Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
İnce uzun mutfak dekorasyonunun püf noktaları
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

İnce uzun mutfak dekorasyonunun püf noktaları

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Mutfak, belki de bir evin en çok vakit geçirilen ve dekorasyonu en çok etkileyen alanıdır. Bu alanın göze hoş gelmesi ve dekorasyonu tamamlaması için bazı dokunuşlar yapmak gerekebilir. Canlı renkli duvarlar, dekoratif aksesuarlar, fonksiyonel masa sandalye takımları ve halılar… Kısacası mükemmel bir alan yaratmak senin elinde. Belki de çok ufak dokunuşlar ile bu alana mükemmel görünümler kazandırabilirsin. Mutfağın sana hitap etmesi oldukça önemli bu noktada. Nasıl bir mutfak dekorasyonu oluşturacağına öncelikle mutfağın şekline bakarak karar verebilirsin. Eğer mutfağın dikdörtgen ve uzun ise; bu durumda ince uzun mutfak dekorasyonu senin için ideal bir seçim olacaktır. İnce uzun mutfak tasarlamak için yine ince uzun mutfak masası ve diğer eşyaları titizlikle seçmeli ve yerlerini özenle belirlemelisin.. Peki ya başka? İşte mutfağına mükemmel bir görünüm kazandıracak diğer püf noktaları…

Mutfak dolabı için doğru seçimler yapın

Mutfak dolapları, mutfağın en dikkat çekici araçlarındandır. Bu araçları doğru şekilde tercih etmek, neredeyse mutfak dekorasyonunun çok büyük bölümünü tamamladığın anlamına gelecektir. İnce uzun mutfak dekorasyonunu şekillendirmen için buna uyumlu ince uzun mutfak dolabı tercihi yapmalısın. Duvar ve mutfak masan ile uyumlu renklere ve desenlere sahip olmasına dikkat etmen oldukça önemli. Mutfak dolabının ince ve uzun olması biraz kaba gelebilir ama bunu da naif ve güzel bir görünüme kavuşturmak senin elinde. İki veya daha fazla farklı renk seçimi yaparak modern bir kombin yapabilirsin. Dolapların ve rafların renk uyumuna dikkat etmeli ve ince uzun mutfak dekorasyonu ile tam uyum oluşturmalısın. Mutfak dolaplarına uyumlu yemek masası, sandalye, halı ve aksesuarları da seçmek bu durumda daha kolay olacaktır.

İnce uzun mutfak halısı ile daha hoş bir görüntü elde edebilirsin

İnce uzun mutfak dekorasyonunu doğru yaptığında mutfağın harika bir ortama dönüşecektir. Burada vakit geçirmekten daha fazla zevk alacak ve belki de diğer odalara gitmeyi hiç istemeyeceksin. Ama öncelikle burayı daha naif bir hale getirmek için dokunuşlarına devam etmelisin. Mutfak dolabı seçiminden sonra en önemli kısım, hiç kuşkusuz doğru seçilmiş ince uzun mutfak halısı olacaktır. Mutfağın daha uzun görünmesi için uzun halıyı seçerken; aynı zamanda halının canlı renklere de sahip olmasına dikkat etmelisin. Bu sayede, daha göz alıcı ve daha zarif bir kombin yapmış olacaksın. İnce uzun mutfak yaratmak hiç bu şekilde keyifli olmamıştı!

İnce uzun mutfak tasarımları için aksesuar kullanımına özen göstermelisin

İnce uzun mutfak dekorasyonu oluşturmanın püf noktası, doğru aksesuar seçimi yapmak olacaktır. Bu bağlamda, kendin yap örnekleri ile mutfağını kişiselleştirebilir ve daha mükemmel bir ortam oluşturabilirsin. Parkeden tut da, kağıt parçalarını atacağın çöp kovasına kadar tasarımı etkileyen onlarca farklı araç var. Vintage bir tasarım için daha çok yemek masası ve duvar aksesuarlarına yer vermelisin. Ahşap tasarımlar için mutfağın tüm parçalarını ahşap seçimlerle donatmalısın. Retro bir mutfak yaratmak için ise canlı renklere daha fazla yer vermelisin. Tabii ki modern mutfak için ise tüm detaylara titizlikle dikkat etmeli ve en modern parçaları burada kullanmalısın. İnce uzun mutfak yaratmak istiyorsan, daha fazla cesur dokunuşlar ve daha cömert seçimler yapmaktan kaçınma! Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message