Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
2020 Antre Dekorasyon Trendleri Neler?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

2020 Antre Dekorasyon Trendleri Neler?

Yayınlanma tarihi: 27.02.2020

Evinde küçük değişimlere mi ihtiyacın var? Daha kullanışlı bir alana sahip olmak için neden antreden başlamıyorsun? Antreler genellikle ölü alanlar olarak görülür ama aslında özenli birkaç dokunuş ile evin havasını birden değiştirebilir. Her evin antresi farklı ölçülere sahip olsa da ferah bir antre dekorasyonu için sen de hemen harekete geçebilirsin. 2020 antre dekorasyonu için fikirlere ihtiyacın varsa bu yılkiler seni fazlasıyla heyecanlandırabilir. Araştırmalarda insanların evlerinde huzur bulmak ve rahatlamak gibi isteklerinin olduğu gözlenmiş. Bundan dolayı 2020 antre dekorasyonu için göz yormayan, ferah ve huzur odaklı çözümler var. Eğer istersen antre dekorasyonu için detaylı ve hoş fikirlere birlikte bakalım…

Antre dekorasyonu için en önemli unsur ayna

2020 dekorasyon trendleri arasında aynalar bolca yer alıyor. Aynalar evin her yerinde olduğu gibi antreler için de vazgeçilmez bir unsur. Bulunduğu yere derinlik katmasıyla ortamı iki kat fazla büyütüyor. 2020 antre dekorasyonu için farklı ebatlarda ve şekillerde ayna bulmak mümkün. Küçük bir antreye sahipsen uygun ölçülerde kullanacağın aynalar ile ortamı ferah bir görüntüye kavuşturabilirsin.

Dekorasyona kullanışlı bir katkı

2020 antre dekorasyonu için kullanılabilecek diğer bir unsur dresuardır. Dilimize Fransızca ile giren dresuar, evlerin çoğunlukla antrelerinde kullanılıyor. Genellikle düz ve uzun bacaklara sahip klasik bir mobilya olarak biliniyor ama modern, spor gibi farklı tarzlarıyla her ev için farklı bir modeli bulunuyor. 2020 antre dekorasyonu için kullanacağın dresuar sayesinde anahtar, ajanda, şarj aleti gibi eşyalarını rahatlıkla saklayabilirsin. 

Şehir hayatının kurtarıcıları bitkiler

Antre dekorasyon trendleri arasında bitkiler önemli bir yere sahip. Antrelere hem canlılık getirecek hem de stil katacak olan bitkiler bizlere aynı zamanda doğayı hatırlama fırsatı veriyor. Bitkiler 2020 antre dekorasyonu için de vazgeçilmez bir unsur oluyor. Antre dekorasyonu için bitkileri bir boy aynasının yanında, dresuar üstünde kullanabileceğin gibi sepetlerin içlerine yerleştirip daha şık bir görünüm sağlayabilirsin.

Şık bir alan oluşturmak için aksesuarlar

Aksesuarlar antrede göze ilk çarpan ayrıntılardır. Minik saksılar, küçük biblolar, koku şişeleri, aynalı tepsiler gibi dekoratif ürünler 2020 antre dekorasyonu içinde yer alıyor. Hoşuna giden birkaç objeyi kombin yapıp dekoratif tepsi içinde kullanabilirsin.

Aydınlık görünüm için doğal renkler

Renk seçimlerinde antrelerin konumu ve büyüklüğü göz ardı ediliyor. Oysa tercih ettiğimiz renkler antrelerin daha büyük ve ferah görünmesinde önemli rol oynuyor. 2020 antre dekorasyonları göz önünde bulundurulduğunda avizeler, spotlar, aplikler kadar kullanılan renklerde antrenin aydınlık görünümü için önemlidir. 2020 antre dekorasyonu fikirleri arasında birçok renkle uyumlu olan pastel tonlar var. Özellikle pastel pembe, su yeşili ve grinin tonları göz yormaması sebebiyle antre mobilyalarını ve aksesuarlarını göz önüne çıkartıyor. Sevdiğin renge sahip olmak için Bi’Boya web sitesini ziyaret edebilirsin. Kendi rengine karar veremediysen ücretsiz renk kartını isteyip renkleri elinde inceleyebilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Deneme
Trend Retro Ev Dekorasyon Fikirleri
Bahçe Duvarı Boyama Nasıl Yapılır? Bahçe Duvar Boyama Renkleri

Toast Message