Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Ahşap paletlerle uygulayabileceğin yatak odası dekorasyon fikirleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Ahşap paletlerle uygulayabileceğin yatak odası dekorasyon fikirleri

Yayınlanma tarihi: 13.03.2020

Taşımacılıkta kullanılan ahşap paletlerle evinde muhteşem bir dekorasyona imza atabileceğini biliyor muydun? Evin pek çok alanında kullanabileceğin paletleri yatak odasında bile kullanabilirsin. Sen de çeşitli platformlarda palet dekorasyon fikirleri başlığında pek çok alternatife rastlamışsındır. Oturma odalarında, balkon ve bahçelerde de pek çok kullanım alanı bulan paletlerle yatak odanda da farklılık yaratmak elinde. Yatak odası deyince aklına gelecek hemen her mobilyayı paletleri kullanarak yapabilirsin.

Kral ve kraliçelere layık yataklar

Palet yatak modellerinin pek çok farklı türü bulunuyor. Hem dayanıklı hem de son derece konforlu bir yatağın maliyeti de oldukça ucuza çıkıyor. Üst üste monte edilmiş paletlerle oluşturacağın yatağın büyüklüğünü belirlemek ise tamamen sana kalmış. Kimi modellerde yatağın alt kısmındaki boşluğu ışıklandırarak etkileyici bir görsel de elde edilebiliyor. Doğal görüntüsü ile bambaşka bir tarzı evine taşımak istersen yatağında değişimden başlayabilirsin.

Sıra dışı gardıroplar, benzersiz yatak odaları

Yine paletleri kullanarak istediğin büyüklükte giysi dolabı yapabilirsin. Dilediğince şekillendirebileceğin dolabın yüksekliğini de kendin belirleyebilirsin. İster açık formda istersen kumaş perdelerle yaratacağın dolap kapakları benzersiz bir enerji taşıyor. İstersen ekose desenlerle Kuzey Avrupa etkisi yaratabilir istersen bu perdeler yardımıyla tropikal desenleri deneyebilirsin. Kazak ve tişörtlerini katlayıp koyacağın raflar, ceket ve pantolonlarını asabileceğin askılar ve daha pek çok kullanım alanı yaratabileceğin paletten dolaplar ile naturel bir görüntü yakalayabilirsin. Tıpkı yatak için kullanabileceğin ışıklandırmayı dolapta da tercih edebilirsin. Böylece istersen dinginliği istersen de yatak odanda neşeli bir karnaval havası yaratabilirsin.

Yatak odası duvarlarında palet etkisi

Paletlerin bir diğer kullanım alanı ise duvar dekorasyonu. Yatak odasında beğendiğin fotoğraflar ya da resimleri bir paletin üzerinde sergileyebilirsin. Üstelik küçük yıldız ya da kalp biçimli LED aydınlatmalarla çevreleyebileceğin bu büyük çerçeven ile yatak odası dekorasyonunda benzersiz bir ambiyansa imza atabilirsin. Palet duvar dekorasyon fikirlerine kendi hayal gücünden de katkı sağlayabilirsin.Yatak odalarının olmazsa olmazı tuvalet masalarını ise yine paletlerden yapabilirsin. Büyük boy bir ayna ile tamamlayabileceğin tuvalet aynasını yatay ve dikey biçimlerde kullandığın paletler tasarlayabilirsin.

Paletten çiçeklik modelleri

Palet mobilya yapımı son derece yaygın kullanım alanı sağlıyor. Palet koltuk, oturma grupları, masa ve sehpalar çok dikkat çekici olabiliyor. Paletten çiçeklik modelleri ile süslenen balkon ve bahçeler ise fark yaratıyor. İstersen ham haliyle istersen renklendirerek tasarlayacağın palet mobilyalar doğal ve ferah bir atmosfer yaratıyor. Tabiatla evini bütünleştirerek doğal mobilya tarzınla evini yuva sıcaklığına dönüştürmek ise tamamen senin elinde. Pahalı mobilya mağazalarında maliyeti arttırmadan da dilediğince güzel ve rahat bir yatak odası mobilyasını paletlerle kombinleyebilirsin. Yapman gereken tek şey çokça hayal etmek ve biraz da çalışmak. Paletlerin ikinci elini bulabileceğin gibi sıfır olarak da temin edebilirsin. Şık,modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar boyası renkleri için biboya.com.tr’ yi ziyaret edebilirsiniz.

Diğer Yazılara Göz At
Mekan
Deneme
Mekan
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Mekan
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message