Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
“Touching” Dekorasyon Nedir? Nasıl Uygulanır?
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

“Touching” Dekorasyon Nedir? Nasıl Uygulanır?

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Avrupa’da yaygın olmakla birlikte ülkemizde de giderek yaygın bir hale gelen home ofis, pek çok kolaylığı da beraberinde getiriyor. Sen de evden çalışmak istiyorsan öncelikle uygun bir düzenleme yapman gerekir. Ofiste ev konforundan vazgeçmek istemeyenler için ise Touching dekorasyonu hayat kurtarıcı detayları ile dikkat çekiyor. Son dönemlerin trendi olan touching ofis nedir, nasıl uygulanır?

Hem konforlu hem ekonomik bir ofis dekorasyonu

Touching dekorasyonu, ofiste şıklığın yanı sıra samimiyet ve sıcaklığı da arayanların tercihlerini belirleyen dekorasyon seçenekleri arasında yer alır. Rahat edeceğin bir ofisi ekonomik maliyetler ile düzenleyebilmek birçok kişi için olduğu gibi senin için de oldukça cazip gelir. Sürekli değişen dekorasyon trendleri senin de yeni akımlara uyum sağlamanı gerektirir. Fakat sürekli aynı döngüyü yaşamak mali açıdan bütçeni zaman içerisinde zorlayabilir. Fakat touching dekorasyonu için büyük bir bütçe ayırmana gerek kalmaz. Sadece ufak dokunuşlar ile dekorasyonunu değiştirebilirsin. Örneğin ofisinde sadece aydınlatmaları ya da sadece duvar kağıdını değiştirerek touching tarzı ofis dekorasyonu yapabilirsin. Ayrıca küçük değişiklikler yapacağın için mekanda bulunan çalışanların da dekorasyon tamamlanana kadar rahatsız edilmemiş olur.

Evde touching dekorasyonu

Ofislerde daha sık tercih edilse de ev dekorasyonunda da touching trendi kendini yavaş yavaş gösteriyor. Sen de tüm evi dekora edebilecek bütçeye sahip değilsen ufak dokunuşlar ile bambaşka bir mekan yaratabilirsin. Touching dekorasyonu, genellikle yeni bir bebeği olacak aileler için kurtarıcı oluyor. Ayrıca yatak odasında ya da salonda küçük değişikliler yaparak ortamın ambiyansını değiştirebilirsin. Salonda kullandığın koltukları değiştirmek yerine koltukların döşemelerini değiştirebilirsin. Döşemelere uygun bir perde ile de salon dekorasyonunu tamamlayabilirsin. Touching ev dekorasyonu pek çok avantajı beraberinde getirirken uygulamanın en büyük avantajı ise evde bir tadilat olmaması.

Profesyonel ekipler ile touching dekorasyonu yapmak ne kazandırır?

Touching dekorasyonu için profesyonel ekiplerden de yardım alabilirsin. Profesyonel ekip ile çalışırsan, dekorasyon planlarının çoğu ev dışında yapıldığı için evin içerisinde de tadilatla uğraşmak durumunda kalmazsın. Seni anlayan bir ekip ile çalışırsan istediğin dekorasyonu elde etmen daha hızlı ve kolay olur. Evinde değiştirmek istediğin detaylar için yapılması gereken alışverişten uyumlu dekoratif ürünlerin seçimine kadar her ayrıntı profesyonellerce yapılır. Böylece evinde de ofisinde de tadilat havasından eser olmaz. Touching dekorasyonu için kendin çalışmak istersen mutlaka bir plan dahilinde çalışmalarını yürütmelisin. Öncelikle neleri değiştirmek istediğine karar verirsen süreç daha kolay ilerler. Ayrıca bütçeni de dekorasyona başlamadan önce belirlemen gerekir. Touching dekorasyonunda duvar rengini de değiştirmek istersen mutlaka kaliteli bir boya tercih etmelisin. Dekorasyonuna uygun rengi seçmek için Bi’Boya‘nın zengin renk skalasına göz atabilirsin.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message