Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Avangart yatak odası dekorasyonlarında öne çıkan renkler
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Avangart yatak odası dekorasyonlarında öne çıkan renkler

Yayınlanma tarihi: 12.03.2020

Hayatınızın herhangi bir zaman diliminde mutlaka ‘avangart‘ kelimesini duymuşsunuzdur. Kökeni Fransızca bir kelime olan bu terim son anlamı ile köklü bir değişim anlamına gelmektedir. Eğer ki dekorasyon tercihiniz bu yöndeyse, işin büyük bir kısmı seçilecek olan mobilyalara düşüyor. Nostalji bir iskelet üzerine, özenle seçilmiş bir kumaş; tasarımları günümüz modasına adapte etmek için güzel seçenekler sunuyor.

Avangart yatak odası oluştururken bunlara dikkat!

Avangart dekorasyon biçiminde mobilya oymalarının az olması, işçilik süresini kısalttığı için üretimi de klasik tarz mobilyalara göre daha kısa sürüyor. Mobilyaların büyüklüğü açısından, epey geniş alanlara sahip odalarda kullanılmalı ve renk seçimleri rahat hissedilecek şekilde seçilmesi beğeniyi yüksek seyretmesini sağlayacaktır. Duvar kağıtları ile dikkatlerin duvarlara toplanmasını engellemek, sadelik ve bütünlük açısından karmaşadan uzaklaştıracaktır.

Avangart yatak odası takımları ile zenginliği hisset

Yatak odaları günlük stresin ve yorgunluğun atıldığı, kısacası insanların yenilenmesine fırsat bulan bir nevi meditasyon alanı. Bu yazıda senin için, avangart yatak odası tasarımları ve kendine has özelliklerini ele aldık. Eski yatak odasından sıkılıp yeni bir yatak odasına sahip olmak isteyenler yada  ilk kez yatak odası alacak olan henüz karar veremeyenler yeni çiftler  için bu tarzı yatak odası takımları özelinde inceledik. Herhangi bir stili evinizin bir alanına planlamadan onun gerekliliklerini bilmek, önemlidir. Çünkü ev düzenlemelerindeki stiller aynı anda birer felsefi akımıdır yani özünde bir mesajı vardır. Bu da dekorasyon tarzınıza hikaye katar. Avangart stili kullanılarak düzenleme yapılan yatak odalarında büyük ve gösterişli aydınlatmalar, şık yatak başlıkları çok büyük bir önem gösteriyor. Lüks parlak renkler ve klasik oryantal desenler, el işçiliği olan işlemeli mobilyalar avangart yatak odası modellerinin fazlasıyla önde gelen özelliklerinden.

Avangart yatak odası fiyatları

Avangart yatak odası takımların fiyat skalası için fiyatı ortaya çıkaran yalnızca markası değil, beraberinde kullanılan malzemelerin kalitesi ve işçiliğinin tecrübeyi yansıtıyor olmasıdır. Fiyat aralığı birbirine ne kadar uzak olursa olsun evine uygun yatak odası takımını bulmak, zevk ve beklentilerin ile daha net bir hal alacaktır.Tüm bu uygulamalardan sonra; kalıpların dışına çıkan avagart felsefesi, sıra dışı ve göz kamaştıran bir görünüm ile bütünleşmiş olur.

Renk seçimi ile avangart yatak odası dekorasyonunuzu tamamlayın

Dikkat etmeniz gereken hususlardan birisi de yatak odanızın renk seçimi! Fazlasıyla lüks ve zengin görünen bu tarz koyu renkler ile kullanıldığında bir faciaya sebebiyet verebilir. Açık ve yumuşak pastel tonlar, parlak ve aydınlık renk seçimleri zaten gösterişli olan yatak odası alanınıza ferahlık ve rahatlatıcı bir etki verir. Uyku kalitenizi arttırmak adına fazla detaydan ve boğucu renklerden kaçınmak doğru bir seçim olur.Avangart mobilyalarınıza uygun şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message