Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Banyo Dekorasyonu İçin Kendin Yap Fikri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Banyo Dekorasyonu İçin Kendin Yap Fikri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Banyo dekorasyonu için fazla maddiyat ve zaman harcama devri artık sona eriyor. Pratik banyo dekorasyonu ile zamanın ve paran yanına kar kalacak. Hayal gücünü kullan ve banyo dekorasyonu kendin yap fikirleri ile evine güzellik kat.Çoğu insan söz konusu banyo dekorasyonu olduğunda evhama kapılır. Düşünülmesi gereken çok detay olması zahmetli gelir. Oysa ufak dokunuşlarla hayallerindeki banyoya kolayca kavuşabilirsin. Banyo dekorasyonu nasıl yapılır? sorusunun cevabı kişiden kişiye farklılık gösterir elbette. Ancak banyo dekorasyonu hakkında birkaç pratik öneri ile her zevke uygun, şık tasarımlar yaratman mümkün. 

Küçük Banyolarda Büyük Alanlar Yaratın

Yeni yapılan apartman dairelerinde metrekare boyutlarının gittikçe küçülmesinden en çok banyolar nasibini almaktadır. Küçük banyo dekorasyonu için pratik fikirler işte burada imdadına yetişir. Küçük banyoda yüksek ve geniş ayna tercih etmelisin. Banyoda depolamanın yetersiz kalmasından dolayı boş olan her alanı kullanışlı hale getirmen gerekir ve banyo dekorasyonu için tercihin lavabo altına gömme dolap yerleştirmek olabilir.

Hamarat Ellere Uygun Kendin Yap Önerileri

       Banyo dolaplarını aksesuarlarla süsleyebilir veya desenli kağıtla kaplayarak banyo dekorasyonu deneyimini kusursuz hale getirebilirsin.        Cam kavanozlarını atıyor musun? Artık değil. Onlarla pamuklar, kulak çubukları ve diğer ıvır zıvırlar için mükemmel bir depolama alanı yaratman mümkün.        Banyodaki aynan dekorasyon için çok sade kalırsa, yapıştırıcı yardımı ile etrafını süsleyerek yepyeni bir tarza kavuşturabilirsin.        Eski kutuları ya da oldukça düşük maliyet alacağın hasır sepetleri istediğin gibi süsleyerek duvara monte etmeye ve yeni depolama alanı oluşturmaya ne dersin?         Eski dolapları boyayıp yeni görünüm kazandırmak, banyo dekorasyonu yaparken başvuracağın yöntemlerden birisi olabilir. Hem maddi açıdan seni zorlamaz hem de henüz atılacak duruma gelmemiş mobilyalarını değerlendirmeni sağlar. Vintage etkisini de unutmayalım.        Kullanılmayan dolap çekmecelerini sakla. Kozmetik ürünlerini muhafaza etmen için birebir, olmaz mı? Birkaç kulp ekleyerek takılarını asabilirsin. İster duvara monte et, ister dolabın üzerine yerleştir.         Balkonunda unutulmuş, kullanılmayan duvar saksılarını banyo duvarına asarak eşyalarını içerisine yerleştirebilirsin. Yer saksılarını kalın bir iple sarıp üzerini süsleyerek kendine çamaşır sepeti yapabilmen de mümkün.        Banyo dekorasyonu için çok çaba sarf etmeye gerek yok, farklılık katmak istiyorsan zemini renkli desenlerle kaplayabilirsin.        Hediye gelen çiçeklerden kalan vazolar ile makyaj veya diş fırçalarını yerleştirebileceğin yeni bir alan yaratmaya ne dersin?

Hamarat Ellere Uygun Kendin Yap Önerileri

Banyo dekorasyonu sırasında bu önerilerden yararlanmayı ve eşyalarını işlevsel hale getirerek daha fazla alan yaratmayı unutmamalısın. Banyo Dekorasyonu 2020 modellerine de göz atabilirsin; siyah banyolar, vintage tasarımlar, gösterişli mermerler, doğal taş zeminler, tropikal tarzlar öne çıkanlar arasında. Banyo dekorasyonu modelleri arasından zevkine en uygun olanı seç ve kendi dokunuşlarını da katarak hayalindeki banyoya kolayca kavuş.Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message