Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfak duvar dekorasyonları ile mutfağına ışık tutmaya ne dersin?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfak duvar dekorasyonları ile mutfağına ışık tutmaya ne dersin?

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Sen de zamanının büyük bir bölümünü mutfağında geçirenlerden isen zaman su gibi akıp gitmeli değil mi? Mutfağın, evinin kalbi ve ruhu gibidir. Farklı iştah açıcı mutfak duvar dekorasyon fikirleri ile modayı yakalamaya en dersin? Artık düşük bütçeyle harikalar yaratabilirsin.

Boş duvarlardan sıkılmana rağmen bir şeyler asmak istemiyor musun?

 Duvar kağıdı modasına hoş geldin! Duvar kâğıtları hareketli ve rengârenk yapılarıyla hem şık ve sadeliği yakalamanda yardımcı olacak ve huzur arayan ruhuna eşlik edecek hem de modern duruşuyla mutfağında ışıldayacak. Aynı zamanda Turuncu ve sarı renkli duvar kağıtları kullanarak hem ailenin iştahını açabilir hem de yaratıcı yemek ruhunu ortaya koyabilirsin.

Çocuğun için mutfağını iştah açıcı bir yer haline getirmeye ne dersin?

Mutfağında küçük ayrıntılar ile fark yaratmaktan hoşlananlardansan ve yemeğinde sanatsal şeyler yapmayı seviyorsan duvarında asılı olan ya da rafının içine yerleştirdiğin meyve ve sebze tabloları sana yeni ilham kapıları açabilir. Aynı zamanda çocuğunun ilgisini çekerek yemek yemesini kolaylaştırabilirsin. Ufak dokunuşlarla hem çocuğun hem kendini mutlu etmek istiyorsan mutfak duvar dekorasyonu ile mutfağını parlat!

Kara tahta sadece okulda mı olur?

Hem çocukların için hem de senin için iştah açıcı yemek öğünlerini kara tahtada görmeye başlayabilirsin. Kara tahta, boş duvarlarını doldurarak sana yeni eğlenceli alanlar yaratabilir. Hem de şıklığa açılan bir kapı olabilir. Bazı mutfak duvar dekorasyon fikirleri ile yeni bir alan yaratmak çok da zor değilmiş değil mi?

Bir şeyler ararken yemek yeme isteğin mi kaçıyor?

 Bu yeni moda mutfak duvar rafı dekorasyonu seni çok tatmin edebilir. Rahatlık ve ferahlık açısından raflar mutfağının vazgeçilmezi haline gelebilir. Son dönemde de kapaklı dolapların eski itibarını kaybetmesi ile geçmişte olduğu gibi açık ve ferah mutfak rafları günümüz modernliği tekrardan yakaladı. Ama geniş ve uzun raflar tercih etmelisin. Böylece mutfağın daha geniş gözükebilir. Çok katlı raflar kullanım kolaylıklarıyla ve şıklığıyla her yönden ön planda diyebiliriz. Duvar raflarının yeniden gözde olması ile onlara yapılan askılıklar ya da rafların alt ve üst kısımlarına eklenen küçük çekmeceler onları daha işlevsel bir hale getirdi. Mesela sen de doğal tahta ve bambulardan hoşlanıyorsan mutfağına bambulu raflarla doğal esintiler katabilirsin. Mutfağında ahenkli havalar var etmek istiyorsan raflarına yapma çiçekler yerleştirerek alanını zenginleştirebilirsin. Hem mutfak duvar dekorasyonu fikirleri ile modayı yakalamak istiyorum hem de modernliği bulmalıyım diyebiliyorsan mutfak duvar rafı dekorasyonu asla göz ardı edilemez.

Klasik mutfaklardan sıkıldın ama beyazdan da vazgeçemiyorsun öyle mi?

Sedefli beyaz gümüş esintili renkler tam da sana göre. Ama iştahım açılsın diyorsan ruhun sarı, turuncu ve kırmızı renkleri çağırıyor olmalı. Öyleyse çeşitli renk seçeneklerini bulabileceğin Bi’Boya’ya bakabilirsin. Sonuç olarak mutfağım biraz “ben” gibi hissetmeli ve aynı zamanda hem modern hem de iştah açıcı gözükmeli diyorsan bu mutfak duvar dekorasyonu örnekleri ile yeniden mutfağına göz atmalısın. Mutfağının iştah açıcı yemeklerle mutluluklar yaratması dileğiyle…

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message