Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Sevgililer Günü’nde ev dekorasyonuna romantik dokunuşlar ekle!
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Sevgililer Günü’nde ev dekorasyonuna romantik dokunuşlar ekle!

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Sevgililer Günü için evde bir akşam yemeği planlıyorsan romantikliği es geçmeden ev dekorasyonunu gözden geçirmelisin. Sevgililer Günü ev dekorasyonu için henüz bir plan yapmadıysan ve kararsız kaldıysan işte senin için ufak ama önemli ipuçları bu içeriğimizde seni bekliyor.

Aşkın rengi kırmızı

Sevgililer Günü bir renk olsaydı kuşkusuz ki o renk kırmızı olurdu. Romantizmin olmazsa olmazı kırmızı detaylardır. Lezzetli yemekler ile donatacağın masana kırmızı güller ile renk verebilirsin. Kırmızı detay bulunan peçeteler de göze hitap edecektir. Kırmızı kalpli balonlarla renk katacağın Sevgililer Günü ev dekorasyonu da oldukça cazip olacak. Ayrıca kırmızı not kağıtlarının üzerine düşeceğin notlarla da sevgiline sürpriz yapabilirsin.

Aydınlatma ve mum dekorasyonu

Sevgililer Günü dekorasyonu için en önemli ayrıntılardan biri de kuşkusuz ki aydınlatmadır. Dekoratif LED ışık zincirlerinden faydalanarak ortama ışıltı katabilirsin. LED ışık zincirlerini Sevgililer Günü için farklı şekillerde kullanabilirsin. Bir fanusun içine yerleştireceğin led ışıklarını hazırladığın şık sofranın köşesine koyarak masaya cazibe katabilirsin. Duvara asarak da kullanabileceğin LED ışıkların ortama katacağı ahenk harika olacak.Sevgililer Günü’nden ve Sevgililer Günü dekorasyonundan bahsedip mumdan söz etmemek hiç olur mu? Elbette ki olmaz. Romantizmin başlıca detaylarından biri olan mum dekorasyonu kurtarıcın olacak. Mum ışığında sevgilinle yemek yemenin tadı bir başka olacaktır eminiz ki. O halde yapman gereken şey kırmızı ve dilediğin renkte mumlarla ortamı aydınlatmak. Şamdanlarla kullanabileceğin mumları, fanusların işine su doldurarak su yüzeyinde de sergileyebilirsin. Ayrıca tercih edeceğin mumların güzel kokulara sahip olması da dekorasyonunun önemli detaylarından biri olacaktır. Sevgililer Günü konseptine uygun bulabileceğin mumlar da sevgilin ile aşkınıza şahitlik edecek ve gününüze ışıltı katacaktır. Mumları evin girişinden başlayarak dizayn edersen unutma ki ortamın cazibesini daha çok artıracaksın.

Sıcacık bir kalp her derde deva

Kalpler, aşkın ve tutkunun en özel simgesi. Tabi ki Sevgililer Günü dekorasyonunda da başrol kalbe düşüyor. Kırmızı kumaşa sahip minik kırlentler, avizeden sarkıtılmış kırmızı kalpli notlar, hediye paketinde kullanabileceğin kalpli etiketler ve hatta peçeteden elde edebileceğin kalp dekoru… İşte tüm bunlar hazırladığın dekorasyondaki özel detaylar olacak. Aşkınızın en önemli parçalarından olan fotoğraflarınızı baş köşeye koyacağın kalpli çerçeveler de o ışıltılı dekorasyona ayrı bir hava katacak.

Sevgililer Günü dekorasyonu için vazgeçilmezler

Yukarıda saydığımız detaylar Sevgililer Günü’nde ev dekorasyonunu romantikleştirebileceğin önemli detaylar fakat atlanmaması gereken bir detay var ki o en önemlisi! ‘O ne dir’ diye düşünüyorsan tabi ki aşk! Samimiyetinle hazırlayacağın, el emeği olan ve aşkınızın ait her parça dekorasyonu daha keyifli ve romantik hale getirecek. O sebeple unutma ki, ikinizi yansıtan detaylar Sevgililer Günü’nün en ama en önemli parçası

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message