Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yeni eve taşınanlara alınabilecek 6 farklı dekoratif ev hediyesi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yeni eve taşınanlara alınabilecek 6 farklı dekoratif ev hediyesi

Yayınlanma tarihi: 20.03.2020

Hediye seçimi insanları zorlayan konulardan biri olsa da kime alacağını ve alacağın kişinin ne tarz hediyelerden hoşlandığını biliyorsan işini bir nebze kolaylaştırmış olursun. Bu zorlu hediye seçimini yapmanı gerektirecek anlardan biri de yeni bir ev alan yakınına ziyaret. Geleneğimizde, yeni bir eve taşınanın evini kutlamak için ev hediyesi götürülür. Bu durum hem ev sahibi hem de konuk açısından hoş bir anıdır. Genellikle hediye olarak; elektronik eşya, nevresim takımı, mutfak gereçleri gibi seçimler yapılsa da farklılığı sevenler için birbirinden farklı dekoratif hediyeler de mevcut. Dekoratif hediye fikirleri için yazının devamına göz gezdirebilirsin.

Dekoratif mumluklar

İlk duyulduğunda kulağa sıradan gibi gelse de şık tasarımlı bir mumlukla ev sahibinin gönlünü fethedebilirsin. Mumlukların, ev dekorasyonlarının vazgeçilmezi olduğu herkes tarafından aşikar. Bir de buna Afyon mermerinden yapılmış ya da Diyarbakır bakırından kaplarda sunulan mumlar eklenirse ev sahibinin gönlünde taht kurdun demektir. Doğal yağlardan yapılan kaliteli mumlarla mum setini tamamlayarak, gayet zarif bir ev hediyesi oluşturabilirsin.

Minyatür bahçe

Son zamanlarda teraryum ya da minyatür bahçe birçok insana hitap eden hediyelikler arasında. Kocaman dünyayı küçücük fanuslara sığdırarak evlerde renkli görüntülere ortam hazırlanıyor. Hazır olarak satın alabileceğin gibi gerekli malzemeleri temin edip, kendi ellerinle de hazırlayabilirsin. Hazırladığın teraryumu ev hediyesi olarak sunup anılarını daha da anlamlı hale getirebilirsin.

Doğal ayna ve etajer

Etajer ve aynalar, ev dekorasyonlarının vazgeçilmez parçalarıdır. Doğru kullanıldığında, alanda şık ve farklı bir hava estirir. Hediye seçiminde ise sıradan modeller yerine doğal ayna ve etajer seçimi farklı bir dekoratif ev hediyesi olabilir. Doğallığı seven yakınına tereddüt etmeden, hediye olarak sunabilirsin.

Tasarım puf

Hemen hemen her evin ihtiyacı olan puf, hediye için başarılı bir seçim olabilir. Fazlaca kullanım alanı olan puflara uygun tasarımlar ile farklılık katabilirsin. Tasarım bir pufu hediye etmek hem ev sahibine kendini özel hissettirir hem de sürekli göz önünde olduğu için hatırasını hep korur.

El çizimi kahve seti

Dostluğun simgelerinden olan kahveyi, hediye kahve seti ile taçlandırabilirsin. Günümüzde birçok modeli olan kahve setlerini özel el çizimi tasarımlarla sıradanlıktan uzaklaştırabilirsin. Çizime uygun sete, dilersen kendin çizim yapabilir ya da başkasına yaptırabilirsin. Böylece, daha da özelleşen bu hediye ile ev sahibini fazlasıyla mutlu edebilirsin.

6. Gramofon

Antika seven, klasik tarzdan hoşlanan bir eve konuk olacaksan bu hediye biçilmiş bir kaftan. Tarzı ile son derece uyumlu olacak bu ev hediyesini dilediğin büyüklükte tercih edebilirsin. İstersen tüm ilgiyi üzerinde toplaması için büyük bir parça seçebilir istersen de dekorasyonu tamamlayan küçük bir parça tercih edebilirsin. Her iki seçim de gayet zarif  ve hoş bir armağan…Şık, modern ve tarzını yansıtacak iç cephe duvar, ahşap ve kapı boyası renkleri için biboya.com.tr‘ yi ziyaret edebilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message