Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Ekonomik duvar dekorasyonu önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Ekonomik duvar dekorasyonu önerileri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Bir alana ilk girdiğin an en çok dikkatini o alanın hangi bölümü çeker? Muhtemelen duvarları. Duvarlar geniş oluşları ile bir yaşam alanının ilk göz gezdirilen detaylarından biri olur. Bu nedenle duvar dekorasyonu, o odanın ambiyansını oluşturmada önemli bir rol oynar. Sen de kendi yaşam alanında, evinde güzel duvar dekorasyonu unsurlarına sahip olabilirsin. Üstelik çok da para harcamana gerek kalmadan! Oldukça uygun fiyatlara satın alabileceğin duvar dekorasyonu aksesuarlarının yanında, duvar dekorasyonu kendin yap süslemeler ile de çok şık görünebilir. Yazının devamında duvar dekorasyonun için hem satın alabileceğin hem de kendin yapabileceğin öneriler bulabilirsin.

Resim yap.. İster boyalarla ister bantlarla!

Evlerde ve iş yerlerinde en çok kullanılan duvar dekorasyonu ögesi, farklı tarzlarda resimler olur. Senin de böyle bir ilgin varsa boş zamanlarda kağıt veya tuval üzerine yaptığın çeşitli resimler ile duvarlarını süsleyebilir, üretkenliğinin tadını çıkarabilirsin. Daha sıra dışı bir görünüm arıyorsan renkli bantlar ile resim yapmayı deneyebilirsin. Farklı kalınlıklarda, rengarenk, hoşuna gidiyorsa desenli bantlar edin ve bu bantları farklı geometrik tasarımlar ile kanvas tuvaline yapıştır. İster şerit şerit, ister çaprazlama.. Seçim sana kalmış!

Duvar stickerları ile mottonu yansıt

Duvar stickerları pek çok mağazada ve internet sayfasında kolayca bulunabilir. Bu stickerlar desenli veya manzaralı olabildiği gibi yazılı da olabiliyor. Örneğin sabah uyanırken ilk gördüğün duvara, seni güne motive edecek bir cümle içeren duvar stickerı yapıştırarak güne keyifli başlayabilirsin. Çocuğun varsa çocuğunun odasında bir tema belirleyerek o temaya ait stickerlar ile duvar dekorasyonu oluşturabilirsin. Örneğin çocuğun uzay ile alakalı konulara meraklıysa, duvarlarına gezegen ve yıldızlı stickerlar yapıştırabilirsin. Oldukça uygun fiyatlar karşılığında uzayı çocuğunun odasına getirmen mümkün!

Boy boy aynalar ile bir taşla iki kuş!

Her evde aynaya ihtiyaç vardır! Sen de duvar dekorasyonunda küçük büyük pek çok ayna kullanabilirsin. Duvarındaki aynalar hem odanın görüntüsünü daha şık bir hale getirir hem de odanı olduğundan daha geniş göstermene yardımcı olur. Yaşam alanının dekoratif stiline uygun olarak ister yuvarlak ister kare, farklı şekillerde aynalar ile duvarını ekonomik bir şekilde süsleyebilirsin.

Duvarını süslerken evini aydınlat

Hem duvar dekorasyonunu güzelleştirip hem de evini daha aydınlık bir hale getirmek istemez misin? Duvar dekorasyonu aydınlatma üniteleri ile yapıldığında oldukça elegant görünümler ortaya çıkabilir. Birbirinden farklı tarzlara sahip sayısız aplikler arasından evinin dekorasyonuna uygun olanı bulup, zarif bir aydınlatma kaynağına sahip olman hem kolay hem de ekonomik!

Hayal gücünü duvarına yansıtmak için kara tahta

Sabit bir duvar dekorasyonu istemiyorsan, kara tahta aradığın çözüm olabilir! Kara tahta satın alabileceğin gibi duvarının bir bölümünü kara tahta boyası ile boyayarak duvarında özel bir alana sahip olman da mümkün. Bu sayede kara tahtana bir mesaj bırakabilir, sıkıldığında silip resim yapabilirsin. Kara tahta sayesinde değişken ve her evde bulunmayan bir duvar dekorasyonuna sahip olabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message