Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Çamaşır odası duvar dekorasyonu fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Çamaşır odası duvar dekorasyonu fikirleri

Yayınlanma tarihi: 20.02.2020

Günümüzde küçülen evler ve artan ihtiyaçlar kişilere daha az kullanışlı alan bırakıyor. Çamaşır odası da bu küçülen alanlardan biri oldu. Özelikle, çamaşır makinesi banyoda yer alan ve kişilere kısıtlı alan sunan bir eşya haline geldi. Yeterli çamaşır alanı yaratmak ve daha derli toplu bir görünüm elde etmek için çamaşır odası dekorasyonu yapabilirsin. Çamaşır odası dekore ederek alandan tasarruf edebilir oluşturduğun çamaşır odası duvar dekorasyonu sayesinde ütü ve kurutma gibi işlemlerini bir arada yapabilirsin. Çamaşır odası düzenlemesi ile çamaşırların yol açtığı kalabalık ve rahatsız edici bir görüntünün de önüne geçebilirsin.

Birbirinden yaratıcı çamaşır odası dekorasyonları

Dekorasyona başlamadan önce evini gözden geçirmelisin. Böylelikle, çamaşır odası dekoru modelleri belirleyebilir arasından en doğru modeli belirleyebilir ve evine uygulayabilirsin.

Özel raflar yapabilirsin

Kiler gibi boş bir alana veya yatak odasında boş bir duvara ekleyeceğin birkaç raf ile hassas eşyalarını kurutabilirsin. Bu rafların alt kısmına monte edeceğin bir demir ile kendi askılığını yapabilirsin. İpek gibi narin kumaşa sahip kıyafetlerini oluşturduğun askılık yardımı ile kurutabilirsin.

Depolama alanları yaratabilirsin

Çamaşır odası dekoru sırasında unutulan bir diğer unsurda deterjan kutularının kötü bir görüntü yaratmasıdır. Temizlik malzemelerini koyabileceğin ve çamaşır makinesinin üstüne yapabileceğin küçük bir dolap ile bu sorunu önleyebilirsin.

Yeterli ışıklandırma sağlamalısın

Evinin çatı katını veya bodrumunu çamaşır odası olarak kullanmak istediğinde yeteri kadar ışık alamayabilirsin. Bu sorunu çözmek adına bu alanın duvar dekorasyonunu birkaç küçük dokunuş ile yenileyebilirsin. Duvar aplikleri veya duvara monte edilebilir lambalar ile kalabalık oluşturmadan bu alanların daha fazla ışık almasını sağlayabilirsin.

Havlularına yer açabilirsin

Temiz ve kuru depolama alanları ile havlularını muhafaza edebilirsin. Bunun için çamaşır makinesine yakın boş bir duvara çamaşır sepeti monte edebilirsin. Tel çamaşır sepetleri sana zaman kazandırır. Çünkü kurutma makinesinden çıkardığın veya çamaşır askılığından topladığın kuru havluları katlayarak bu sepetlere yerleştirebilirsin. Aynı zamanda ayakkabı ve çanta gibi eşyalarını kurutmak içinde bu sepeti kullanabilirsin.

Yer kaplamayan çamaşır torbası ile kirlilerini muhafaza edebilirsin

Basit ve kullanılmayan her türlü kumaş ile kirli çamaşırlarını toplayabilirsin. Hazır satılan bez kirli çamaşır sepeti de sana yardımcı olacaktır. Fazla yer kaplamaması ve boş olduğunda kalabalık yapmaması için bu torbaları bir duvara yerleştirebilir veya asabilirsin. Bu işlem sayesinde büzerek küçültebilir veya daha fazla boş alan yaratabilirsin.

Renkli ve beyaz kıyafetlerini ayırabilirsin

Çamaşır yıkamak düşündüğünden karmaşık ve vakit alıcı olabilir. Karışıklığı önleyip pratik bir şekilde çamaşırlarını yıkayabilirsin. Bunun için birden fazla kirli sepetine ihtiyacın olabilir. Ve bu da daha fazla boş yer ister diye düşünebilirsin. Fakat çamaşır makinenin üzerine duvara monte edebileceğin bir set sayesinde bu alana kirli sepetlerini koyabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message