Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Modüler Mobilyalarla Dinamik Salon Dekorasyonu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Modüler Mobilyalarla Dinamik Salon Dekorasyonu

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Salon, geleneksel ya da modern fark etmez bütün evlerin merkezidir ve insanlar bu sebeple salon dekorasyonu için en etkileyici mobilyaları seçerler bu yaşam alanlarına. Bugünlerde modern bir evin salonunda en çok modüler mobilyaların tercih edildiğini biliyor muydun? Evet, çünkü insanlar artık daha kişiselleşmiş eşyalar kullanmaktan ve böyle evlerde yaşamaktan haz duyuyor. Örneğin hafta sonunu en sevdiğin filmleri izleyerek geçirmeyi mi tercih ediyorsun? Ya da çok güzel bir kitap koleksiyonun mu var? O zaman salonunda ihtiyaç duyduğun tam depolama ve kullanışlı alanı oluşturmak için hem taşınabilir hem istediğinde yeni parçalar ekleyebilme özelliği olan modüler mobilyalardan faydalanabilirsin.  Salonunun ihtiyaçlarına ve boş alanlarına göre hazırlanabilen, kurulumu gayet basit, modern ve şık görünümlü mobilyalar sana göreyse salon dekorasyonu için modüler mobilyaları kullanabileceğin önerilerimize kulak verebilirsin. 

Evdeki çalışma köşeleri

Eğer home-ofis çalışıyorsan bu fikir tam sana göre. Salonun bir köşesinde açılır-kapanır bir masa, entegre çekmeceler, sürgülü raflar, açık ve kapalı saklama kutuları gibi modüler eşyalardan ilham almanın tam sırası… Salonda boş ve büyük rafları dolduramadığın zaman gelenlerin de gözüne garip görünebilir. Gereksiz şeylerle onları doldurmaya çalışmak ise daha kötü bir görüntü yaratabilir. O zaman salon dekorasyonu yaparken aklında olsun; modüler, katlanabilir duvar rafları bunun için birebir. Modüler salon mobilyalarına duyulan ihtiyaç enteresan modüler mobilya tasarımlarının yapılmasına yol açtı. Örneğin modüler bir salon mobilyası ünitesi, hiç bir alet kullanmadan birdenbire bir kitaplık, masa ya da sandalyeye dönüşebilir. Cesur ve ultra-modern evler için bu tür mobilyalar da salon dekorasyonu için kullanılabilecek seçeneklerden. 

Modüler ve şık kanepeler

Salon dekorasyonu için vazgeçilmez mobilya kanepelerdir. Modüler kanepeler ise, kendi yaşam alanını tasarlamanın popüler bir yolu. Kendini yaratıcı hissetmek istiyorsan modüler bir kanepeye sahip olmalısın. Çünkü modüler bir kanepe kendi ihtiyaçlarını şekillendirmenin yanı sıra evini kişiselleştirmeni de sağlayacak. İhtiyaçların veya zevkin değişirse daha sonra yeni parçalarla uyarlayıp tamamen farklı bir kanepeye dönüştürebilirsin. çok çabuk sıkılan bir yapın mı var? Yeniliği ve değişimi seviyor musun? Canın istediğinde kolayca parçalarını değiştirebilir, salonun şekline ve isteğine göre bir araya getirip bambaşka bir kanepe yaratabilirsin. 

Rahat ve pratik

Salon dekorasyonu için en önemli eşyalarden biri de TV ünitesi elbette. TV üniteni modüler bir şekilde alıp kurmaya ne dersin? Kentsel yaşamın artmasıyla birlikte yaşam alanları biraz küçülüyor. Bu da evini döşemek için daha yaratıcı bir yaklaşım benimsemeyi gerektiriyor. Modüler mobilyalar istediğin şıklığı sunarken, aynı zamanda işlevselliği ile göz dolduruyor. Modüler mobilyalar çok yönlü kullanılabilmelerinin yanı sıra bir yerden bir başka yere kolayca taşınabiliyor. çok sık taşınıyor musun? Kolayca paketlenebilir, kurulumu kolay bu mobilyalar senin için ideal. 

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message