Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Üç Boyutlu Duvar Kaplama Malzemeleri ile Dekorasyon
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Üç Boyutlu Duvar Kaplama Malzemeleri ile Dekorasyon

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Ev dekorasyonunun en önemli parçası olan duvarlar konusunda bugün oldukça hoş dekorasyon fikirleri ve malzemeleri üretiliyor. Bunlardan birisi de üç boyutlu duvar malzemeleridir. Odaların yalnızca bir duvarına ya da tamamına uygulanabilen üç boyutlu duvar kaplamaları sayesinde her tarza uygun, yenilikçi ve özgün alternatifler uygulanabilmekte. Dekorasyon konusunda daha cesur ve yenilikçi adımlarla beraber artık şampanya rengi boyanın vurulup geçildiği dönemler çoktan gerilerde kaldı. Yenilikçi tasarımlar sayesinde duvarlar yaşam alanlarımıza hareket katabilecek canlı bir ruh kazandı. Hatta ev dekorasyonunun en değerli parçası haline gelen duvarlar artık ortamda yaratılmak istenen tarzın çatısını oluşturuyor. Son dönemlerin trend dekorasyon malzemelerinden birisi olan üç boyutlu duvar kaplama malzemeleri ile yepyeni alanlar yaratmaya hazır mısın?

Harman tuğla duvarlar

Amerika ve Avrupa dekorasyonlarında oldukça popüler olan harman tuğla duvarlar ülkemizde de bir süredir sevilen ve yaygınlaşan bir tarz. Ancak bu tarz bir duvar dizaynı maliyet ve yapım aşaması açısından biraz meşakkatli olsa da üzülmeye gerek yok. Tuğla görünümlü bir duvar yaratmanın en kolay ve en ekonomik yolu üç boyutlu duvar kaplamaları. Üstelik de diğer duvarların renkleri ile uyumlu olabilecek geniş bir renk skalası ile.

Her duvar farklı renk farklı doku

Ev dekorasyonuna karakteristik özellikler katmak isteyenler için çok çeşitli üç boyutlu duvar kağıtları ve panelleri bulunmakta. Tek bir duvar dekoru ile dahi evin atmosferini değiştiren üç boyutlu duvar kaplama modelleri çok çeşitli renklere ve natürel dokulara sahip. Binlerce farklı desen ve renk çeşitliliğine sahip olan 3 boyutlu duvar kaplama malzemeleri ile ister minimalist ve yalın bir tarz istersen daha dinamik atmosferler yakalayabilirsin. Tüm duvarlara dokunmadan yalnızca belirli bir duvarda duvar rengini destekleyecek ve estetiğini tamamlayacak üç boyutlu duvar kaplamaları kullanabilirsin. Böylelikle sıradanlıktan uzak bir şekilde her duvarda farklı bir doku ve estetik oluşturabilmek mümkün hale gelir.      

Üç boyutlu duvar panelleri

Yine son dönemlerin en yaygın duvar dekorasyon uygulamalarından birisi ise üç boyutlu duvar panelleridir. Duvarlarına doku ve boyut kazandırmak istiyorsan üç boyutlu duvar kaplama malzemelerini mutlaka değerlendirmelisin. Birçok farklı renk ve desene sahip olan paneller duvarlarına yepyeni bir stil ve estetik kazandıracaktır. Dayanıklı ve kolay temizlenebilen üç boyutlu duvar panelleri ile duvarlarına muhteşem bir doku ve farklılık kazandırabilirsin.   

Bakım Kolaylığı

Çağdaş üç boyutlu duvar kağıt ve panelleri, üretim teknolojileri sayesinde son derece büyük bir kullanım kolaylığına sahiptir. Öyle ki, suya dayanıklı olan bu ürünler artık banyolarda dahi kullanılabiliyor. Birçok malzeme çeşidi kullanılarak üretilen üç boyutlu duvar kağıtları vinil hatta kumaştan bile yapılabilmekte. Böylelikle tüm modern üç boyutlu duvar kaplaması malzemeleri için ortak bir özellik olarak kolayca temizlenebilme ve silinebilme avantajlarını da hatırlatmakta fayda var.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message