Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Banyoda Niş Dekorasyonu İçin 6 Yaratıcı Fikir
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Banyoda Niş Dekorasyonu İçin 6 Yaratıcı Fikir

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Bir evin banyosu, evin en çok kullanıldığı alanlardan biridir. Banyo ne kadar büyük olursa olsun, kullanım alanının daha büyük olması banyonun her zaman daha ferah ve daha şık görünmesini sağlar. Banyonun ferah görünmesiyle banyoda geçirdiğin zamanın daha kaliteli olur buda senin yaşam kaliteni arttıracaktır. Ayrıca ferah görünen bir banyo evinin daha güzel görünmesine yardımcı olur. Banyona daha fazla kullanım alanı katarak, daha ferah bir görünüme kavuşmasını sağlamak için, banyo dekorasyonunu yaptırırken, henüz yeni yeni gündeme oturmaya başlayan banyo niş modellerini kullanarak banyonu genişletebilirsin.  Banyo niş modelleri; Banyon da duvara monte edilerek profiller ve alçıpanlar vasıtasıyla yaptırabileceğin bir duvar dekorasyonudur. Banyona yaptıracağın bir banyo niş modelleri; banyo da yer bulmakta zorlandığın temizlik ve kozmetik malzemelerini toparlayarak göz önünden kaldırır. Ayrıca niş modelini çeşitli dekorasyon malzemeleri ve Led ışıklarla süsleyerek banyona bambaşka bir hava katabilirsin

1-Her Duvara Niş çalışması yapılmaz:

Banyona niş model yaptırırken, iyi bir ustayla çalışman çok önemlidir. Banyo duvarlarında elektrik ve su tesisatları olduğundan niş açmak için yanlış bir duvarın delinmesi geri dönüşü zor arızalara sebep olabilir. Bu nedenle banyon da niş çalışması yaptırırken, işinin ehli bir ustayla çalışılması şarttır. 

2-Tasarım modelleri:

Banyo niş modelleri yaptırırken, çok fazla çeşitlilik söz konudur. Yaptıracağın nişi çerçeve ile kaplatabilir, içlerine Led aydınlatmalar döşetebilir, istediğiniz renkte ve mozaikte yaptırabilirsin. Nişinin tasarımı tamamen senin ve birlikte çalıştığın ustanın hayal gücüne kalmıştır. 

3-Kullanılacak Malzeme

 Banyo niş modelleri yaptırırken, dikkat edilmesi gereken en önemli hususlardan biri de, kullanılacak malzemedir. Banyolar nemin ve rutubetin en fazla alanlar olduğu için, kullanacağın malzemenin suya dayanıklı malzemeler olmasına dikkat etmelisin.

Banyo Niş Modelleri:

1- Banyonda yaptırabileceğin Niş modellerin sayısı sınırsızdır. Hem fazla banyo malzemelerini toparlamak hem de banyon da hoş bir görüntü oluşturmak için yaptıracağın niş modelini dilersen, uzun, kısa, dik veya yatay veyahut boydan boya yaptırabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message