Diğer sonuçları görmek için yukarıya kaydırabilirsin.
Salonunuz için 5 farklı dekoratif dergilik modeli
PAYLAŞ
Facebook İnstagram

Salonunuz için 5 farklı dekoratif dergilik modeli

Yayınlanma tarihi: 26.02.2020

Bir yaşam alanının dekoratif stilini belirleyen unsurlar, evine ekleyeceğin ufak ve büyülü dokunuşlar! Elbette ki küçük dekoratif aksesuarlardan bahsediyoruz… Evin tamamlayıcıları olma özelliğine sahip dekoratif aksesuarlar ile sen de evinin ambiyansını güzelleştirebilir, odanı gözüne mükemmel görünecek hale ulaştırabilirsin. Şamdan, çerçeve ve biblolar bu unsurlardan bazıları… Bunlardan farklı olarak ev dekorasyonunun görünümünü güzelleştirdiği kadar işlevsel olan aksesuarlar da bulunuyor: Gazetelik dergilik gibi! 

Hem görsel hem işlevsel

Bazı yaşam alanları, ihtiyaç duyulandan daha küçük boyutlara sahip olabiliyor. Senin de evinde çok sayıda eşyan olmasına rağmen bu eşyaları yerleştirebileceğin kadar alanın yoksa sahip olduğun dekoratif aksesuarların aynı zamanda işlevsel olması çok işine yarayabilir! Örneğin evinde yaşattığın ruha ve dekoratif stile uyum sağlayan bir gazetelik dergilik… Okumak en keyif aldığın aktivitelerden biriyse, gündemi ve ilgi duyduğun alanlardaki son gelişmeleri yazılı kaynaklardan takip etmekten hoşlanıyorsan evinde çok sayıda dergi ve gazete var demektir. Gazetelik dergilikler çabucak dağılabilen dergi, gazete, broşür ve kitap gibi yazılı materyalleri ortadan kaldırmanı ve dağınık bir ortamı toplu hale getirmeni oldukça kolay bir hale getiriyor. Üstelik her dekorasyon stiline yakışacak gazetelik dergilik alternatifleri bulunabiliyor!

Dekorasyonuna uygun minyatür bir kütüphane

Gazetelik dergilik deyip geçme! Eşyalarının geri kalanından tamamen ayrılan bir gazetelik dergilik, evinin ahengini bozarak göze hoş görünmeyen bir görüntü oluşturabilir. Örneğin klasik bir dekorasyon stilinin hakim olduğu, kaliteli ve elegant bir oturma odasında metal gazetelik dergilik eğreti durabiliyor. Bu nedenle evinin ruhuna uygun bir gazetelik ve dergilik satın almanda fayda var! İşte yaşam alanında yer verebileceğin ve sana fazladan bir saklama alanı yaratacak dergilik çeşitlerinden bazıları:

Ahşap gazetelik:

Klasik eşyalar ile döşediğin oturma odanda oluşan şık ve gösterişli ambiyansa uygun olarak ahşap gazetelik modelleri kullanabilirsin. Ahşap gazetelik dergilikler, genellikle koyu renklerin baskın olduğu oturma odalarında göze çarpmıyor, farkına dahi varılmadan dekorasyonu bir üst seviyeye çıkarıyor. Çok koyu ve ağır bir görünüm oluşmasını tercih etmiyorsan, ahşap ayaklı gazetelik satın alarak da aynı etkiyi yaratabilirsin.

Hasır gazetelik:

Doğal ve el değmemiş bir görünüme sahip olan hasır materyalden yapılan gazetelik dergilikler, bu görünümün hedeflendiği rustik dekorasyon stillerinde amacına ulaşmanı oldukça kolaylaştırıyor.

Metal dergilik:

Metal hatlara sahip gazetelik dergilikler pek çok farklı dekorasyon stiline uyum gösterebiliyor. Ancak İskandinav gibi materyallerin işlenmemiş görünüme sahip olduğu dekorasyon stillerinde en ideal sonuca ulaşmanı sağlıyor.

Örgü gazetelik:

Örgü, bohem bir havaya sahip dekoratif stillerinde en çok kullanılan unsurlardan biri! Sen de gazetelik dergilik satın alacaksan, evinde o rahat ve özgür esintiyi sağlamak için örgü malzemeden üretilmiş bir gazetelik satın alabilirsin. Daha da iyi bir fikir arıyorsan, bu gazeteliği kendin yapmayı deneyebilirsin!

Bambu gazetelik:

Açık renklerin hakim olduğu, minimalist bir dekorasyon stilini yansıttığın oturma odan için gazetelik dergilik arıyorsan, bambu malzemeye ne dersin? Bambu gazetelikler oturma odana tropikal bir esinti taşıyabilir, hafif bir görünüm yaratarak keyifli vakit geçirilecek bir alan yaratabilirsin. 

Diğer Yazılara Göz At
Genel
Renklerin Gücü: Ev Dekorasyonundaki Uyumlu Renkler
Genel
İç Cephe Boyası Renkleri Nelerdir?
Genel
Duvar Boyamada Karşıtlıklar: Kontrast Renkler ve Etkileri

Toast Message