Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Dekorasyonda yeni trend: Makrome aksesuarlar
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Dekorasyonda yeni trend: Makrome aksesuarlar

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Son günlerin yükselen trendi makrome ile sen de evini güzelleştirip, farklılaştırabilirsin. Üstelik hem bir hobi edinmiş olup stresten uzaklaşırsın hem de yarattığın dekoratif objelerle sevdiklerini mutlu edebilirsin. Makrome ipinden yapabileceğin çok sayıda farklı proje mevcut. Bir duvar süsü, bir hamak, sandalye, kilim ya da saksı sarkacı ile evini güzelleştirebilirsin. Hatta bir süre sonra yapmış olduğun projeleri sevdiklerinle bile paylaşabilir el emeğinle hazırladığın benzersiz hediyeler verebilirsin. Bu konuda hemen her ilde düzenlenen kurslar, workshoplar ya da internette adım adım yapımının anlatıldığı detaylı videolar sana kılavuz olabilir.

Makrome duvar dekoru ile oryantal esintiler

Makrome duvar dekoru objeleri ile evine otantik bir hava kazandırabilir, farlılık yaratabilirsin. Makrome duvar dekoru yapımı hakkında izleyeceğin videolar ya da katılacağın kurslar sayesinde bu konudaki yetkinliğin arttığı gibi çalışmaların da çeşitlilik kazanacaktır. Hemen her renkte ve kalınlıkta bulabileceğin makrome ipleri ile ilmek ilmek evinin dekorasyonunu tamamlayabilirsin. Yatak başında makrome duvar süsü ile ona uygun bir perde yaparak odanın ambiyansını tamamen değiştirmek senin elinde. Makrome duvar süsü yapılışı itibariyle her türlü doğaçlamaya müsait bir çalışma imkanı sağlar. Kendi tasarladığın desenler, püsküller ve büyüklükler ile benzersiz işler çıkarabilirsin.

Bahçe ve balkonlarda da makrome işleri adından bahsettiriyor

Makromenin çokça kullanıldığı bir alanda bahçe ve balkonlar. Özellikle makrome ipinden yapılan saksı süsü, hamak ya da sandalye tasarımları çok ilgi görüyor. Yaz ve bahar aylarının büyük kısmını geçirdiğin bahçe ya da balkonunun tarzını bu şekilde değiştirebilirsin. Bu noktada renklerle oynayarak yarattığın farklılıklar çok beğeni kazanacaktır. Bir duvar süsü, yere atılmış bol püsküllü bir kilim ya da içinden rengarenk çiçeklerin sarktığı sarkaçlar ile yaşanılası bir mekan yaratabilirsin.

Kendin de başarabilirsin

Makrome duvar süsü yapılışı basitten daha zor projelere doğru adım adım ilerleyebileceğin bir yol. Önceleri daha seyrek desenli, daha az düğümlü, küçük ebatlı işler yaparak tecrübe edinebilirsin. Ardından makrome duvar süsü yapımı hakkında yeterli deneyimi edindikten sonra daha büyük projeleri hayata geçirebilirsin. Yaptığın işlerle hem kendini hem de çevrendekileri şaşırtabilirsin. Hatta bir çok insan bu hobisini kazanç sağladığı bir işe de çevirmiş durumda. Gerek internet üzerinden gerekse kulaktan kulağa yayılarak hazırlamış olduğu makrome projelerinden para kazananların sayısı hiç de az değil. Bu konuda seni sınırlayan tek şeyin hayal gücün olduğunu unutmamalısın. Renkler, ipler ve düğümlerle sınırsız tasarımlar yapabilirsin. Yatak odanı, oturma odanı, balkonunu, bahçeni süslemek bir kenara dursun, bahçendeki ağacın bile çevresini makrome ipinden yaptığın bir çalışma ile giydirebilirsin. Düne kadar bahçede öylesine duran bir ağacı bile evinin dekorasyonunun bir parçası haline çevirebilirsin. Sen de son günlerin modası makrome işi dekoratif objeleri evine taşımak istiyorsan istersen satın alabilir, istersen de kendi yeteneklerini konuşturarak evinde yapabilirsin. Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message