Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Eski Legolarını Kullanarak Yapabileceğin Dekoratif Eşyalar
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Eski Legolarını Kullanarak Yapabileceğin Dekoratif Eşyalar

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Eski legolarını atmadan önce birkaç kez daha düşünmelisin. 1946’dan beri üretilen ve günümüzde de popülerliğini sürdüren legoları dekorasyonda da yaratıcı bir şekilde kullanabilirsin. DIY (Do It Yourself) yani kendin yap projeleri için  legolardan yaratabileceğin pek çok tasarım var. Dekorasyonda değerlendireceğin lego setleri ile yaşam alanlarına canlı ve esprili bir hava katabileceksin. İşte lego kendin yap projeleri için bazı örnekler.

Vazo ve Saksılarını Kolaylıkla Renklendirebilirsin

Lego kendin yap projelerinin en çok kullanıldığı alanların başında bitki düzenlemesi geliyor. Vazo ve saksılarını legolarla kolaylıkla kaplayabilirsin. Bunun için ihtiyacın olan tek şey sıcak silikon tabancası. Legolarını istediğin gibi sıralayarak vazo ve saksılarını rengarenk bir şekilde kaplayabilirsin. Bu tasarımlar çiçeklerinle de hoş bir uyum sağlayacak.

Çalışma Masana Yeni Bir Soluk Getir

Saksı ve vazolarını kapladığın gibi legolardan şık kalemlikler de yapabilirsin. Lego kendin yap projesi olarak eski kalemliklerini kaplayabilirsin. Aynı zamanda legoları uyumlu bir şekilde birleştirerek yepyeni kalemlikler de oluşturabilirsin. Üstelik bu dekoratif uygulama için farklı bir ek malzemeye de ihtiyaç duymayacaksın. Hayal gücünün ve kişisel zevklerinin ışığında hoş tasarımlar oluşturman çok kolay. Çalışma masandaki kırtasiye malzemelerini lego kendin yap uygulamalarıyla oluşturduğun organizerler ile daha düzenli hale getirmen de mümkün.

Sehpalarına Neşeli Bir Hava Kat

Şeffaf materyallerden üretilmiş sehpalar günümüzün popüler mobilyalarından. Cam ve plastik materyallerden yapılmış sehpa modellerini lego kendin yap tasarımları ile yaratıcı ve göz alıcı bir şekilde yenileyebilirsin. Sehpaların şeffaf kısmına birleştirdiğin legoları silikon tabancası yardımıyla yapıştırabilirsin. Böylece yepyeni, rengarenk ve esprili bir mobilyaya sahip olacaksın. Arta kalan legolarını şeffaf bir vazoya doldurarak dekoratif bir aksesuar da oluşturabilirsin.

Legolarını Tablolara Taşıyabilirsin

Boş çerçevelerini legolarla kaplayabilir ve yaşam alanlarının duvarlarına yepyeni bir soluk getirebilirsin. Lego kendin yap tasarımlarını sade ya da rengarenk çerçevelerle kombinleyebilirsin. Legoları sadece çerçeve oluşturmak için de kullanman mümkün. Dilersen legolardan farklı motifler oluşturabilirsin. Senin için özel olan bir sözcüğü de legolar ile yazıp tablolarına kolaylıkla taşıyabilirsin. Bu tasarımlar aynı zamanda hoş bir hediye seçeneği de olabilir.

Şık Depolama Alanları Oluşturmak Çok Kolay

Lego kendin yap tasarımı olarak eşyalarını düzenli bir şekilde depolayabileceğin kutular oluşturabilirsin. Aynı zamanda dolap kapakları gibi alanlarda legoları kaplama materyali olarak kullanabilirsin. Lego kendin yap uygulaması için kitaplık ve dolap gibi depolama alanlarının sadece belli bir yüzeyini legolarla kaplayarak yaratıcı bir tasarım oluşturabilirsin.

Banyon için renkli dokunuşlar

Yaşam alanlarının pek çok bölümünde kullanabileceğin legoları banyon için de kaplama materyali olarak değerlendirebilirsin. Diş fırçalık, sabunluk gibi banyo aksesuarlarını legolarla canlandırarak daha şık bir hale getirebilirsin. Aydınlatmalar için de birleştirip hoş şekiller verdiğin legolarını kullanarak yaratıcı dekoratif dokunuşlar yapabilirsin. Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message