Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
En çok tercih edilen 6 modern salon duvar aksesuarı
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

En çok tercih edilen 6 modern salon duvar aksesuarı

Yayınlanma tarihi: 14.02.2020

Sana özel yaşam alanını doğru aksesuar seçimi ile yaratabilirsin! Kişiliğini yansıtan duvar aksesuarları ile konforu ve şıklığı bir araya getirebilirsin. Bunun yanı sıra küçük değişiklikler yaparak salonunun atmosferini değiştirebilir, modaya uygun modern bir salon görünümü elde edebilirsin. Ufak dokunuşlar ile salon dekorasyonunu yenilemeye hazır mısın? Hemen senin için hazırlanan önerilere göz at ve dekorasyonunu yenilemek için kollarını sıva!

İddialı duvar kağıdı seçimi ile modernliği yakala

Yeni ve cesur renklere sahip duvarlara sahip olmak için boya ile uğraşmana gerek yok! İstersen öne çıkarmak istediğin bölgeye istersen de tüm duvarlarına beğendiğin tarzda ve desendeki duvar kağıtlarını kaplayabilirsin. Duvar aksesuarları arasında oldukça pratik bir yöntem olarak öne çıkan duvar kağıdı ile sezonun modası olan koyu ve canlı renklere sahip duvarlara kavuşabilirsin. Duvar kağıdın yoksa ve elinde artmış boyaların varsa onları değerlendirebilirsin. Nasıl mı? Desenli boya ruloları ile duvar kağıdı görünümü elde edebilirsin!

Birbirinden hoş çerçeveler ile sevdiklerini duvarında yaşat

Özlem duyduğun kişileri yanında hissetmek ve anılarını ölümsüzleştirmek için bu kişilerin fotoğraflarını çerçeveletebilirsin. Zevkine göre seçebileceğin çerçeveler ile salon duvarında küçük bir fotoğraf köşesi yaratabilirsin. Fotoğrafların yanı sıra sevdiğin film posterlerini veya tabloları da duvarına asabilir, salonunun atmosferini stiline göre şekillendirebilirsin.

Ayna kullanımı ile geniş salon izlenimi yarat

Ayna ihtiyaç duyulan ve dekoratif amaçlı yaygın kullanıma sahip olan bir aksesuardır. Duvar aksesuarları arasında popüler olan aynalar ile inanılmaz bir değişim elde edebilirsin. Özellikle, duvar aynası tercihi küçük bir salonun varsa ve duvar aksesuarları kullanımında tereddütlerin bulunuyorsa senin salonun için mükemmel bir seçim olacaktır. Salon duvarının dar olduğu bir bölgeye asacağın bir ayna ile salonunu daha havadar ve ferah gösterebilirsin.

Özgün tasarıma sahip duvar saati ile duvarlarını süsleyebilirsin

Duvar aksesuarları denilince akla gelen bir diğer tamamlayıcı parça da duvar saatidir. Birbirinden farklı tasarımı ile artık duvar saatleri sadece saat olmanın ötesinde kullanıma sahipler. Klasik, vintage, iskelet veya panaromik! Tarzına uyan duvar saatini seçebilir ve oda dekorasyonunu tamamlayabilirsin.

Modern duvar süsleri yerine geçen led duvar panoları

Teknoloji çağına özgü duvar aksesuarları elbette var! Işıklı ve ilgi çekici formlara sahip bu led duvar panoları ile yaratıcılığını ortaya çıkarabilirsin. Sevdiğin film repliklerini veya özel tarihleri üzerine yazabileceğin ışıklı dekoratif pano ile modern duvar süsleri gereksinimlerini karşılayabilirsin.                     

El yapımı duvar süsleri ile eski eşyalarını değerlendirebilirsin

Kolayca ulaşabileceğin eşyalar ile duvar dekorasyonunu kendin yapabilirsin. Deniz kenarından topladığın deniz kabuklarını cilalayıp boyayabilir ve duvarına yapıştırabilirsin. Ekonomik ve bütçe dostu bu gibi fikirleri uygulayabilir, eski eşyalarını tekrar kullanıma açabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message