Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Fransız tarzı salon dekorasyonu nasıl yapılır
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Fransız tarzı salon dekorasyonu nasıl yapılır

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Evinin kapılarını yeni bir tarza açmak ister misin? Kristal avizeler, sıcak renkler, modern çizgilerle Fransız tarzı salon dekorasyonu fikrini benimsemen çok zaman almayacak. Ayrıca bunları yapmak için büyük paralar harcamana gerek yok. Birkaç küçük dokunuş Fransız tarzı dekorasyon için yeterli! 

Klasik aslında demode demek değildir

Fransız evleri iç mekan tasarımında ilk göze çarpan tarihsel ve rustik bir görüntü. Klasik şeyler bana göre değil diyorsan tekrar düşün. Çünkü Fransız tarzı salon dekorasyonu bu boyutuyla seni şaşırtacak. Klasik olanla modern yaşam alanı anlayışının harmanlanması sana yeni eşya saklama alanları sunacak. Bu tarihsel görüntü ve modern ihtiyaçlara yönelik geliştirilen geniş alanlar salonuna yeni bir boyut getirecek.

Çabasız rahatlık

Ev dekorasyonunda son zamanlarda aradığımız şey hem düzen hem de düzensizlik. Bu keyifli karmaşayı Fransız tarzı salon dekorasyonu ile kolaylıkla sağlayabilirsin. Misafirlerimiz salona girdiğinde hem salaş hem de düzenli bir görüntüyle karşılaşsın istiyoruz. Eğer sen de böyle düşünüyorsan Fransız country tarzı salon dekorasyonu fikirlerine bayılacaksın. Bunun için eski bir saksıya büyük kaktüsler dikmekle başlayabilirsin. Pencere önünde harika görüneceklerdir. Veya eski bir cam şişe. Bu şekilde anısı olan eşyaları yaşam alanına taşıyabilirsin.

Yaratıcılığını salona taşı!

Hazır yapılmışını almaktansa kullanmadığın eşyaları değerlendirmeyi sevenlerden misin? Fransız tarzı salon dekorasyonu fikirleri edinmeye çalışıyorsan öyle olmalısın. Bu, doğa ve aile bütçesi için de en faydalı yol. Eski bir tahta kutuyu kalan boyalarla boyayarak minik bir kitaplık veya çiçeklik oluşturmaya ne dersin? Ziyaretçilerin buna bayılacak.

Farklı eşyaları bir araya getir

Kristal bir avize ve salaş bir koltuk şalını bir arada düşündün mü? Fransız ev dekorasyonu anlayışı farklı eşyaları ve farklı tarzları bir araya getirerek yepyeni bir görüntü elde etmeni sağlayacak.

Düzen sevenleri sevindirecek akım

Şu saat biraz yamuk mu duruyor? Tablo diğerleriyle aynı hizada değil mi? Endişlenme. Fransız tarzı salon dekorasyonu eşsiz bir simetrik düzen sağlıyor. Bu tarzda aydınlatma ve mobilyalar, tablolar ve biblolar, aklına gelen diğer her şey bir simetri içinde bulunuyor.

Modası geçmeyen desenler

Pek çok trendin modası geçer, ama çiçek deseninin modası geçmez. Bunun için düz renkli ve ahşap ayaklı bir koltuğun yanına çiçek desenli bir berjer yerleştirebilirsin. Böylece sıkıcı düz renkleri farklı desenlerle canlandırabilirsin. Düz bir mobilya düzenin varsa bu sıradanlığı yoğun çiçek desenli bir tabloyla ortadan kaldırabilirsin. Fransız tarzı salon dekorasyonu sıkıcı olmana izin vermez.Fransız tarzı salon dekorasyonu seni takip etmen gereken bir dizi kuralla sınırlandırmaz. Hem modern hem de tarihsel bir moda anlayışına sahipsen evindeki basit eşyalarla bu görüntüyü yakalabilirsin. Eski eşyalarını salona taşımaktan çekinme. Kullanmadığın şeyleri değerlendir ve elegant bir salona sahip ol.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message