Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
2021 yatak odası renklerinde neler öne çıkacak
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

2021 yatak odası renklerinde neler öne çıkacak

Yayınlanma tarihi: 28.09.2020

Evdeki her bir odanın dekorasyonu eve farklı bir hava kazandırırken yatak odası daha kişisel olması dolayısıyla çok daha özgün dekore edilebiliyor. Dekorasyonun en önemli parçalarından olan duvar rengi ise bütünlüğü sağlamak açısından üzerinde düşünülmesi gereken konuların başında geliyor. Her yıl farklı renklerin öne çıktığını düşünürsek 2021 bildiklerini unutturmaya hazırlanıyor diyebiliriz. 2021 yatak odası duvar renkleri arasında diğer yıllara nazaran çok daha cesur tonları görmeye hazır mısın?

Beyaz ve elma yeşiline ne dersin?

Huzurun ve masumiyetin rengi olan beyazı 2021 yatak odası duvar renkleri arasında sıkça görmeye alışmalısın. Yılın trend renklerinden biri olan beyazı pek çok renkle birlikte kullanabilirsin. Fakat sezona uygun bir dekorasyon istiyorsan beyaz ve elma yeşilini yatak odasında değerlendirebilirsin. 2021, trend renkler konusunda bildiklerinin ötesine geçerken birden fazla renk kombinasyonuna sıklıkla vurgu yapıyor.

Portakal çiçeği ile rahat ve samimi bir dekorasyona ne dersin?

Retro dekorasyondan keyif alanlardan biriysen ahşap ve portakal çiçeğinin ahengine şaşıracaksın. Yatak odasında ahşap dekoratif ürünler ya da mobilyalar çoğunluktaysa bildiğin renklerin dışına çıkan portakal çiçeği ile aradığın uyumu yakalayabilirsin. Özgün fakat bir o kadar da çekici tasarımlar için cesaret gerektiren renkler içerisinde gösterilen portakal çiçeği tonu 2021 yatak odası duvar renklerinin favori tonu olmaya aday.

Grinin mat tonları ile güçlü bir dekorasyon

2021 yatak odası duvar renkleri grinin mat tonlarıyla ezber bozmaya devam ediyor. Yılın en dikkat çeken trend renkleri arasına giren açık ve koyu mat griyi bir arada kullanabilirsin. Dilersen mavi ya da kırmızı renklerle kombinleyerek grinin keskin duruşunu yumuşatabilirsin. Grinin tonlarını ister tek başına istersen farklı renklerle kullan her ikisinde de güce vurgu yaparken bir yandan da güven veren bir dekorasyona elde edebilirsin.

Koyu mavi ve açık sarıyla çakışan renkler

Rengarenk dekorasyonlara uygun duvar rengi arayışındaysan zıt fakat birbirini tamamlayan seçeneklere bir şans verebilirsin. 2021 yatak odası duvar renklerinde koyu renkler ağırlıkta kalıyor. Koyu renkleri zıt rengi olan açık tonlarla bir arada kullanabilirsin. Koyu maviye boyadığın duvarın bitiminde limon sarısı bir duvar rengi kullanabileceğin gibi aynı tonlarda şifonyer ya da puf kullanarak mekana hareket kazandırabilirsin. 2021 yatak odası duvar renkleri trendleri, çift renklerin yeniden popülerlik kazandığını söylüyor. Birden fazla rengi duvarlarında kullanmak istemiyorsan tek bir duvar rengi kullanıp yılın trend renklerine sahip mobilyalarla duvar rengini tamamlayabilirsin. 2021 yatak odası duvar renkleri, farklı zevklere hitap eden seçenekleriyle şaşırtıyor. Her yıl popüler renkler değişiklik gösterse dahi küçük değişikliklerle yatak odanı zamana uygun bir biçimde yeniden düzenleyebilirsin. Dilersen küçük bir eşya değişikliği ile dilersen duvar rengiyle istediğin sonuca ulaşabilirsin. Sen de biboya.com ile 2021 yatak odası duvar renklerine uygun boya seçebilir ve istediğin boyayı hemen sipariş edebilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message