Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Mobilyaya göre yatak odası duvar rengi nasıl seçilir?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Mobilyaya göre yatak odası duvar rengi nasıl seçilir?

Yayınlanma tarihi: 20.02.2020

Güne huzur dolu ve enerjik uyanmanın püf noktası yatak odası dekorasyonunda saklıdır. Yatak odası dekorasyonu güne güzel başlamana ve verimli bir uyku uyumana yardımcı olur. Bu sebeple yatak odası yenilemesi yaparken doğru renk seçimine ve mobilyalarla uyumlu bir yenilemeye özen göstermelisin.

Yatak odası duvar rengi nasıl olmalı?

Yatak odası duvar rengi, oda dekorasyonunun temelini oluşturur. Genellikle kişiler duvar dekorasyonu sonrası mobilya seçimine geçerler. Bu yüzden duvar rengi seçimi iyi yapılmalı ve üzerine düşünülmeli. Maalesef, her yatak odasına uyan sihirli bir renk bulunmuyor. Yatak odası duvar rengi  oda büyüklüğüne, oda şekline, (mobilya seçimi gerçekleşmişse) mobilyaların rengine ve sezona özgü modern renklere göre olmalı, seçilen renk bu kriterler göz önüne alınarak yapılmalıdır.

2019 yatak odası duvar rengi önerileri

Mobilyaların ile bir arada kullanabileceğin, uyumlu ve modern renkleri seçmelisin. İlham veren renk kombinasyonları ile yatak odası duvar rengi seçmek artık çok kolay…

Mat gri

Yatak odası dekorasyonunda sadeliği arayan fakat sıkıcı olmak istemeyen kişilerin favori seçimidir. Odaya derinlik katan bu renk hemen hemen tüm renkler ile uyumlu bir görüntü yakalar.

Mat mavi

Dinlenmek, huzurla uykuya dalmak istiyorsan bu yatak odası duvar rengi tam sana göre! Soft ve kayrak maviye özgü bu renk tonu lila rengi ile birleştiğinde sıra dışı bir görüntü yaratır. Çarpıcı ve zevkli bir görüntü sunan bu mavi tonunu çok seveceksin!

Lila

Lila, huzuru simgeleyen kişiyi rahatlatan ender renklerden biridir. Bu renk, özellikle küçük bebeği olan veya anne adayı olan kişileri rahatlatan iç acıcı bir özelliğe sahiptir. Yetişkin ebeveyn yatak odasına çok yakışan bu rengi mutlaka aklında tutmalısın.

Açık mavi

Beyaz tonlara oldukça yakın olan bu renk içerisinde gizli bir soluk maviye özgü parlaklığı barındırır. Krem tonlara sahip yatak odası mobilyalarıyla hoş bir ahenk yaratır. Yatak odası duvar rengi olarak bu açık maviyi seçebilir, vintage vurgulara sahip mobilyalar ile yatak odanı dekore edebilirsin.

Parlak ve canlı yeşil

Sanata ilgi duyuyor ve daha iddialı eşyalardan hoşlanıyorsan bu renk seni mest edecek! Beyaz mobilyalar ve renkli objeler ile yatak odası dekorasyonunu destekleyebilir, tamamen kendine özgü bir dizayn elde edebilirsin. Geniş pencereli ve bol ışık alan bir yatak odan varsa biran bile düşünmeden bu rengi yatak odanın duvarları ile buluşturmalısın.

Mor

Gizemli ve havalı bir ortam yaratmayı istiyorsan mutlaka moru denemelisin. Modern dekorasyonun olmazsa olmazı özgünlüğü içerisinde barındıran mor, gri tonlara sahip mobilyalar ile çağdaş bir görünüm sunar. Yatak odana en çok yakışan duvar boyası için Bi’Boya‘nın zengin renk skalasına göz atabilir, mobilyana en uygun rengi seçebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message