Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Banyo duvarlarınız için 6 göz kamaştırıcı fikir
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Banyo duvarlarınız için 6 göz kamaştırıcı fikir

Yayınlanma tarihi: 18.02.2020

Banyo duvar dekorasyonu doğru yaklaşımlarla yapıldığında şık bir mekan tasarımına kavuşmanı sağlar. Bu açıdan banyo duvar aksesuarları kullanabileceğin gibi mekanda daha köklü ve radikal değişiklikler yapmayı da deneyebilirsin.

1. Yaratıcı seramikler tercih edebilirsin

Etkili bir banyo dekorasyonu yapmak istiyorsan klasik seramikler yerine yaratıcı seçeneklere yönelebilirsin. Rengarenk, çizgili, floral desenli hatta pop art renklerinin kombinlendiği banyo duvar seramikleri ile etkileyici bir yaşam alanı tasarlayabilirsin. Özellikle de banyonda yer sorunu yoksa ve mekan iyice aydınlatılmışsa bu sıradışı seramiklerle hoş bir banyo tasarımına sahip olabilirsin.

2. Duvar sticklerlarından yararlanabilirsin

Duvar stickerlarının mekan özelliklerine göre çok sayıda model ve renk seçeneği mevcut. Bu stickerları banyo duvar dekorasyonu için etkili bir şekilde kullanabilirsin. Suya dayanıklı seçenekleri uzun süre hasar görmeden ilk günkü haliyle kullanabilirsin. Ayna özellikli modeller ile banyo duvar dekorasyonu için hoş yansımalar yaratabilirsin. Yansıma özellikli aksesuarların aynalı stickerlarınla rahatlıkla kombinlenebilir.

3. Suya dayanıklı duvar kağıtlarını kullanabilirsin

Banyo duvar dekorasyonu için seramik kullanmak istemiyorsan ve farklı tasarımlardan ilham almayı tercih ediyorsan duvar kağıtlarından yararlanabilirsin. Suya ve sıcaklığa dayanıklı duvar kağıtlarının pek çok modeline kolaylıkla ulaşabilirsin. Banyolarda mavi ve tonları her zaman popüler. Bu rengin farklı tonlarını duvar kağıtlarına da taşıyarak etkili bir dekorasyon oluşturabilirsin. Simli ve sedefli duvar kağıdı seçenekleri ile gösterişli bir banyo duvar dekorasyonu tasarlayabilirsin.

4. Raflarla yer tasarrufu yapabilirsin

Banyo için duvar dekorasyonu yaparken estetik görünümler oluşturmak kadar kullanışlı bir yaşam alanı elde etmek de önemlidir. Bu açıdan uygun gördüğün alanlara suya dayanıklı materyallerden üretilmiş raflar yerleştirebilirsin. Verimli bir alan sunan raflarda çeşitli banyo aksesuarlarını ya da koku çubuklarını şık bir şekilde sergileyebilirsin. Banyo duvar dekorasyonu için bu rafları LED lambalarla canlandırabilirsin. Banyon için seçeceğin aromatik mumlar LED lambalarla aydınlatılmış raflarınla mükemmel bir uyum yakalayacak.

5. Bambu askılardan yararlanabilirsin

Bambu materyaller banyo dekorasyonu için oldukça çeşitli ve popüler ürünler sunuyor. Banyon için bambu askılardan yararlanarak hem doğal hem de şık bir dekorasyon elde edebilirsin. Askılarınla uyumlu banyo aksesuarlarla banyo tasarımına hoş detaylar ekleyebilirsin. Bambu koku çubukları ve havlular da banyo dekorasyonun için son dokunuşları yapmanda etkili olacaktır.

6. Suya dayanıklı duvar boyalarına göz atabilirsin

Suya dayanıklı duvar boyaları banyolar için hem kullanışlı hem şık tasarımlar sunuyor. Banyo duvarlarının belli alanlarını suya dayanıklı boya seçenekleriyle canlandırabilirsin. Bu tür boyaların kolay temizlenmesi de önemli bir avantaj. Duvar boyalarınla uyumlu seramik seçenekleriyle banyo duvarlarını etkili bir şekilde dekore etmen çok kolay. Bi’Boya‘nın Plastik Boya seçenekleriyle tarzına uygun renklere ulaşabilir, banyo duvarlarını şık bir şekilde tasarlayabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message