Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Aydınlık ve Trendy Yemek Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Aydınlık ve Trendy Yemek Odası Dekorasyonu Nasıl Yapılır?

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Yemek odası, evin en önemli ve anlamlı yerlerinin başında gelir. Keyifli akşam yemeklerinin yendiği, misafirlerin ağırlandığı ve değerli anların paylaşıldığı yemek odası sadece yemek yenen bir yer olmaktan çok daha fazlası. Hal böyle olunca yemek odası dekorasyonu da gün gittikçe önem kazanmaya başladı. Aralarında uyum olması gereken mobilyalar, mevcut alanın uygunca kullanılması ve zemin kaplamasından aydınlatılmasına kadar ince ayrıntılarla düşünülmüş bir tasarım, yemek odası için kusursuz bir görüntü yakalanmasını sağlar. Rastgele seçilmiş mobilyalar ve sıkıcı tarzlardan oluşturulmuş odalardan çok farklı, günümüz trendlerine uygun ve aydınlık dekorasyonlar arıyorsan bu yazı tam senlik!

Yemek odası masası ve sandalyesiyle odana imzanı at!

Yemek odaları denince hepimizin aklına gelen belli başlı yemek odası mobilyalarından olan yemek odası masası ve yemek odası sandalyesi, dekorasyonunda senin imzanı ve zevkini yansıtacak! Öncelikle nasıl bir dekorasyon yapmak istediğine karar verdikten sonra tematik masa ve sandalyelerle hayalini gerçekleştirebilir, şık ve çarpıcı yemek odası takımını oluşturabilirsin. Yemeklerin üzerinde yeneceğini düşünürsek, odanın odak noktası masa olacak. Bu yüzden hem kullanışlı hem de zarif görünen masalar ve ona uygun sandalyeleri tercih etmek en doğrusu. Açık tonlarda tercih edilen yemek odası masasıyla odanı ferah ve modern gösterebilir, koyu tonlardaki ve desenlerdeki masalarla ise farklı tarzları yakalayabilirsin.

Aydınlık ve zarif aydınlatmayla ferah ve şık alanlar

Dekorasyon denilince tabandan tavana kadar her ayrıntı ince ince düşünülmeli ve uyumlu seçimler yapmalısın! Yeni trendler ışıl ışıl ve canlı odalardan oluşuyor. Yemek odanın büyüklüğüne göre ayaklı ışıklandırmalar, yemek masası veya diğer mobilyalarla uyumlu mum gibi aksesuarlar ve tabi ki en önemlisi aydınlık bir tasarım için; iyi düşünülmüş bir avize ile dekore edilmiş bir odayla son trendleri yakalamak çok kolay.

Kullanışlı ve şık bir seçim için doğru konsollar

Yemek yerken her şeyin elinin altında olmasını isteyenlerdensen sen de geniş ve kullanışlı bir konsolla odanın havasını değiştirebilirsin. Sadece bir saklama alanı olarak düşünme; ayrıntılarla zevkine zevk kat. Konsolların üzerilerine konulacak farklı aksesuarlar ve dekoratif yapılarla hem alanını kontrol et hem de odanı güzelleştir. Yemek odası takımları içerisinde konsollara farklı bir hava katmak için şık aynaları da unutma! 

Küçük ayrıntılarla büyük adımlar at

Kullanılan mobilyalar kadar, kullanılacak olan küçük aksesuarlarla yemek odasını şık bir hale getirmek çok kolay. Renkleriyle birbirine uygun, kullanışlı, birbirini tamamlar biblolar, sıra dışı tablolar, şık bir duvar saati ve mobilyalarla uyumlu bir halı her şeyi değiştirebilir! Odanın şık görünmesi için büyük alanlara ihtiyacın olduğunu düşünüyorsan yanılıyorsun. Aydınlık bir yemek odası, iyi bir aydınlatma, küçük detaylar, iyi konumlandırılmış bir duvar aynası yardımıyla mevcut alanını daha geniş göstermek senin elinde.

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message