Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Dublex evler için dekorasyon önerisi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Dublex evler için dekorasyon önerisi

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Dubleks ev modelleri günümüzün popüler tercihlerinden biri.  Bu evleri daha kullanışlı hale getirebilmek için dubleks ev dekorasyonu için belli başlı noktalara dikkat edilmesi gerekiyor. Öncelikle dubleksinin hangi türde olduğunu dikkate alman, doğru dekorasyon uygulamaları yapabilmen açısından çok önemli.

Dubleks evlerin hangi çeşitleri var ?

Çatı dubleksi, bahçe dubleksi ve ters dubleks olmak üzere üç çeşit dubleks ev mevcut. Evinin özelliğine göre dekorasyon önerilerini dikkate atarak yaşam alanlarını daha verimli bir şekilde kullanabilirsin. Örneğin bahçe dubleksi için bahçe koşullarına, dolayısıyla sıcaklık ve neme dayanıklı mobilyalar tercih etmen gerekirken ters dubleks evler için bu kritere dikkat etmen gerekmeyebilir.

Merdiven tasarımları için yaratıcı fikirler

Merdiven altlarını depolama alanları olarak kullanarak yer tasarrufu yapabilirsin. Bunun için merdiven altlarına dolaplar yaptırabilirsin.Merdiven altlarını kitaplık olarak kullanabilirsin.Dubleks ev dekorasyonunda Merdiven hattı üzerine şık tablolar ve fotoğraflar ekleyebilirsin.Merdiven altına şık bir tekli koltuk konumlandırabilirsin.

Dubleks evler nasıl döşenmeli ?

Çocuk odasının alt katta olması tavsiye ediliyor. Böylece çocukların merdivenlerden düşme riski azaltılmış olur.Dubleks ev tasarımında küçük çocuklar için merdiven başlarına kilitlenebilen plastik çitler koyarak çocukların merdivenlere çıkması engellenebilir.Bahçe manzaran varsa kalın perdelerden uzak durmalısın. İnce fon perdelerden veya zebra perdeleri tercih etmen aydınlık bir ortam yaratmanı sağlar.Dublex ev dekorasyonu için çatı katındaki yatak odalarında germe tavan tasarımları oldukça popüler. Germe tavanlara kurulacak aydınlatma sistemleriyle daha aydınlık bir yaşam alanı oluşturulabiliyor.Evin yeterince aydınlık değilse aydınlatmaların kullanımına ağırlık vermelisin. Bunun yanı sıra mum ve fener gibi aksesuarlardan destek alarak dekoratif dokunuşlar yapabilirsin.En çok kullandığın alanları alt katta konumlandırmalısın. Böylece merdiven inip çıkma zahmetinden kurtulmuş olursun.Dubleks ev dizaynında her iki katta aynı tarz dekorasyon fikirlerinden yararlanmak zorunda değilsin. Örneğin üst katın için country bir tarz seçerken alt katta daha modern esintileri değerlendirebilirsin. Böylece tekdüze ve sıkıcı dekorasyon uygulamalarından uzaklaşmış olursun.Amerikan mutfaklar dubleks ev dekorasyonu için gözde modellerden. Bu modeller salon ve mutfağı bütünleştirerek kullanışlı bir ortam sunuyor.Dubleks ev dekorasyonundan önce evindeki tüm alanları nasıl değerlendireceğine dair planlama yapmalısın. Böylece yaşam alanlarından maksimum verim alabilirsin.

Dubleks evler nasıl döşenmeli ?

Dubleks ev planlamasında ve tasarımında Kalekim’in bir markası olan Bi’Boya‘nın ürünlerinden yararlanabilirsin. Bi’Boya‘nın iç cepheye uygulanmak üzere üretilmiş pek çok model ve renk seçeneği mevcut. Etkili bir ev dekorasyonu için duvarlarının renklerini Tavan Trendy ve Mat Trendy gibi ürünlerle canlandırabilirsin. Dilersen seçtiğin dekorasyona göre Işıltılı Kum ve Kadife gibi ürünlerden yararlanarak yaşam alanında hoş dekoratif esintiler yapabilirsin. https://www.biboya.com.tr‘yi ziyaret ederek evin için en uygun duvar renklerine kolaylıkla ulaşabilirsin. Üstelik tüm siparişlerin aynı gün kargoda!

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message