Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Garaj dekorasyonu için sıra dışı öneriler
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Garaj dekorasyonu için sıra dışı öneriler

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Evinde garaj alanın olduğu halde bu garajı kullanmıyorsan, onu pek çok amaca yönelik bir alana çevirebilirsin. Birbirinden eğlenceli garaj fikirleri sayesinde vakit geçirmesi keyifli bir ortam yaratman çok kolay. Zevkine ve ihtiyacına uygun garaj modelleri arasından dilediğini seçebilir ve hemen evine taşımaya başlayabilirsin. İşte birbirinden muhteşem garaj dekorasyonu fikirlerinden bazıları:

Tamir atölyesi

Elektronik aletlerin tamirlerinden hoşlanıyorsan veya artık malzemelerden yepyeni, işe yarar aletler oluşturmak hoşuna gidiyorsa garaj dekorasyonunu hobi odasına yaklaştırarak kendine bir tamir atölyesi yaratabilirsin. Üzerinde çalışacağın düz bir yüzey, bol miktarda dolap ve tabii ki aletlerini yerleştirdiğin garajında saatlerin nasıl geçtiğini anlamayabilirsin. Üstelik bu keyifli saatlerin sonunda hem sana hem ailene fayda sağlayacak eşyalar üretmiş olabilirsin.

Oyun odası

Garaj dekorasyonunu renklendirip canlandırmanın en kolay yolu, garajını oyun odasına çevirmek! Yetişkinlere yönelik bir oyun odası oluşturuyorsan bilardo, dart, video oyunları gibi eşyalar satın alabilirsin. Oyun oynamaktan pek hoşlanmıyor veya çocuğunun buna daha çok ihtiyacı olduğunu düşünüyorsan garajını çocuk oyun salonuna dönüştürerek çocuğuna yepyeni bir dünya yaratabilirsin. Çocuğunun ilgi duyduğu oyunlara yönelik garaj dekorasyonu yaparak onun kalbini kazanman mümkün. Örneğin evcilik oynamayı seven çocuğun için küçük bir ev yaratabileceğin gibi, doktorculuk oynamayı seven çocuğun için garajını hastaneye çevirebilirsin.

Sinema

Evinde sinema salonuna dönüştürebileceğin bir alan yoksa ama kullanmadığın bir garajın varsa bu garajı kendine özel bir sinemaya dönüştürmeye ne dersin? Her yaşa hitap edebilecek garaj dekorasyonu fikirleri arasında en başlarda gelen sinema salonu, boş vakitlerini ailenle geçirmek için ideal bir alan olabilir. Bunun için yapman gereken projeksiyon aleti, geniş perde ve rahat koltuklardan oluşan oturma düzeni içeren bir garaj dekorasyonu yaratmak. Garaj dekorasyonu başlarda zahmetli gibi görünse de, dekorasyonun tamamladığında değmiş olacağı kesin!

Müzik stüdyosu

Çalmaktan keyif aldığın veya uzun zamandır çalmayı öğrenmek istediğin bir enstrüman varsa, garaj dekorasyonunu buna göre şekillendirmeye ne dersin? Yeni parçalar öğrenmekten hoşlanıyorsan çaldığın müzik aletini garajına taşı, güzel bir amfi sistemi oluştur ve müzik dolu saatlerin tadını çıkarmaya başla. Hatta senin gibi müzik aleti çalmaktan hoşlanan arkadaşlarını da boş zamanlarında evine davet edebilir, arkadaşlarınla garajında ufak çaplı konserler verebilirsin.

Koleksiyon müzesi

Biriktirdiğin eşyaların varsa bunları en güzel şekilde sergilemek ve muhafaza etmek için garajını kullanabilirsin. Örneğin her döneme ait oyuncaklara sahipsen, efsane müzisyenlerin plaklarını saklıyorsan veya antika eşyaların varsa bunları en güzel şekilde garajına yerleştirebilir ve gelen misafirlerine adeta müze gezdiriyormuş gibi hissedebilirsin. Öte yandan başarılı bir sporcuysan ve çeşitli ödüllere sahipsen kendine spor temalı bir garaj dekorasyonu oluşturabilir, bir yandan spor müsabakaları izlerken bir yandan kazandığın madalya ve kupalarını sevdiklerinle paylaşabilirsin. Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message