Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Yapı ürünleri nelerdir? hangi yapı ürününe nerede ihtiyacınız olur?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Yapı ürünleri nelerdir? hangi yapı ürününe nerede ihtiyacınız olur?

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

İnşaat işleri için birçok farklı inşaat malzemesi türü kullanılmıştır. Doğal olarak oluşabilecek kum, tahta, kil, kayalar, dallar ve yapraklar gibi doğal malzemeler binaların yapımında kullanılmıştır.Birçok malzeme doğal olarak meydana gelir. Ancak çoğu insan yapımı ürünlerdir. Aşağıdaki inşaat sektöründe kullanılan yapı malzemelerinin bazıları listelenmiştir.

Agregalar

İnşaat mühendisliğinde agreganın iki ana kullanımı vardır. Temel bir malzeme olarak ve Portland çimentosu ve asfalt betonunda bir bileşen olarak temeller ve kaldırımlar için agregalar betondaki ana bileşenlerden biridir. Betondaki agregalar hacminin % 70-75’ini karşılayabilir.

Tuğla

Tuğlalar bina inşaatlarında önemli ve daha ucuz malzemelerden biridir. Tuğla kullanımı ucuzluğundan dolayı popülerdir ve yerel bölgelerde kolayca bulunur. Dayanıklılık gücü güvenilirliği nedeniyle popülerdir ve sıcağa ve sese karşı yalıtım özellikleri sağlar. Bitmiş tuğlan ürünü, tamamen işçilik becerilerine ve ayrıca tuğla yapımlarında kullandıkları kil tipine bağlıdır. Bu alanda mevcut olan killere bağlı olarak, tuğlalar ayrı bir konuda tartıştığımız birçok farklı tip ve sınıfa ayrılır. Son zamanlarda hızla yayılan yapı marketler yapı malzemeleri satan yerlerdir. Yapı marketlerde her türlü ürünü bulmak mümkündür. Küçükdeveci inşaat 1960 yılında kurulmuştur. Önceleri demir çelik ve kereste üzerine hizmet verirken, yaşanan teknolojik gelişim ile kendini geliştirmiş bir firmadır. Türkiye’nin en büyük online yapı marketi olup yapı malzemeleri üzerine satış yapmaktadır. Bu sektörde piyasaya sunulan her markanın ürününü firmada bulmanız mümkündür. Her marka ürün olduğu için her bütçeye uygundur.  

Yapı Marketlerde Hangi Tür Ürünler Bulunur

Yapı marketler çeşitli ürün yelpazesine sahiptir. Firma kendin yap sloganı ile hizmet verdiği için aradığınız her ürünü bulmanız mümkündür. Evinize yeni renk katmak ve yenilemek isterseniz ihtiyacınız olan tüm ekipmanları firmada bulmanız ve temin etmeniz mümkündür. Ayrıca inşaat malzemeleri, ev tadilatında kullanılan araç gereçler, hırdavat, tesisat malzemeleri, paneller, bahçe malzemeleri gibi birçok ürünü firmada bulmanız mümkündür.

Betopan Nedir?

Betopan dış cephe ve iç mekan dekorasyonunda kullanılan bir malzemedir. Ön yüzeyleri ahşap dokulu olup arka tarafı montaj kolaylığı sağlasın diye düz ve pürüzlüdür. Prefabrik ve betonarme yapılarda sıklıkla tercih edilir. Estetik bir görüntü sağlarken aynı zamanda dayanıklı bir malzemedir. Firmada çeşitli marka ve çeşitli desenlerde betopan bulmanız mümkündür. Betopan fiyatları için firmayı arayarak bilgi alabilirsiniz. Firma online hizmet veren en büyük yapı markettir. Müşterilerine büyük kolaylık ve kaliteli ürün sunar.

Kargo Ve Ulaşım Nasıl Olur?

Firmadan aldığınız her ürün ödeme sonrası kargoya verilir. Siteye üye olarak sipariş takibi yapabilme imkanı vardır. Kampanyalar ve fırsatlardan yararlanmak için mutlaka firmanın internet sitesini takip edin. Piyasada bulunan birçok ürünü firmada bulmak mümkündür. Firmadan ihtiyacınız olan ekipmanları alarak taşıma ve nakliye masrafından kurtulmuş olursunuz. Verdiğiniz ulaşım adresine teslimat yapılmaktadır. Firma zengin ürün portföyü ile ünlü yapı market firmaları ile yarışan bir firmadır. Satılan her ürün garanti kapsamındadır ve ürün ile oluşan sorunlarda firma elinden desteği sunmaktadır. 

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message