Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Çocuk odası için 4 yaratıcı duvar kağıdı önerisi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Çocuk odası için 4 yaratıcı duvar kağıdı önerisi

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Çocuk odası duvar kağıdı seçiminde hayal gücünün sınırlarını dilediğin kadar zorlayabilirsin. Onların hayal dünyasına hitap edecek, birbirinden eğlenceli desenlerle duvarları süsleyebilir; dekorasyona hayat katabilirsin. Bebek odası duvar kağıdı seçimlerinde de bebeğinin duyusal ihtiyaçlarına uygun alternatifler arasından dilediğini seçebilirsin. Pastel tonların kullanıldığı bebek odası duvar kağıdı modelleri ile dingin ve huzurlu bir ortam yaratabilirsin. Geometrik desenlerin modernizmi destekleyen etkisinden yararlanarak; çocuk odası duvar kağıdı seçiminde minimal ve trendy bir yol izleyebilirsin.

Geniş çizgili çocuk odası duvar kağıdı modelleri

Son dönemde çocuk odası duvar kağıdı trendleri arasında yıldızı parlayan bir seçenek, kalın çizgili duvar kağıtları oluyor. Farklı renklerin bir arada kullanıldığı çizgisel desenlerde ortak payda genellikle beyaz oluyor. Beyaz ile kombinlenen gri, pembe, mavi, su yeşili gibi tonlar; bu yılın en sevilen bebek odası duvar kağıdı modelleri arasında yer alıyor. Aynı zamanda çocuk odasında da vintage bir atmosfer yaratan geniş çizgili kağıtlar; hem modern hem de klasik dekorasyonlarda rahatlıkla kullanılabiliyor.

Gökyüzü temalı çocuk odası duvar kağıdı çeşitleri

Gökyüzü temalı duvar kağıtlarında isteğine bağlı olarak gece veya gündüz konsepti oluşturabilirsin. Gece konseptli duvar kağıdı uygulamalarında yıldız ve ay desenli ürünleri tercih edebilir; gündüz konseptinde ise güneş ve beyaz bulutların olduğu desenli duvar kağıtlarını kullanabilirsin. Dilersen uçan balonların olduğu duvar kağıtları ile gökyüzü desenini daha zengin bir hale getirebilirsin. Benzer şekilde; uçak, planör, kuş gibi gökyüzünü çağrıştıran unsurlara da bu tip çocuk odası duvarlarında yer verebilirsin.

Boyanabilir duvar kağıdı modelleri

Çocuk odası duvar kağıdı modelleri arasında çocukların yaratıcılıklarını geliştiren ve mekânın tasarımına katkıda bulunmalarını sağlayan, boyanabilir duvar kağıtlarını tercih edebilirsin. Duvar yüzeyini kaplayan bu kağıtların üstündeki siyah beyaz görselleri, çocuklarla beraber istediğin renge boyayabilirsin. Bu sayede çocuklara kendi yaşam alanlarının duvarlarını diledikleri gibi tasarlama imkanı sunabilirsin.

Hayvan figürlü çocuk odası duvar kağıdı modelleri

Çocuk odası dekorasyonunda özellikle safari konseptini yaşatan ürünler çok moda! Bu modaya ayak uydurmak için vahşi doğada yaşayan hayvanların sevimli figürleri ile çocuk odası duvarlarında trendy bir tarz yaratabilirsin. Zürafa, aslan, kaplan, maymun, fil ve zebra gibi hayvanların sevimli illüstrasyonları ile bezenmiş çocuk odası duvar kağıdı modellerini doğaya özgü çeşitli unsurlarla kombinleyebilir; ağaç desenleri ile orman ve safari hissiyatını daha yoğun bir biçimde mekâna taşıyabilirsin.Denizci konsepti ilgini çekiyorsa çocuk odası duvarlarında marin temalı duvar kağıdı modellerine yer verebilirsin. Futbol, basketbol, voleybol gibi çeşitli spor dallarına referans veren özel tasarım, desenli duvar kağıtları ile çocukların ilgi alanına uygun seçimler yapabilirsin. Müziğe ilgi duyan çocukların odasındaki duvarlarda çeşitli enstrümanlar ve notaların yer aldığı desenli duvar kağıtlarını kullanabilirsin. Dilersen, çizgi film karakterlerinin yer aldığı kağıt modelleri ile çocuk odasını küçük bir Disney stüdyosuna bile dönüştürebilirsin!

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message