Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Beyaz Yatak Odası Mobilyaları ile Uyumlu Duvar Renkleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Beyaz Yatak Odası Mobilyaları ile Uyumlu Duvar Renkleri

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Beyaz yatak odası için duvar rengi belirlemek, beyaz mobilyalar pek çok renge uyum sağladığından, oldukça kolay ve zevklidir. Beyaz mobilya ile uyumlu renkleri zevkine ve yatak odanda sahip olmak istediğin ruh haline göre büyük bir özgürlük içinde belirleyebilirsin. Dediğimiz gibi, seçeneklerin oldukça fazla. İşte sana beyaz yatak odası için duvar rengi belirlemek konusunda birkaç öneri!

Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak huzurlu mavi

Loş ışıkta çok hoş duran ve sakinleştirici etkisi olan mavi, beyaz yatak odası için duvar rengi olarak en ideal renklerdendir. Mavinin pek çok tonu vardır ve hemen her tonu beyaz yatak odası dekorasyonu için uygundur. Örneğin buz mavisini yatak odanda kullanabilirsin. Buz mavisi odana biraz soğuk bir ifade verebilir. Bu problemini, şeftali-bej-lacivert tonlarında bir halıyla aşabilirsin. Buz mavisi duvar boyanı ve beyaz yatak odası takımını birkaç ton koyu mavi ve açık gri tonlarda yastıklar, örtüler ve perdelerle tamamlayabilirsin. Biraz daha koyu maviler ise yeşilin her tonu ile uyum içindedirler. Lacivert, beyaz, yeşil tonların birlikte kullanıldığı örtüler, halılar, koltuklar, beyaz yatak odası takımı modelleri ile birlikte sana harika bir görünüm vadederler. 

Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak sofistike mor ve tonları

Beyaz mobilya ile uyumlu renkler deyince mor ve tonları ilk akla gelenlerdendir. Klasik mor ve patlıcan morlarının yanısıra, leylak, lila ve lavanta renkleri de beyaz yatak odalarında çok şık durur. Mor, hem sofistike ve asil hem de rahatlatıcı bir renktir. Beyaz yatak odanı patlıcan moruna boyayacaksan, altın renkli parlak aksesuarlar, ya da şeftali-bej-açık yeşil tonlarda halı desenleri ve bu renklerde yastıklar kullanabilirsin. İnanılmaz asil ve ağır bir görüntü yaratabilirsin. Kızıl tonlar da bu renklere uyum sağlar. Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak lila seçtiysen, gökmavisi perdeler ve beyaz ile mavi tonların birlikte kullanıldığı halılar; ayrıca mor-beyaz renklerde bir yatak örtüsü tamamlayıcı olabilir. Gri ve mavi tonlar da lilayı çok iyi tamamlarlar.

Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak asalet katan kahverengi

Özellikle beyaz yatak odası dolabı ve komodin gibi diğer eşyalarının güzelliğini ortaya çıkaracak asil bir renk olarak kahverengi kullanabilirsin. Kulağına biraz iddialı mı geliyor? Ya da kahverengi odamı karartır diye mi düşünüyorsun? Yanılıyorsun! Kahverenginin birçok tonu var. Bejden bir miktar daha koyu olan kahverengi ve benzer tonda yastıklar ve biraz koyu tonda perdeler ile desteklendiğinde ortaya ne kadar şık bir görüntü çıkacağını tahmin edemezsin.

Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak genç ve spor gri

Unutulmaz Aşk-ı Memnu dizisizindeki Behlül karakterinin odasını hatırlıyor musun? Gri duvar boyası, siyah örtü, siyah-beyaz bir tablo. Bu görüntüye ferforje aksesuarları da biz eklersek işte sana spor ve şık bir yatak odası. Yok, bu görüntü benim için çok sert diyorsan, bol pembe ve araya biraz sıkıştırılacak vişneçürüğü gibi renkler de beyaz yatak odası dekorasyonu ile tam bir uyum sağlar.

Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak canlılık katan yeşil ve turuncu

Tercihini capcanlı bir yatak odasından yapmak isteyenlerdensen beyaz yatak odası için duvar rengi olarak yeşil ve turuncu da bir seçenek. Duvarlarını koyu olmayan bir yeşile, mesela fıstık yeşili ya da bahar yeşiline boyarsan cıvıl cıvıl bir yatak odan olur. Ya da şeftali tonlarını hatta turuncuyu seçebilirsin. Bu iki rengi birbiri ile destekleyebilirsin. Yani duvarda yeşil tercih ettiysen yastık ve perdelerini şeftali tonlarından, duvarda şeftali ve turuncu tercih ettiysen yastık ve perdelerini yeşil tonlarından seçebilirsin.

Beyaz yatak odası için duvar rengi olarak ateşli kırmızı

Duvarların kırmızı boyalıysa ayakucunda duracak kırmızı bir puf ve siyah bir örtü ile beyaz nevresimler tamamlayıcı olabilir. Daha yumuşak bir etki içinse gri-açık yeşil-beyaz üçlüsünü yastık ve örtülerinde kullanabilirsin.Beyaz yatak odası için duvar rengi seçmek için öncelikle Bi’Boya web sitesini ziyaret etmeni öneriririz. Bi’Boya siparişini aynı gün kargoya verir ve kutuyu açsan bile memnun olmaman halinde kutuyu iade alır. Boyama sonrası artan boyanı da Bi’Boya’ya iade edebilir, akıllı alışverişin de, sevdiğin duvar renginin de keyfini çıkarırsın.

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message