Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bebekli Ailelere Salon Dekorasyonu Önerileri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bebekli Ailelere Salon Dekorasyonu Önerileri

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Yaşam alanlarınız için dekorasyon stilinizi planlarken yalnızca kendinizi değil, yaşam alanlarınızı paylaştığınız kişileri de düşünmek ve ortak bir noktada buluşmak isteyebilirsiniz. Özellikle de ortak yaşam alanlarınızı paylaştığınız kişiler hayatınızın neşe kaynağı olan minik misafirleriniz ise… Onlar için konforlu ve güvenlikli bir yaşam alanı inşaa etmek bütün ebeveynler için oldukça önemli bir dizi sorumluluk demektir.Öyleyse telaşa mahal vermeden sıcacık, eğleceli bir o kadar da konforlu bir güven ortamı oluşturacak dekorasyon fikirlerimiz sizinle…

İlk adım güvenlik!

Savunmasız ve korunmaya muhtaç bir bebek için salon dekorasyonu planlarken, ilk dikkat etmeniz gereken nokta güvenlik olacaktır. Adım başı aksesuarlı bir salon, zemin aydınlatmaları ya da ferforje çiçeklikler çocuklar için risk oluşturabilir. Bunun yerine sabitlenebilen, daha ferah ve minimalist tarzda aksesuar ve mobilyaları tercih etmeniz sizin için daha isabetli olabilir. Sık açılıp kapanan dolap kapakları için bebek dolap kilidi, pencereler için çok amaçlı güvenlik kilidi ve risk alanı grubuna giren prizler için de priz koruyucu kullanmak kurtarıcı bir seçenek olacaktır.

Devasa boyutlarda orta sehpalara elveda demenin vakti

Özellikle modern stil sahibi evlerin vazgeçilmez parçası olan keskin hatlı, ağır, büyük orta sehpalar; hem kapladığı alan itibariyle hem de çocuklar için güvenlik tehdidi olması nedeniyle bir risk oluşturuyor. Bebek için salon dekorasyonu oluştururken, salonunuzu daha minimal ve hatta tercihinize bağlı olarak daha işlevsel bir orta sehpa ile destekleyebilirsiniz. Böylece hem bebeğinizin konfor alanını genişletmiş olursunuz hem de salonunuz siz ve çocuğunuz için daha fonksiyonel bir hale gelmiş olur.

Leke tutmayan kumaşlar bir harika

Bebeğinizin; steril ve zararlı mikroorganizma barındırmayan bir ortamda büyümesi elbette en çok isteyeceğiniz şeydir. Öyleyse nano teknoloji kullanılarak üretilen salon takımlarını incelemenin zamanı geldi. Nano teknoloji ile üretilen kumaşlarla kaplanmış koltuk takımlarının bazı türleri leke barındırmıyor, bazıları da sadece su ve sabun ile silindiğinde anında lekelerinden arınıyor. Son yıllarda ebeveynler tarafından sıkça araştırılan ve bebek için salon dekorasyonu önerisi alırken kullanıcılarının da sıkça tavsiye ettiği bebek salon koltuğu evinize ayrı bir fonksiyonellik katabilir. Hem çocuk odalarında hem de evin herhangi bir bölümünde sizin için kurtarıcı bir ürün işlevi görecek olan bebek salon koltuğu, dekoratif duruşuyla da hem sizleri hem de çocuklarınızı mutlu edecek.Bir diğer önemli husus ise yaşam alanlarımızda bulunan çok pahalı ve kıymetli eşyalar… Her ne kadar hepimiz için vazgeçilmez detaylar oluştursa da bebek için salon dekorasyonu planlarken kıymetli biblo, aksesuar ya da çocukların zarar verebileceği mobilyalara yer vemekten kaçınmalıyız.Eğer bebek için salon dekorasyonu tasarlarken daha ciddi değişim kararları almak istiyorsanız, bebek için salon dekorasyonu yapan iç mimarlardan da yardım alabileceğinizi unutmayın.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message