Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mutfak dekorasyonunda minimum para ile maksimum değişiklik
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mutfak dekorasyonunda minimum para ile maksimum değişiklik

Yayınlanma tarihi: 15.06.2020

Estetik, ferah ve düzenli bir mutfak… Yaşam alanlarımızın en işlevsel bölümü mutfağında yapacağın düşük maliyetli düzenlemelerle yepyeni bir tarz yaratabilirsin. Yıllardır kullandığın mutfak dolapların, fayanslar, masa, sandalyeler artık gözüne estetik gelmiyor ve değişiklik istiyorsan, mutfak dekorasyonunda ‘kendin yap’ konsepti ile trendleri yakalayabilirsin. Ahşap dolapları, sandalye ve masaları su bazlı boyalarla boyayarak el emeğinle istediğin renge dönüştürebilirsin.

Rengarenk ahşap boyaları ile mutfaklarda taptaze bir enerji

Mutfaklarda tarz yaratacak düzenlemeler için yüksek paralar harcamana gerek yok! Mutfak dekorasyonunda modası geçmiş, yıpranmış mutfak dolapları ile işe başlayabilirsin. Su bazlı sağlık için risk oluşturmayan ahşap boyaları ile dilediğin konsepte uygun görüntüyü yakalayabilirsin. Modern trend dokunuşlarla yenilediğin dolaplarını masa sandalyelerinle kombinleyerek mutfak dekorasyonunda bütünlüğü sağlayabilirsin. Sıkıcı tekdüze masa sandalye takımlarının artık zamanı geçti… Evinin farklı köşelerinde kullandığın değişik tarzdaki sandalyeleri bir araya getirerek yeni bir kombin yaratmak günümüzün en yeni trendi… Farklı model, renk ve malzemeden yapılmış sandalyeleri istersen ahşap boyası ile renklendirebilir, kumaş kaplama olanlarını yeni desenlerle kaplayabilirsin… Ahşap boyalarını kullanarak ‘kendin yap’ konsepti ile düşük maliyetle mutfak masanı ve mutfak dolaplarını yepyeni bir şekle dönüştürebilirsin. Böylelikle hem mutfak dekorasyonunda trend bir tarzı yansıtmış, hem de ekonomik yollardan mutfağını yenilemiş olacaksın.

Fayanslarını yapışkanlı folyolarla yeni baştan yarat!

Mutfağını yenilerken, çok büyük bütçeler ayırmana gerek yok… Küçük bir araştırma ve uygun malzemeleri kullanarak estetik bir tarz yaratman mümkün… Bunun için son zamanların trend uygulaması kolay yapışkanlı folyolar mutfak dekorasyonunda yepyeni bir esinti yaratmanda yardımcı olabilir. Mutfağına şık dokunuşlar getirebileceğin yapışkanlı folyoları uygularken yüzeyi hafifçe ıslatıp yapıştırırken hava kabarcığı kalmamasına özen göstermelisin. Tezgah arası uygulama ile fayanslarını hazır üç boyutlu, kabartmalı, şehir ve doğa manzaralı folyolarla kaplayabilir, dekoratif bir görüntü yakalayabilirsin. Suya dayanıklı, silinebilir ve kir tutmayan özelliği ile düşük maliyetle yenilediğin fayansların mutfak dekorasyonuna taptaze bir enerji getirecek.

Uygulaması kolay stencil desenleri ile duvarların renklensin!

Ekonomik mutfak dekorasyonu fikirleri ile evini yepyeni bir tarza dönüştürürken, dolaplar, masa, sandalye ve fayansları minimum maliyetle yeniledikten sonra sıra duvarlarda… Mutfak dekorasyonunun tamamlayıcısı duvarları renklendirme ve estetik bir hale dönüştürmek hiç de zor değil. Dekoratif desenlerin olduğu duvarlar, ofis, otel ya da evlerde dikkatini çekmiş olmalı… Bu estetik ve şık dekoratif duvarların duvar kağıdı olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun… Son zamanlarda uygulama sıklığı artan evinin tarzına uygun stencil şablonları ile pozitif enerjiyi mutfağına yayabilir, taptaze bir hava getirebilirsin… Duvarının zemin rengini değiştirmek istiyorsan stencil şablonu uygulamasından önce bunu yapabilirsin… Duvarların kuruduktan sonra stencil şablonunu uygulamak istediğin yere boyacı bantları ile sabitlemen gerekir. Deseni boyarken fırçaya mümkün olduğu kadar ince bir tabaka almalısın… Bunu sağlamak için uygulama fırçasını birkaç kez kağıt havlu üzerinden geçirerek fazlalığı alabilirsin. İnce tabaka uygulandığı için kısa sürede desen boyası kuruyacaktır, ardından şablonu yavaşça bulunduğu yerden kaldırabilirsin. Mutfak dekorasyonunda minimum maliyetle yepyeni bir enerjiyi evine taşırken, Bi’Boyanın geniş renk skalasına sahip ahşap boyaları en büyük yardımcın olacak. Bi’Boya’yı ziyaret ederek tarzına uygun ahşap boyalarla ya da duvar boyaları ile mutfağını dönüştürmek hem çok ekonomik hem çok eğlenceli…

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message