saklayabilir, dekoratif mutfak ürünlerinizi açık raflarda sergileyebilirsin. Pratik ve işlevsel olduğu kadar estetik bir görünüm meydana getirmek için yemek kitapları, dekoratif objeleri ve mutfak ürünlerini bir arada sunmayı deneyebilirsin. Sanat koleksiyonunuza mutfakta yer verin: Beğendiğiniz sanat resimlerini, oturma odası ile sınırlandırmanız için geçerli hiçbir sebep yok. Seçeceğiniz sanat resimlerini mutfak duvar dekorasyonunda sergileyebilir, sıçrama ihtimaline karşın cam ile koruyabilirsiniz. Hasır sepetler ile doku kazandırın: Boş duvarlarına doku ve stil kazandırmak için hasır sepetlerden faydalanabilir, rustik veya bohem bir tarz elde edebilirsin. Dekoratif tabaklar ile şık bir görünüm sağlayın: Özellikle açık tonlara sahip ve tek renkli duvarlarda şık duran bu uygulama sayesinde, çeşitli renk ve stildeki tabaklarınıza askı aparatı ile mutfak duvar dekorasyonunda yer verebilirsin. Yerden tasarruf edin: Askı borusu ve kancalardan faydalanarak, dolaplarınıza sığmayan mutfak gereçlerini mutfak duvar dekorasyonunda sergileyebilir; rahat ve pratik bir kullanım sağlayabilirsin. Mesaj vermek için birebir: Dekoratif harf ve kelimeler sayesinde mutfak tasarımına imzanı atabilir ve vermek istediğin mesajı, kolaylıkla paylaşabilirsin. Harfleri kesme tahtalarını kullanarak asabilir, yemek vaktine atıfta bulunabilirsin.  Haftanın menüsü: Ahşap parçasının üzerine haftanın günlerini yazabilir, metal klipslere astığın kağıtlar sayesinde haftalık menüyü paylaşabilirsin.  Bitkilerini unutma: Yemeklerinde kullandığın bitkileri, askı borusuna asılmış saksılarda büyütebilir; bir duvarı olduğu gibi kişisel bahçe olarak kullanabilirsin.  Kraft kağıdıyla şık mutfak duvarları: Büyük boyuttaki kraft kağıtlarını mutfak duvar dekorasyonunda kullanabilir, basit ama şık bir tasarım oluşturabilirsin. Tel sepetlerin işlevselliği: mutfağında yerden tasarruf etmek ve duvarlarını canlandırmak için asabileceğin kümes teli sepetlerde meyve ve sebzelerini muhafaza edebilirsin. 

Mutfak duvarı dekorasyon fikirleri

 

Kendin yap mutfak duvar dekorasyonları

Yüksek maliyetlere katlanmadan kendi yaratıcılığını konuşturduğun kendin yap projeleri ile mutfak duvar dekorasyonunu tasarlayabilirsin. Eski bir kapıyı kara tahtaya dönüştürebilir, ahşap paletlerden kupa askılığı yapıp kendine özel bir kahve köşesi oluşturabilirsin. Çok sevdiğin ve antika görünümü olan çatal, bıçak ve kaşık takımlarını çerçeveletebilir; çerçevenin içinde koyu renkli  kumaş kullanarak görsel çekicilik katabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message