Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Bebek Odası Duvar Dekorasyonu için 3 Kendin Yap Projesi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Bebek Odası Duvar Dekorasyonu için 3 Kendin Yap Projesi

Yayınlanma tarihi: 19.02.2020

Ailenin yeni üyesi için yaptığın hazırlıklardan biri de ona, içinde kendini iyi hissedeceği rahat bir oda oluşturmak. En değerlin için elinden gelen her şeyi yaparken, kendin yap projeleri sayesinde yüksek ücretlere katlanmadan el emeğin ile bebek odası duvarını dekore edebilirsin. Duvar dekorasyonunu yaparak bebek odasının görselliğini ön plana çıkarabilir, odası için huzur veren duvarlar elde edebilirsin. Bebek odası duvar dekorasyonu hakkında bilgi edinmek ve kendin yap projelerini incelerek önerilerden ilham almak için okumaya devam edebilirsin.

Bebek odası duvar kağıtları nasıl olmalı?

Yalnızca dekorasyon için değil, bebeğin sağlığı açsından da oldukça dikkat edilmesi gereken bir konu; duvar kağıdı. Mobilya seçimlerinin yanı sıra, dilediğin tarzı oluşturmak ve odaya hareket kazandırmak için duvar kağıdından faydalanabilirsin. Bebek odası duvar kağıdını seçerken; bebeğin sağlını tehlikeye atmayan sağlıklı ürünler tercih etmeli ve içeriğinde kimyasal madde barındırmamasına özen göstermelisin. Huzur bulabileceği desen ve renklerde bir seçim yapılmalı. Sevimli desenlere sahip duvar kağıtları arasından bebek odası duvar kağıdı için sevimli desenlere sahip alternatiflerin yansıra düz renkli sade tasarımlar arasından tercihini yapabilirsin.  Kitaplık veya duvar rafı gibi alanların arka yüzeyini kaplayabilir, oldukça estetik ve trend bir görünüm oluşturabilirsin.   Duvar dekorasyonu için kullanabileceğin diğer bir alternatif ise sticker olarak bilinen dekoratif özellikteki duvar çıkartmaları.

Dekoratif bebek odası duvar stickerı

Bebek odası duvarlarına canlılık katmak için yalnızca duvar kağıdı yetmeyebilir. Kapı, cam ve mobilya gibi yüzeylere de uygulayabileceğin sticker modellerini dilediğin her alanda kullanabilirsin. Kolayca yapıştırılabildiği gibi dilediğin zaman da rahatlıkla çıkartabilirsin. Hayvan desenlerinden masal kahramanlarına kadar pek çok model arasından tercihini yapabilirsin.

Kendin yap projeleriyle bebek odası duvar süsü

El yapımı gardırop: Bebeğin hızlıca büyüdüğü için bugün aldığın bir gardırop, bir süre sonra yetersiz kalabilir. Bunun için bu kendin yap projesi sayesinde gardırop hazırlayabilir, minik kıyafetlerini asabilirsin. İhtiyacın olan şeylerden biri, bir duvar rafı. Dal parçası gibi silindir şeklindeki bir ürünün iki yanına sardığın halatların uç kısımlarını, duvara monte ettiğin rafın içinden geçirerek sabitlemelisin. Birbirinden sevimli askılarla astığın kıyafetler sayesinde, bebeğinin minik dolabı şimdiden hazır. Minik bulutlar: Kumaşlardan kestiğin minik bulut şekillerinin içine pamuk koyarak dikmelisin. Tercih ettiğin bir ipe sabitledikten sonra ipi duvara takabilir, bebek odası duvarını dekora edebilirsin.

Kendin yap projeleriyle bebek odası duvar süsü

Odasını kişiselleştir: Seçeceğin şık bir çerçeve yardımı ile bebeğinin odasını, ona özel hale getirebilirsin.  İhtiyacın olan şeyler; bir çerçeve, baş harfiyle şekillendirilmiş bir mukavva veya ahşap, renkli ipler ve çivi. Baş harfini, renkli ipler yardımıyla kaplayarak duvara asmalısın. Baş harfini merkeze alacak şekilde camını çıkardığın çevreyi duvara monte edebilir;  estetik bir bebek odası duvarı elde edebilirsin.  

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message