Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Sevgililer Günü İçin 5 Dekorasyon Önerisi
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Sevgililer Günü İçin 5 Dekorasyon Önerisi

Yayınlanma tarihi: 25.02.2020

Aşkını ve sevgini hayatındaki özel insana daha çok gösterebileceğin, ona kendisini özel hissettirebileceğin bir gün Sevgililer Günü. Bu yazımızda da sana bazı Sevgililer Günü dekorasyon önerileri vermek istiyoruz. Küçük dokunuşlarla içinde bulunduğunuz ortamı daha sıcak, samimi ve aşkla dolu hale getirmen hiç zor değil.

1-Sevgilin klasiklerden hoşlanan romantik biri mi?

Sevgililer Günü dekorasyonu için en önemli maddelerden ilk iki tanesi sanıyoruz hala kalpler ve çiçekler. Unutma ki bunlar kullanımına göre kolaylıkla klişe de olabilir klasik de. Sevgililer Günü ev dekorasyonu için gül yaprakları, farklı boy ve şekillerde mumlar, kalp desenleri ve duvar süsleri kullanabilirsin.

2-Yoksa daha farklı bir şeyler mi arıyorsun?

Elbette sevgilin kalpler ve gülleri klişe bulan, daha farklı bir romantizm anlayışı olan biri de olabilir. Hala evinde şık bir Sevgililer Günü dekorasyon ortamı yaratabilirsin. Kalpler ya da balonlar olmadan ilişkinize özel ve onun da zevklerine hitap edecek bir dekorasyon uygulayabilirsin. Kırmızı rengi kullanmana bile gerek yok. Pastel tonlar, mor, mavi hatta beyaz ağırlıklı bir dekorasyon oluşturabilirsin. Şık ve size özel bir Sevgililer Günü dekorasyon teması yaratman yeterli. Bunun için fotoğraflarınızı, gül dışında sevdiği bir çiçeğin yapraklarını da kullanabilirsin.

3-Peki ya yemek masası nasıl olmalı?

Sevgililer Gününde belki de kendi hazırladığın yemeklerle baş başa romantik bir akşam yemeği sevgilinin kalbini kazanmana yeter. Bu yüzden Sevgililer Günü için masa dekorasyonu çok önemli bir konu. Öncelikle şık bir yemek takımı ve bardak seti  kullanmalısın. Her şey temiz olmalı yoksa Sevgililer Günü dekorasyon önerileri çok da işe yaramaz. Masayı çiçek yapraklarıyla süsleyebilir, tek tek mumlar ya da şamdan kullanabilirsin. Fakat şamdan kullanacaksan, boyuna ve genişliğine dikkat etmeni öneriyoruz. .Böyle romantik bir gecede birbirinizi görmekte zorlanmanız ambiyansı biraz bozabilir.

4-Romantizmin temel ögelerinden biri: Aydınlatma

En önemli Sevgililer Günü dekorasyon ögelerinden biri de aydınlatma. Loş bir ortam yaratmaya çalışırken dikkatli olmalısın. Çok karanlık ya da fazla aydınlık bir ortam ambiyansı bozabilir. Bunun için mumlarla birlikte farklı aydınlatma araçları da kullanabilirsin. Ayrıca mumları kullanırken dikkatli olman büyük önem taşıyor. Böyle özel ve romantik bir gecede güvenlik tehlikesi yaşamak istemezsin!

5-Odanın havasını tamamlayacak diğer aksesuarlar

Bir diğer Sevgililer Günü dekorasyon önerimiz ise balonlar. Kalp şeklinde ya da değil, büyük ya da küçük, farklı farklı renklerde ya da kırmızı uçan balonları Sevgililer Günü dekorasyon odanızı süslemek için kullanabilir, hatta daha özel olmasını istiyorsan uçlarına kurdele ya da iple fotoğraflarınızı bile bağlayabilirsin. Sevgilininin bu sürpriz karşısında dizlerinin bağı çözüleceği kesin! Eğer ”Kendin Yap”ları seven biriysen ve Sevgililer Günü dekorasyon temanda el emeğinle yaptığın malzemeleri de kullanmak istiyorsan kırtasiyelerden kolaylıkla bulabileceğin malzemelerle üç boyutlu kalpler yapabilir ve bunları duvarlarını süslemek için kullanabilirsin. Böylelikle sevgiline ona verdiğin değeri daha iyi göstermiş olacaksın.

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message