Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Hamam tarzı banyo dekorasyonu
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Hamam tarzı banyo dekorasyonu

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Köklü bir değişiklik mi arıyorsun? O zaman Osmanlı dokunuşlarından ilham alarak oluşturan 2020 trendlerinden hamam banyo dekorasyonu fikirlerine göz atmalısın. Çünkü hamam tarzı ev banyoları hem keyifli zaman geçirmek hem de dizaynındaki sürprizlerle şaşırmak isteyenlere farklı bir dünyanın kapılarını aralıyor. Klasik beyaz banyolar yerini otantik, vintage ve eskinin modernize edilmiş haline bırakırken evde hamam keyfi yaşatarak fark yaratıyor. Antik izleriyle görenleri büyüleyen hamam banyo dizaynları; işlevsel kullanım şekilleriyle göz doldurmayı başarıyor. İşte sizler için derlediğimiz hamam banyo dekorasyonu fikirleri…

“Beyaz Temizliği Simgeler” Devri Son Buluyor

Hamam banyo dekorasyonu ile birlikte beyaz temizliğin göstergesi olmaktan çıkıyor. Beyaz renkten sıkılan ve klasik görüntüden bunalanlar için hamam tarzı banyo dekorasyonları fikirleriyle birlikte kahverenginin tonları, mermer detaylar ve ahşap dokunuşlar geri dönüyor. Üstelik bütün bu gösterişli dokunuşları altın aksesuarlarla kombinleyerek bir arada kullanabilirsin. Hamam banyo dekorasyonu trendlerini yakalamak için ilk adımda duvar renklerini değiştirebilirsin. Hamam stilini oluşturmak için Moka, hatta karamel tonlarıyla yılın son trendi olan hamam banyo dekorasyonunu duvarlarında yansıtabilirsin. Musluk ve dolap raflarındaki aksesuarlarını altın, rose altın ve bronz renklerinden seçerek tarzını tamamlayabilirsin. Pembe,beyaz mermer ve çini seramiklerle banyonu süsleyebilirsin.

Bakır ve Tunç Devri Geri Dönüyor

Hamam banyo dekorasyonu fikirlerinde duş başlıkları ve musluklarda paslanmaz çelikleri kullanmak oldukça modern bir tavır olarak duracaktır. Bu nedenle Osmanlı’dan kalma nostaljik ve daha kullanışlı olan tunç, kalaylanmış bakır armatürler baş rolde yer alıyor. Mermerden yapılan yuvarlak lavabolar ve klozetler ise hamam banyo dekorasyonu için vazgeçilmez figürler olarak göze çarpıyor. Banyoda depolama alanını arttırmak adına ince telden ya da ahşaptan yapılan raflar yerleştirebilirsin. Böylece dolaplara sığmayan fazla eşyalarını göze hoş gelecek bir şekilde yerleştirebilir ve dekorasyonun tamamlayıcısı olarak kullanabilirsin. Banyona yerleştirdiğin ahşap dolapların kulplarını bakır kaplamalı kulplarla değiştirerek hamam banyo dekorasyonu için küçük dokunuşlar ve ayrıntılarla süsleyebilirsin.

Eski Usul Yıkanmaya Ne Dersin?

Teknolojinin ev dekorasyonuna hakim olmasıyla beraber akıllı evler ve mekanik aletler evimizin her köşesine yerleşmiş durumda. Hamam tarzı duşkabin fikirleri ise klasikten vazgeçmeden modernliği hayatına sunmaya aday. Banyonun tam ortasına yerleştirilen mermerden bir duş küveti kimin dikkatini çekmez ki? Bu küvete kahverengi tonlarında bir perde ekleyebilirsin. Böylece dilediğin zaman çekebileceğin bu perde ile kendine ait özel bir alan yaratabilirsin. Aynı zamanda küvetin yanına yerleştirdiğin mermeritten bir oturak ile bu küveti musluk haznesi olarak da kullanabilirsin. Hamam banyo dekorasyonu alternatif kullanım şekilleriyle Osmanlı esintisini modernlik hamurunda harmanlayarak evine getirmene yardımcı olur.

Antika Etkisini Doğal Renklerle Yakala

Hamam banyo dekorasyonu için en önemli nokta ahşap tonlarıdır. Ahşap samimi, sıcak ve doğal görüntüsüyle banyoya bambaşka bir hava katar. Suya dayanaklı ahşap zemin ve ahşap mobilyalar sayesinde banyodaki sıcaklığı koruyabilirsin. Böylece hamamın doğallığını banyona çok rahat bir şekilde adapte edebilirsin.Evinde hamam tarzı banyoya sahip olmak için duvar rengini Bi’Boya‘nın zengin kataloğundan seçebilirsin. Tek yapman gereken Bi’Boya web sitesini ziyaret etmek ve online siparişini vermek. Üstelik aynı gün kargoya verilen siparişin hemen evinde! Aynı zamanda artan boyalarını Bi’Boya‘ya iade ederek tasarruf edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message