Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Sonbahar dekorasyonlarını tamamlayan duvar renkleri
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Sonbahar dekorasyonlarını tamamlayan duvar renkleri

Yayınlanma tarihi: 17.02.2020

Sonbahar, sımsıcak ev sohbetlerinde keyifle yudumlanan kahveleri, yumuşak battaniyelere sarınıp kitap okurken yağmur damlalarının sesini dinlemeyi hatırlatır. Mevsimlerden sonbahar, belki de en sevdiğindir. Eylül gelip hava serinlemeye, ağaçlar yaprak dökmeye ve yağmurlar yağmaya başlayınca içine çektiğin o huzurlu havayı evinde sonbahar dekorasyonu ile yaratabilirsin. Sonbahar dekorasyon ruhunu evinde yaşatmak için renklerin gücünden yararlanabilirsin.

Sonbaharın görkemli renk şölenini yaşa!

Sonbahar temalı dekorasyon yaparken dökülen sarı yapraklardan ilham alabilirsin. Sarı tonlarında seçeceğin duvar boyası rengini uygun köşelere veya sehpa üzerine konumlandıracağın ahşap objelerle tamamlayabilirsin. Sarı tonlarına en yakışan ve doğadaki mevsim geçişini hissettiren solgun yeşil aksesuarlar kullanabilirsin. Sonbahar dekorasyon fikri çekici geliyorsa, uygulama da kesinlikle loş ışıklandırmaları değerlendirmelisin. Salonunda kullanacağın dekoratif mumlarla  evine dinginliği getirebilirsin. Sonbahar dekorasyon renkleri arasında yağmur bulutlarını çağrıştıran gri renkten faydalan. İster salonunda ister yatak odanda ya da evinin tek bir duvarında gri renk tonları kullanabilirsin. Gri renk tonlarında boyanan duvarlarına sevdiğin bir tablo asabilirsin. Duvar rengi olarak kahverengi tonları sonbahar dekorasyon teması için vazgeçilmez. Odanda sonbaharda çatırdayan kuru dalların sesini hissetmek istersen, kahverenginin dilediğin tonunda duvar renklerini seçebilir, açık renkli mobilyalar veya halılarla kontrast oluşturabilirsin. Kiremit kırmızısıyla renk değiştiren yaprakların cazibesini evinin duvarlarına yakıştırabilirsin. Eğer duvarda bu rengi seçeceksen kırık beyaz, bej renkli aksesuarlar veya mobilyalar kullanarak sonbahar dekorasyon tasarımını tamamlayabilirsin. Sonbahar dekorasyon fikrinin olmazsa olmaz rengi turuncuyu unutma! Sonbahar güneşini temsil eden turuncu tonlarında boyanmış duvarlarınla destekleyeceğin yeşil renkli objeler veya büyük saksı bitkileriyle doğanın uyumunu yakalayabilir, turuncunun açık tonlarından biriyle tüm oda duvarlarını boyayabileceğin gibi tek bir duvar için de tercih edebilirsin. Belki de kitap okumak, biraz uyuklamak için hazırlayacağın köşenin duvarını turuncuya boyayıp tam önüne sarı veya yeşil renkli bir berjer yerleştirebilirsin. Sonbahar dekorasyon fikirleri arasında yer alması gereken kurumuş yapraklar. Seçtiğin duvar renkleriyle evine taşıdığın sonbahar ruhunun dinginliğini ve huzurunu yeşilden turuncuya ve sonra da sarının tonlarına dönen kuru yapraklarla yansıtabilirsin. Vazolara veya kavanozlara koyduğun veya mumların etrafına serpiştirdiğin sonbahar yaprakları dekorasyonunu tamamlayacak. Sonbahar renkleriyle boyanmış duvarlarınla uyum yakalamak için kırlentler, yastıklar ve battaniyelerden faydalanabilirsin. Sonbahara vurgu yapan yeşil, sarı, turuncu tonlarındaki renklerden seçeceğin bu eşyalarla güzün ahengini evinde yaşatabilirsin. Yün, kadife veya tüylü kumaşlar tercih edebilirsin. Sonbahar ruhuyla renklenen duvarlarına uygun kalın kadife perdeler seçerek atmosferi tamamlayabilirsin. 

Duvarları sonbaharla renklendir!

Sonbaharın doğadaki göstergesi mükemmel renk geçişlerini evinin duvarlarına taşımaya karar verdiysen, Bi’Boyada onlarca tonda sarılar, turuncular, kahveler, kırmızılar mevcut. Dilediğin renk tonlarını muhakkak bulabilir, sonbahar dekorasyon tasarımını tamamlamak için aynı gün kargo ve artan boyayı ücretsiz iade imkanıyla sipariş edebilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message